МАЙчета 2005 (105)

• 21 386
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Тиа, като си мълчиш сега със закъснение ще ти честитя и аз!!!От здраве и любов дане се отървеш newsm51!!!

Биренка и Иви, утре чакам подробен препазказ на срещи, вечери и т.н  newsm08....че и Катка да се включи...
Гуш, стискам всички палци fingerscrossed....

Я да попитам имате ли проблем с намирането на Несле джуниър newsm78? ....нещо нямало да има внос известно време.....днес ходих до 3 магазина и няма....утре ще пращам мъжо до Метро да се запасим-дано там да има, че по 3 пъти на ден го пие и друго мляко неиска....

И др. въпрос ме вълнува-за дом. любимци....гледате ли в къщи подобно и как се отнасят с малчовците....интересувам се, т.к. сме капарирали едно персийско коте и го чакаме да стане на 50 дни за да си го вземем, но да си призная малко ми е притеснено Иса да не му направи нещо....искам да свикне да се грижи за него ....естествено ще го обезпаразитяваме и ваксинираме редовно....

Последна редакция: нд, 17 фев 2008, 00:09 от valia77

# 181
Тиа, със закъснение честит рожден ден, всичко най-хубаво ти желая  bouquet

На Пламен окото днес изглежда по-зле, целия клепач е червен и леко подут, но нали при изгаряне обикновено е така. Едвам му слагам крема, гърчи се и пищи в ръцете ми, а ми се струва, че много май не го боли, защото иначе нищо не ми казва, само снощи на две пъти каза, че го боли, но днес не, и не посяга към оченцето. Дано не го боли наистина Praynig Просто за миг не бива да се изпуска от очи малко детенце Cry
Биренка, за бебето съм накупила някои неща, защото като наизвадих съвсем бебешките дрешки на Пламен някои бяха пожълтели по якичките, не мога да си обясня защо newsm78. Май не е трябвало да ги гладя преди да ги прибера или пък просто от стоенето в найлонови торби така се е получило. Но иначе, живот и здраве, ще го обличам с дрешките на Плами Simple Smile, запазени са и ми е миличко така.
Лека нощ, нещо много окъснях тази вечер Tired

Последна редакция: нд, 17 фев 2008, 01:09 от Дона

# 182
По кафенце  food010 kaffeetrmker_2 newsm64
Как изкарахте празнуващите мами?
Ние домашно животно нямаме,но аз искам куче-Мопс.Много обичам животнте и ще вземем нещо,но коте не,че нали имат алергии.

# 183
Ще му мине на Пламъче,ей много неприятно. Hug

# 184
Добро утро!

Ееех, Дона, така и предположих, че на следващия ден ще е големия зор с окото  Confused Защо не опиташ да му мажеш кремчето докато спи? Съвсем внимателно, може и да не те усети... За дрешките - наистина странно. И аз си пазя дрешки от Наско, но не съм ги поглеждала. Те и не ми трябват все още, де  Wink  Аз пък ги прибирам в кашончета. Дано са си хубавки.

Вале, моите свекъри имат котка, а майка куче. Наско такъв тормоз им налага, чеее... Като хване Мега(котката) за гушката под брадичката и като я вдигне, тя става колкото него дълга. И се почва едно разнасяне, таралачкане,...горкото коте. Преди и я биеше. И тя като го усети, че идва, бяга да се скрие в най-далечния ъгъл под леглото. Вече като му кажа, я оставя на мира, ходи да я гали, иска да й сипва вода и ядене в купичката, да я води на разходка, ама то - детска му работа - както й се радва, така имам чувството, че ще я удуши.  Embarassed Така е и с кучето на майка, де. Скубе го, бърка му в устата, преди искаше да го рита. Но като му кажа, престава и започва да го гали или да иска да го язди  Laughing
И при всичкия този тормоз, само веднъж Мега му посегна и го гризна леко по пръстчето. И ако не ме послуша да я остави на мира, му го припомням  Naughty

И за снощи да се отчета  Wink  Прекарахме си страхотно. В последния момент се наговорихме с едни приятели, дето се опитвам да ги сватосам (казвала съм ви за тях) и ги взехме с нас. Понеже се случихме с две коли, мъжете-шофьори пиха по една бира, пък ние с моята приятелка опънахме една бутилка "широка мелнишка", направихме си страхотен мохабет и се прибрахме по живо, по здраво. Продължението, естествено, беше достойно за срутване на съседския дувар и това е...

# 185
Добро утро!

Тиа, и от мен със закъснение но от сърце - честит рожден ден!Пожелавам ти здраве, щастие, късмет и много любов!

Дона, наистина много неприятна случка!Дано наистина не го боли очето! Praynig
Вале, ние си нямаме домашен любимец.Майка ми гледа една ангорска котка вече може би над 5 години, и винаги когато Вали ходи на гости настава голямо  гонене.Съответно вече котката го надушва още от вратата и се скътава я в някой гардероб, я в мокрото помещение. Crazy
Гуш, късмет! Praynig

Аз тази седмица ще си почина малко от работата.Взех си отпуска.Даже се замислям да отидем някъде за два - три дена, да сменим малко обстановката. newsm78

Хубав неделен ден! Heart Eyes

# 186
Добро утро!

Валя, предвид моите придобити алергии (докато си взехме куче, когато бях на 16, нямах и помен от астма), съм твърдо против домашните животни вкъщи. Още повече, че при нас има обремененост. Имам страшна алелгия от кучета и котки. А като си спомня какъв тормоз над нашите оказах, за да си вземем нашата Чара. Много си я обичам, обаче и днес като стъпя в майка започва кихането и свистенето. Явно вие сте го решили де, така че дано нямате проблеми. А откъм тормоз - Иса е момиченце, сигурно ще бъде нежна стопанка Grinning

# 187
  • Варна
Аз също бях голяма мераклийка за животно и при дядо ми още живее моята котка, която прибрах като съвсем малко котенце от улицата. Децата ги е страх от нея, а и нея от тях и тъй като има една стая при дядо, в която не живеем тя се подвизава там, докато ние сме в Русе.
За съжаление обаче и на брат ми астмата се отключи, когато прибра една котка. Беше на 15 -16 години тогава. Дотогава беше имал респираторни проблеми, но все още не беше станало астма. От алергията към котката се разрастна и сега освен към котки има и прахова алергия и често прибягва към помпичката.

# 188
Здравейте миличики  Hug
И ние като Ренка си изкарахме страхотно  Heart Eyes, не помня откога не съм се чувствала толкова добре!Първо с мъжо отидохме на кръчма- хапнахме и пийнахме, аз една биричка понеже карах колата  Wink пък и нещо не съм фен на твърдия алкохол, а ако бях подкарала виното, можеше да осъмнем там  Laughing, може би около 2 часа бяхме там. /танцувахме блусове/ Grinning! После се чухме с едни приятели- отдохме да ги вземем и пак се върнахме на същата кръчма- атмосферата беше готска- имаше 4-5 певци и певици, които се редуваха, пееха заедно,,,голям купон...и млади хора бяха всички...към 24 аз малко се попритесних за децата и решихме да отидем на една дикотека до нас /направо в задния двор на блока ни  Laughing/- аз се отбих да видя децата, накърмих Лори, преместих Теа на нейното легло /бяха гушната като бебенца двете/ Heart Eyes...оставих свекърва ми и се присъединих към компанията в дискотеката- там вече изпих 2 бирички и едни луди танци; кръстника на сватбата ни беше с нас, още 2- ма приятели и не сме сядали...но най ми беше хубаво до моето момче- не пропуснахме блус...май от гаджета не сме се гушкали толкова много Sunglasses...и към 3, 30 вече взех да се разпадам  hahaha...и се прибрахме...скъсани рокли нямаше Вале  Mr. Green...щото не бях с рокля, но отбелязахме края на вечерта по най- добрия начин Crazy...и не знам кога сме заспали /май към 5  Embarassed/ и в 7, 30 моичките двете бяха кукуряци за закуска  Joy...обаче съм голяма свежарка.,,ама продължавам да пия кафенца  #Crazy...Надявам се, че сте доволни от подробния преразказ! Whistling

# 189
Тиа, честит рожден ден! Макар и със закъснение ти желая здраве, щастие и да си заобградена само от хубави хора!

Ей снощните, май добре сте се справили,а?

Ние пък снощи бяхме първо с едно приятелче на Марти, майка му и татко му, които намерих във форума, да я има още дълги години таз раздумка. После едни приятели, с които живеехме в Берлин и така до 2ч. Много обичам гости направо ми се отваря душата.

Дона, как е очето? Лоша работа, но добре че не сте си навлекли най-лошото. С кремчето все ще си плачи според мен.

За домашния любимец имаме в Сливен всякакви, куче, коте зайчета, но на Марти му е любимо малкото черно котенце неговия пиятел. Милва го и не го тормози.

Иви съвсем по друг начин звучих в сравнение с оня измъчващ постинг. Много се радвам, че толкова добре сте си изкарали, човек има много нужда понякога да разпусне било то и само за една нощ. Пожелавам ти много такива вечери.

Рени, а с приятелите работата ще я бъде ли или не?

# 190
Относно животните- обичам много кучетата, но в нашата боксониерка само такова ни трябва...пък и грижи трябват  newsm78 засяга няма планове за домашни любимци  Stop
Вале, Нестле Джуниър Теа не пие от 2 годишна, а и прясно мляко не иска...гледам да и правя млечни супички и кремчета, десерти с мляко, за да си набавя нужното...
Гуш  Peace
Бубе, гушки и на твоите хлапета  Hug
Слагайте снимки да ги видим децата, стига ги крихте  Naughty

# 191
Иви радвам ,се че сте изкарали добре.

# 192
Иви, много се радвам, че сте изкарали добре, много добре звучиш!

Аз днес не съм много в кондиция, утре ще взема да си купя витамини, току-що нападнах Саностола на детето.

Приятна вечер!

# 193
  • София
Иви, направо ти завидях. Голямо гушкане, голям купон до сутринта  Hug

Само си ви чета и аз минах на варианта "сутрешен вестник" Mr. Green

Дона, дано остане без белези.

На Любачето от едното ушенце тече нещо  гадно, м/у сопол и гной. Чистя го през час-два и утре имаме час за преглед. Ама такова ми е смотано, че не ми се пише хич.

# 194
Добро утро!
Диана дано всичко е наред.
Днес имам много задачи и тръгвам да ги върша..
Ники днес си е в къщи ,че леко кашля,добре ,че има кой да я гледататито днес е свободен,за да може утре да си е добре вече.

Общи условия

Активация на акаунт