МАЙчета 2005 (105)

• 21 387
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Е какво да е продължението...трета скъсана рокля  Joy сладурани  Joy
аз си сложих маска на косата, не помня откога не съм правила нещо такова за себе си  newsm78

# 166
Сис,  Hug  Специално поздравИ Аничка от мен. Струва ми се, че е една страхотна сестричка, която за съжаление никога не съм имала  Heart Eyes Ще ви погостува ли няколко дни или ще бърза да се прибира? И много хубав виртуален подарък ти е направила, пак да кажа  Laughing

Иви, и спиралка да си туриш  Wink  Hug Някой ще помага ли за наглеждането на децата довечера? Айде, изчезвай се оправяй, ако ти остане време, тогава пиши. Може и утре - за отчет  Mr. Green

# 167
Привет!
Весело е при вас Laughing
И аз чакам мъжа ми да се върне, пък той закъсал на Сливен Confused. Ама ще си дойде, де... за вечеря.
Ние със Ава тотално полудяхме двете 10 дена сами и от вчера сме нон стоп в караници. Нямам търпение татко и да си дойде и да избягам от къщи.

Дона, ужасна история! Сега не се тревожи за белега, още е малък Пламъка. Добре, че сте се разминали с по-сериозни последици Hug

Как са болните дечковци днес?

# 168
Здравейте,

Тиа, кога беше ти бре душо, зло да те забрави!
Ако е минало - честито, много здраве и късмет ти пожелавам и само, само радости!
Гледах сега на първа страница, но те няма там, а знам, че си Водолейка...

Дона, ужасна случка, Слава Богу, че нещата са под контрол! Милото Пламъче!

Теа днес не е вдигала Т, но досат покашля.
Иви, тя доста се беше позакрепила - за 4 месеца - само 2 дребни няколкодневни вируса, но този грип е кошмарен, наистина...

Така са ме подпукали от работата, че в момента името не мога да си кажа, а съм свършила 1/4 от работата, трепери ми отвътре, продължавам...

# 169
  • Варна
Сиска, радвам се че си имаш гостенка. Клипчето, което беше направила е страхотно.
Бубе, честито на приятелката ти.
Вале, тъй то като е тясна роклята и се случват случки. Wink
Ивче, това да се чува. Гласи се, ти заслужаваш.  bouquet
Камий, скорощно оздравяване на Ники. И  Иво го пие тоя Аерус.
Дона, минало ви е голямо премеждие през главата. По-скоро да се оправя Пламъчето.
Резултатите на Ивчо ще ги знам в понеделник.
Да се "похваля", че Иво си има огромна синя цицина. Тръгна човека да тича подире ми и се препъна в пантофите си. Падна удари си челото и явно се пукна някакъв кръвоносен съд, защото сега си има една прекрасна цицина. Sick Не плака и не казва да го боли, но все пак.
Тиа, наистина и аз не помня да съм те поздравявала. Embarassed
Да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват.  bouquet

# 170
  • София
Дона, страшно преживяване сте имали, дано Пламъчето не го боли много и дано не остане белег  Praynig

Тия, честит рожден ден на патерица! Както се казва, зло да те забрави!

Сиска, браво на Аничка, прекрасна изненада! Ти преди няколко страници /или май беше предишната тема/ беше попитала дали ми са същите телефоните, ама аз нали съм шматка, бях забравила да пиша и виж чак кога се сещам. Та, да, същите са ми телефоните.

Ема още е в Пловдив, направи една седмица там, утре отиваме да си я вземем.

Нямам какво друго да пиша, или по скоро не ми идва отвътре, напрегнато ми е, ама вие продължавайте да стискате палци да ми одобрят офертата. 

# 171
  • София
Момичета, ако можете помогнете на това болно момченце. Пратете линка на ваши познати, сумата е голяма и трябва да се събере бързо.

# 172
Да, наистина готин подарък ми беше спретнала Аничка. Песничките не са особено подходящи за случая, но пък са ми много важни и ценни Heart Eyes

Катка, и ти май ще се присъединиш към палавниците довечера! Готино да си изкарате всички, които ще са с мъжете си довечера! Аз довечера ще съм със свекито - ще спи у дома. Grinning

Тиа, помня, че беше няколко дни преди моят рожден ден, ама като не влизам в кю-то вече, тази година го пропуснах. Да си жива и здрава със закъснение. Ама защо не ни почерпи по повода Crossing Arms

# 173
Ми няма ме в списъка за това сте ме пропуснали  Mr. Green ... не е важно и без това не бях на кеф особено. На 12 бях. Благодаря  Hug .

Пък да се похваля - Калоян със страшен ентусиазъм си кара триколката... голяма е фога. Днес подобаващо обиколихме квартала в движение. И.... да се оплача... имаме си студова алергия.... като излезе и почти веднага бузите му стават на големи червени плюски, леко подпухнали и горят много. Сега ще взема крем за студ... от къде таз гадост се взе последната седмица.... или е за първи път толкова студено или... знам ли от какво се провокира.

Айде ние отиваме на пазар.

Сиска това пък защо? Те нали са ви градски свекърите?

Виноват.... не почерпих....

# 174
Тиа и от мен ,честит рожден ден!Много щастие и късмет!
Валя
,радвам се ,че добре сте си изкарали.
Иви, на тебе приятно изкарване. luvbed 1dating и на другите и умната!
Как е Пламъчето днес?

# 175
хихихи Kamij , викаш първо да си направим кефа и после, ако остане време може и да излезем да хапнем  Joy
Ренка, весело изкраване и на вас! Hug
Тиа,

# 176
Тиа, Много здраве и щастие! И другия път да почерпиш! Laughing

Сиска, приятно прекарване с гостенката от Бургас!
Гуш, късмет и успех  !

# 177
Тиа, вече не са ни градски. Отидоха да живеят в една къща, която си купиха в близко село. Та свекър ми като е нощна, свекърва ми обикновено спи при нас, защото я е страх да спи сама там.

Утре не ми се ходи на работа Confused Ако знаете колко работа ме чака до обяд... В хотела нощуват 40 румънци и около 20 българи, та всички утре напускат. Направо ще се побъркам от работа, и дано не омотая нещо сметките... ooooh! Money

# 178
Ми... пък да почерпя... щом ще честитите  Laughing  Heart Eyes

Сиска има и добри страни това периодично нощуване - след няколко месеца Дени ще е свикнал с нея в къщи, особено ако и позволиш да пробва да се приспиват двамата... така ще можете да си "набавите" няколко излизания вечер  Laughing .

# 179

Бубе, и на теб ти е така натоварено... Как е татко ти? Целувки и на твоите сладури  Heart Eyes

Реничка благодаря че питаш, татко се възстановява бавно но напредва,  дано да е така и занапред Praynig
изпращаме и ние целувки на твоето сладко Насенце от нас с Криси Heart Eyes

Вале браво за страхотното изкарване Wink

Тиа и аз не съм те поздравила на деня  така че на патерици много щастие и късмет ти желая  bouquet

Иве права си за всичко мила, приятно изкарване ти желая Wink  Да нацелуваш куклите Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт