Малееее, Дона...то не останало 2 месеца има- няма...направо не знам...аз ли нещо вече се сдухвам, ама кога мина това време...бебче в корема слушка ли
...а теглото му е супер за седмиците даже...А за Пламъчето, какво да кажа/...страват такива неща...дано наистина бързо се отърси от шока и да не остане белегче...но бъди настоятелна с капките...
А този доктор
, много ме е яд...вместо първо да помислят за децата, гледат за направления, пари... няма оправия 
Котаранка, бързо оздравяване на Анди!
И много мил подарък...обожавам шоколад Сиска, радвам се че времето на работа е минало супер; че колегите те обича...и се надявам че си прекарвате страхотно тази вечер!

Дианка ме хвърли у гъбите с тази годинка на Павче...докат се усетя че сте го заченали преди 1 година
голям съм кухчо
сладури...и ме разби с боксерките и пръстена
много романтично 
Мартеа миличка
...дано Теичка се оправя вече...много боледува душичката малка
...И моят майчински инстинкт, че Теа нещо се опитва да се разболее не ме излъга...след 2 нощи запушен прохъркващ нос и въртене в леглото...днес сутринта сополите шуртяха и цяк ден киха и хвърчат сополи...ужас...и една крива... заведох я на лекар в 20 часа, че нашата доки е нощна смяна в Дома и уж сме добре...само нослето е раздразнено, чисти гърди, но прохърква зарадо носа, сслабо зачервено гърло, няма Т, нито кашлица...изписа и Инфлицид- хомеопатично, вит,Ц, калций, противоалергично сиропче и Виброцил за мазане...и малките заспаха...дано сме хванали навреме нещата...
при върлува грипна епидемия и разни вируси гадни...изчезвам...Теа се събуди...ще и махам шиничките, че реве
Гушки

А относно плуването- с Теа ходим всеки вторник и четвъртък по около 30 минути е във водата...засега е ОК...иначе на лято може и с Лори...нека попорастнат и станат по- самостоятелни, че иначе как ще ги огледам във водата и двете, а няма кой да идва с нас
...всяко нещо си има две страни...въпросът е дали след като го завършиш ще бъдеш оценена подобаващо...това също има значение...да не гониш вятърни мелници 

Браво на тези хора! Дано и ние имаме този шанс - да се радваме един на друг дълго време 

...аз моите дружки с по едно детенце ги навивам за втори, а тези без за първо...няма нищо по- хубаво от ова да станеш мама и да виждаш и чувстваш любовта на децата си