МАЙчета 2005 (105)

• 21 390
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
  • Mediterraneo
Сиска, ЧРД! Да си здрава и щастлива, все така усмихната и искряща от любов   bouquet

# 136
Ся, поред!
Дидка, ама за колата ти завидях не, амиии... И аз искам! Пък!  Crossing Arms  Айде, като й се качиш, пак да се похвалиш  Simple Smile  И още - вечерните мисли винаги са по-тежки. Има една приказака - утрото е по-мъдро от вечерта!  Hug

Иви, много ми се видя пораснала Теа  Heart Eyes Браво на детето, като жабче е.  Wink

Мери, приятен полет! Наско е бил на куклен театър веднъж и още 2-3 пъти е гледал в яслата. Страхотно е впечатлен! Мисля, че ще й хареса на Ели  Hug

Ками, липсваше ни... Добре, че се е позакрепил Калоянски  Hug

Дианке, големи среднощни прилкючения  Laughing  Ама много ми стана смешно ,че се ядосал мъж ти, че сте заспали и двамата  Laughing И моя така се ядосва. Викам - ми кво да направя, че се приспиваме по един час?! Клечки ли да си сложа на очите? То за тоя един час и мерак да ти мине и всичко  Crossing Arms

Иначе "мислите за някой от форума" и на мен често ми се случват. Ама кво да правиш, такива ви имам едни близки вече...  Hug Дано не съм пропуснала някой  Wink

# 137
Сиска,Честит Рожден Ден! От здраве и щастие да не се оттървеш!
А на мъжът ти му личи от самолет, че е голям добряк , а Дени явно се е метнал на него:peace:

Дидке, истериите са нещо нормално в моето ежедневие, не можеш да ме впечатлиш с нещо, което  наричаш "изпускане на нервите" Mr. Green
Целувки на Макс и Мориц и по-малко да те ядосват Hug
Иве, много се зарадвах на Теа. Явно плуването и носи голямо удоволствие и как енергично ритка с крачета... Heart Eyes
Мартеа,така както описваш живота си в момента само второ вишУ ти липсва, моме. Да не стане така вместо диплома, жълта книжка да вземеш Wink Иначе не е лоша идеята, но може би трябва да дойде по-подходящ момент  Hug
Мери, Станислава много обича да ходи на куклен театър и гледа постановките до края.
И на мен често ми се случва да мисля за проблемите на някой от форума, според мен си е в реда на нещата- всеки ден сме заедно Heart Eyes

Детето снощи ми направи голяма услуга- заспа в 20.00ч. Прекарах си спокойно вечерта на винце, пуканки и любовни филми. Най-после гледах "Наистина любов" и се чудя как съм го изтървала да не го гледам до сега. Чудесен е!

# 138
Дианка, вие направо  Joy Joy Joy
Ам-а-а-аааа, това за заспиването и ние го можем  Grinning Даже става по-често, отколкото трябва, според нашия тати  Blush

# 139
Иви,сутринта като гледахме клипчето на Теичка в басеина(страхотна е,пу-пу...все така да е....),Данчо искаше да тръгва при нея.Каза,че иска да ходи при момиченцето да плуват двамата.Много я хареса! Heart Eyes
Мартеа,и аз като Катка смятам ,че ще ти дойде много нанагорнище с ВИСШУТУ,но ти си преценяваш.Браво за спечеления конкурс,за пореден път доказваш ,че си способен и умеещ човек!  bouquet
Гуш,и на теб успех в начинанията!
Вале,айде появи се да разказваш за снощните подвизи!

# 140
Мартеа, много ще ти станат дините, ама що да не опиташ пък  Crossing Arms. Само че благоверния трябва повече да помага иначе ще се скапваш на всички фронтове 

Хихи, Дианка, не сте сами в този вид приспивания  Simple Smile И ние го можеееем  Mr. Green

Иви, хубаво е че си възвърна бодрия дух и дорото настроение и позитивизъм пак струят от постингите ти. Клипчето сега не мога да видя, но ще го погледна довечера обезателно!
Голяма прегръдка на теб и Дидка-Питка! Героини сте си и това е!  Hug

# 141
  • София
Сиска, честит рожден ден!  Hug    bouquet

Иви, Теичка е супер сладка  Heart Eyes

# 142
  • Варна
Сиска, Честит Рожден ден!  bouquet
Иви, наистина е малка героиня Теа браво на нея.
Дидка, да не те отчайвам, ама ако това ти е първото изпускане на нерви, то най-вероятно няма да е последното. Вече дори съм взела да го приемам в реда на нещата.  Embarassed
По причини на вечерно заспиване и умора каквото има да правим го правим сутрин, тихичко и набързо, за да не събудим спящите дечурлига.
Мартеа, ако нямаш кой да ти помага и да гледа поне за известно време Теа не ти препоръчвам да се впускаш в момента в ново учене. Като човек минал по тоя път мога само да кажа, да е жива и здрава майка ми, че идваше и помагаше и гледаше децата, защото иначе не се знае дали щях да го завърша второто. А и от гледна точка на учене и помнене ми беше в пъти по-трудно и по-тежко от първия път. Затова първо си осигури гръб и тогава почвай.  bouquet  bouquet  bouquet
Ние днес ходихме да вземат на Ивчо кръв за изследвания. Казаха че са му много увеличени лимфните възли. За резултата ще ходим в понеделник. УНГ докторката, каза че при Детелина всичко е било резултат от вируса и че сега организма и е много изтощен. Стискайте палци на Ивчо изследванията да са добре, че като чуя лимфни възли и изтръпвам.
Какво мислите за продуктите на Аква сорс, разните му там коластри и др подобни. Натискат ме да давам на Детелинка, но не съм убедена, че вършат работа.

# 143
Сиска, ЧРД, бъди здрава и щастлива и винаги така усмихната!

Вале, да ти носи късмет името, ЧИД на патерица!

Теа се влоши. Вдигна пак висока Т. Вече е на АБ - Цефзил, но е по-зле отпреди. Както винаги, кара го втори път.
Вчера аз се прибрах в 9, а баща й решил да я лекува и й дал мед. Аз това не го знам. През нощта се скъса да кашля, със спазматични нотки, накрая й дадох Вентолин, успокои се и заспа. Дали не стана драма сутринта, като му се накарах. Иначе снощи пък се обичахме, като се прибрах се бяха гушнали двамата с Теа, гледаха снимки и слушаха чил-аута, който слушахме нонстоп, когато Теа беше на месеци, а аз в деперсия...
Та така...

Дидка, аз съм от най-опасните тогава. Просто ен мога и ад предположа какво ви е с по две деца. А Ярисът е супер, въпреки че Аурисът... ммм, искам и аз... Много харесвам Тойота. А иначе и аз си търся автоматик, реших, че ен мога да се занимавам със скорости....

Гуш, как си?

# 144
  • София
Катка   Joy много хубаво си го написала за второто висше на Мартеа  Simple Smile Чудех се как да го кажа по-синтезирано и ясно, но ти много добре си го написала  Wink

Мартеа, и аз мисля, че на този етап може да облечеш в жълта тапия. Прецени си, ти си знаеш силите, но така, като те чета и някак не виждам по кое време на денонощието ще ходиш на лекции, ще учиш и ще ходиш на изпити. Rolling Eyes

Ние днес цял ден нямахме ток! Кошмарно просто...и времето е кофти, та не сме излизали на разходка..абе мани!

А днес ни е много съдбовен ден на нас  с татито  Flutter Преди 8 години и няколко часа той ми предложи да съм неговата жена  Flutter Беше гол, по боксерки на розови сърчица и устнички, и с пръстен в ръка, голям смях  Simple Smile

А днес след няколко часа Павел става на една годинка  Heart Eyes

И така...довечера ще видим какво ще измислим...ходеше ми се на клуб и танци-манци, но нещо няма на кой да оставим децата Tired
Най-много да си сипем по едно уиски  Joy

# 145
Благодаря ви, момичета за милите пожелания! Hug

Аз нощес почерпих колегите, които бяха наоколо. Получих невероятен букет от сервитьорите в ресторанта Wink Един германец точно тази нощ ми остави солиден бакшиш...абе, добър ден Wink

Довечера ще сме си сами. Нашите ще наминат за малко, но няма да остават на вечеря. Ужасно много ми липсва сестричката ми Cry Не сме се виждали вече .... 5 месеца май. През Септември се видяхме за последно. Мого ми е мъчно вече, дано скоро се видим. Praynig

Да ви покажа какви татуировки си направиха взаимно моите мъже преди няколко дни http://images23.snimka.bg/005161808.jpg

А онзи ден, като се прибрах от дневната смяна, мъжа ми ме посрещна с фотоапарата да ми прави фотосесия. И познайте кой позира най-много  Laughing
http://images23.snimka.bg/005165979.jpg
http://images23.snimka.bg/005165981.jpg
http://images23.snimka.bg/005165679.jpg

Ето, ако ви се гледат всички снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219347

И впечатляващия танц на формация "Las kokarachas", демек "Хлебарките" Mr. Green http://www.youtube.com/watch?v=HLbcnC_fXtY

# 146
Сиска, zа много години   bouquet (ника ти винаги ми напомня zа моята сестричка, аz и каzвам Сиси, много ми липсва, не сме се виждали и ние от месеци)Валя, честито да ти е името   bouquet
Аz получих шоколадовото сърце на милка, първият ми подарък, иzбран от Анди. След посещение при доктора, минали преz магаzина zа чай, Анди видял сърцето и каzал, че е подарък zа мама  Heart Eyes Иначе нямахме никакво настроение zа праzник, Анди от вчера е с повръщане, раzстройство и температура. Като zа капак Тони от два дена не е акал, денят ми мина между толетната и кухнята.
Дидка, честито ти ауто, ако това ти е първата криzа нещата иzобщо не са страшни.
Катка, таzи Еми ми е крайно противна, но прави страхотна муzика. щом ти хареса наистина любов (мой много любим филм, подарък от сестричката, който съм гледала беzброй пъти) ти препоръчвам Feast of Love с Морган Фрийман.

# 147
Сиска, честит рожден ден, миличка!Пожелавам здраве, щастие, късмет и много любов на теб и близките ти хора!

# 148
Иви отново Hug Heart Eyesот нас!
Сиска много хубави снимки!Явно сте много сплотени.

# 149
Сиска, честит рожден ден! Бъди винаги здрава, много обичана и щастлива с любимите си хора  bouquet Hug
Валя, честит имен ден със закъснение! Бъди здрава и с късмет да си носиш името Hug  bouquet

Пламен пък преживя премеждие днес Cry За секунда невнимание от моя страна се лепна на горещата ютия, но не къде да е, а през целия клепач на лявото оченце. Cry Cry Cry Много плака милото. Прималя ми и страшно се паникьосах. Добре че се случи баща ми да е у нас, че той да кара колата до поликлиниката, не знам как щях аз да карам. Първата ми мисъл беше да се добера до най-близкия доктор, отидохме до поликлиниката до нас. А тоя простак ме пита дали имам направление от личния доктор, след като видя, че съм изхвърчала едва ли не боса и с едва облечено дете на ръце, което и трепери от стрес, най-вече от моята реакция Embarassed. След това се вразумих и го заведох във Вита на очен лекар. Докторката се отнесе много внимателно, прегледа го на два апарата да се увери, че не е засегната роговицата и заключи, че за малко е можело да стане голяма беля. Трябва да му капя капки и да го мажа с едно кремче, но той изпада в истерия като приближа капките към окото. Не успях  да му ги сложа, криво-ляво само крема слагам. Милите му красиви очички Cry, дано не остане белег Cry
Мартеа, за второто висше верно си помисли дали точно сега е подходящ момент, но иначе е много правилна идея Peace Дано Теа бързо преодолее вируса Praynig
Иви, милата, почини си малко, помисли за себе си, защото така и за децата си всъщност се грижиш, когато се изтощаваш до крайност и на тях не им се отразява добре. Направи нещо хубаво за себе си Hug А че си страхотна и всеотдайна майка няма смисъл да повтарям другите  Grinning, то е ясно. Теа ще проходи, убедена съм в това Peace
За заспиването с малкия вечер в противоречие с хубавите планове преди това Wink и при нас е така и на таткото сигурно не му е много приятно, но не ми натрапва настроението  си. Отчитаме се сутрин и така Wink ама ако успея да се надигна преди малкия ooooh!
Вчера бях на преглед да видим бебето, всичко е наред, вече е 1800г и терминът ми се измести на 19 април, иначе беше на моя рожден ден - 26ти Simple Smile
Августа, много хубав аватар Grinning

Последна редакция: пт, 15 фев 2008, 22:52 от Дона

Общи условия

Активация на акаунт