МАЙчета 2005 (105)

• 21 390
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте милички  Hug
Малееее, Дона...то не останало 2 месеца има- няма...направо не знам...аз ли нещо вече се сдухвам, ама кога мина това време...бебче в корема слушка ли  Grinning...а теглото му е супер за седмиците даже...А за Пламъчето, какво да кажа/...страват такива неща...дано наистина бързо се отърси от шока и да не остане белегче...но бъди настоятелна с капките... Hug А този доктор  #2gunfire, много ме е яд...вместо първо да помислят за децата, гледат за направления, пари... няма оправия  Sick
Котаранка, бързо оздравяване на Анди! Praynig И много мил подарък...обожавам шоколад  Laughing
Сиска, радвам се че времето на работа е минало супер; че колегите те обича...и се надявам че си прекарвате страхотно тази вечер! Heart Eyes
Дианка ме хвърли у гъбите с тази годинка на Павче...докат се усетя че сте го заченали преди 1 година  Blush голям съм кухчо  Laughing Викам тази вечер да поработите за сестричката  Winkсладури...и ме разби с боксерките и пръстена  Joy много романтично  Heart Eyes
Мартеа миличка  Hug...дано Теичка се оправя вече...много боледува душичката малка Sad...
И моят майчински инстинкт, че Теа нещо се опитва да се разболее не ме излъга...след 2 нощи запушен прохъркващ нос и въртене в леглото...днес сутринта сополите шуртяха и цяк ден киха и хвърчат сополи...ужас...и една крива... заведох я на лекар в 20 часа, че нашата доки е нощна смяна в Дома и уж сме добре...само нослето е раздразнено, чисти гърди, но прохърква зарадо носа, сслабо зачервено гърло, няма Т, нито кашлица...изписа и Инфлицид- хомеопатично, вит,Ц, калций, противоалергично сиропче и Виброцил за мазане...и малките заспаха...дано сме хванали навреме нещата... Praynig при върлува грипна епидемия и разни вируси гадни...
изчезвам...Теа се събуди...ще и махам шиничките, че реве
Гушки  Hug

# 151
Дидка, чак сега видях че си писала за Данчо, че искал да плува с Теа  Laughing сладурче  Hug...
И честито за Новата Кола- да се разбирате добре; внимателно и безаварийно шофиране и се щракни да те видим  Wink
Деспинка ще стискам палци изследванията да са добре! Praynig А относно Аквасорс нищо не знам... Thinking
Мери, приятно пътуване! Peace  А относно плуването- с Теа ходим всеки вторник и четвъртък по около 30 минути е във водата...засега е ОК...иначе на лято може и с Лори...нека попорастнат и станат по- самостоятелни, че иначе как ще ги огледам във водата и двете, а няма кой да идва с нас  Crazy
Гуш, какво прави Емичка?Напредват ли с английския? Wink
Мартеа, относно образованието...никак не е лошо като идея- и наистина докато сме по- млади по- добра памет имаме...по- лесно е всичко, но от друга страна, ако няма кой да помага повечко от сега...на теб ще ти дойде много нанагорно  #Crazy...всяко нещо си има две страни...въпросът е дали след като го завършиш ще бъдеш оценена подобаващо...това също има значение...да не гониш вятърни мелници  Confused
Пателинка за Прекраско нищо не пишеш и ти  newsm78
Вале...какво направи Вале...имаше някаква поп фолк песен  Laughing
изчезвам че ме търсят  ooooh!

# 152
Добрютру!

Пфу че седмица... барабар с рожденния ми ден, и обичливия празник... и един сууууууупер протяжен ангажимент дето края му се невиди... с други думи съм една апатична... и за това и не пиша. Обаче си имам хубави подарци - освен дрешки, коса на кичури имам и сешоар от тия връткащите се... много гот... и парфюм. И мисля да ползвам временното си безразличие и да почна диета от понеделник, че вчера сгъната на 10, докато обувам на Калоян пантофите, детето заключи "мама има две коремчета"  Joy  Embarassed .

Иначе като ви чета и вие сте малко нещо апатични... от зимата ще да е.  Hug  от нас за всички  Heart Eyes.

Сиска Честит Рожден Ден за вчера! Пожелавам ти да си все така обичана!

# 153
Дона,много неприятно,добре ,че е бил малкия дявол.Цункай малкия от нас!
Иви  пак за тебе smile3525
Тя Иви е питала важните неща!

# 154
Снощи забрави да попитам Дианка, Любачето ли ги е написало буквичките...направо останах като гръмната Shocked...браво на детенце... Hug
Kamij , благодаря за   bouquet  Heart Eyes...и ти нищо не пишеш за Ники? newsm78
Мартеа, понеже виждам че си на линия да попитам за адашката?По- добрер ли сте днес? Praynig

# 155
Дона, наистина голям стрес сте преживели. Добре, че не е засегнато очето и дано бързо му мине на Пламъчето.

И Дени снощи се изгори, но по ръчичката, на скарата на фурната. Казах му да не я пипа, защото е гореща, той ми каза "добле" и точно след 5 секунди изрева. Та сега има няколко белегчета на ръчичката. Но пък не го боли, а и снощи плака малко.

Аз снощи получих най-хубавият подарък. Нали точно вчера ви се жалвах колко ми липсва сестричката ми. А вечерта се звъни на вратата, отварям и онемях....тя стои навън, честити ми рождения ден и ми се хили. Много и се радвам Heart Eyes

# 156
Августа, не знам кога ще се зачесем в Скайпа, та ако влезеш първо тук - получих водата преди малко. Хиляди благодарности! Hug Hug Hug Hug

# 157
Аз снощи купонясвах малко с приятелки и сега ми е тегаво Crazy
Ники е добре, леко кашля ,но днес я чу докторката и каза ,че е добре.от гърлото е,но не е червено, има и сополки,но само сутрин.Ще пиеме Аериус-противоалергично,Виброцил, и Хумекс за кашлицата.
Сега са с баща и при свеки.
Сиска ,радвам се ,че си плучила най- хубавия подарък
Аз снощи така се трогнах,а по принцип съм толуп.Бяхме на ресторант с приятелки -във Весело село,много е хубав-горещо го препоръчвам.Там имаше една двойка-баба и дядо празнуваха 60 години брак, цялото заведение им пляскаше,бяха страхотни.поднесаха им торта от заведението,а те се целуваха ,танцуваха.Бяха с много роднини.Толкова се трогнах,60 години ,егаси....И сега ми се насълзяват очите.

# 158
Сиска на патерици но от сърце Heart Eyes
p.s. много сте сладки с Дени Heart Eyes( с такава мама е късметлия той Wink)

Иви много е сладка плувкинята, кукличка Heart Eyes

Аз пък да ви споделя моята най, най-близка приятелка ми каза че е бремена (с второ) и много и се радвам Heart Eyes така ме развълнува в момента, спомних си и аз мига когато разбрах че Криси е на път...истинско щастие те обзема (и с баткото така бях Wink)
Много работа имам покрай децата и татко и все не ми остава време повече да пиша Hug
Целувки на всички малки майски бонбони Heart Eyes

# 159
Тиа, извинявай, мила, но кога имаше РД? Не помня да съм те поздравявала  Embarassed Да си жива и здрава!   Hug

Бубе, и на теб ти е така натоварено... Как е татко ти? Целувки и на твоите сладури  Heart Eyes

Сисе, наистина страхотна изненада е спретнала сестричката  Heart Eyes Тя къде живее, че сте надалеч?

Камий, 60 години наистина са много сериозна цифра  Simple Smile Браво на тези хора! Дано и ние имаме този шанс - да се радваме един на друг дълго време  Heart Eyes

Дона, как е очето на Пламъка? Милото, дано не го боли много и да не остане белегче  Praynig Бебчо викаш слуша?! Малии, наистина не останало... Започна ли с покупките? Ти сигурно много неща ще ползваш и от баткото, де   Heart Eyes

Мартеа, как е Теичка? Подобрява ли се?  Hug

Уф, стига вече болести значи!   Tired

# 160
Сиска, и от мен със закъснение ЧРД!!!

Цитат
Вале...какво направи Вале...имаше някаква поп фолк песен  
Тук съм и да споделя, че и Питката питаше....изкарахме си страхотна на 14 в един клуб до 3 сутринта....получих много подаръци  и букети, измежду които най-много се радвам на букета от 15 лалета....имаше луди танци и в завършека на вечерта ми се разцепи цепката на червената къса рокля....ама да не си помислите, че докато танцувах....сцепи се при събличането Embarassed-уж мъжо ми помагаше....ама да не си помислите, че много сме бързали-няма такова нещо Laughing...

Дона, как е днес малчо? Боли ли го?
Иви, плувкинята ти е невероятна.....
Дидке, честито МПС! Сега вече ще те чакам на гости....
Сиска, Дени вече е голямо момченце на снимките...както е казала Аничка време е за сестричка, а може и братче....

Забранявам да има болести #2gunfire, а които са ги споходили скоро да се похвалят, че са оздравели!!!

# 161
имаше луди танци и в завършека на вечерта ми се разцепи цепката на червената къса рокля....ама да не си помислите, че докато танцувах....сцепи се при събличането Embarassed-уж мъжо ми помагаше....ама да не си помислите, че много сме бързали-няма такова нещо Laughing...
Joy симпатяги...много разгорещени сте били  Laughing Hug... по- чести такива бушуващи страсти да има  Peace , а роклите...не ви трябват  Laughing  luvbed
Радвам се, че сте изкарали супер! Heart Eyes
Бубе, вярно че не си писала скоро! А подобни новини и то от най- близки хора винаги носят много щастие и мили спомени  EFP ...аз моите дружки с по едно детенце ги навивам за втори, а тези без за първо...няма нищо по- хубаво от ова да станеш мама и да виждаш и чувстваш любовта на децата си  txtloves
Деси, не писа какво показаха изследванията на Ивчо? Thinking
Kamij и Теа е в момента на Аеrius- хубав сироп е; Peace
не знам ние след 60 години дали ще сме живи да се радваме на любовта си...но колкото ни е дадено...само децата да са добре и ние ще сме добре; Страхотно е да видиш подобна привързаност при толкова възрастни хора... newsm74
Вале, а децата къде бяха? newsm53
 Аз да изчезвам че Теа най- сетне заспа; Лора също...отивам да се чипам, че довечера ще си имаме татко и от 8 часа тази сутрин имам съобщение че ме кани на среща  1dating  love001

# 162
Иви, майка ми дойде у нас да ги гледа, т.к. малката не е спала никъде без нас.....и като се върнахме я преместихме в стаята на Симона, т.к. беше легнала при малката.....та така.....
А ти внимавай да не скъсате твоята рокля довечера Wink....

# 163
Еееех, Вале, Иви, ама сте палавници виеее  Laughing
И аз моя мъж го поканих довечера на среща. В един наш любим ресторант. Насето е у майка. Да видим какво ще е продължението  Blush

# 164
Ей, палавници такива.... Wink Flutter

Ренка, сестричката ми живее в Бургас. Много си я обичам и ужасно много ми липсва.

Общи условия

Активация на акаунт