Само да се отчета, че съм тук..
Хубав ви ден!

...мазах се пак с отварата за изпотяване- ефект 0, пръсках си Биопарокса и повърнах
...към 3, 30 изпих два парацетамола /щото 1 не действа при мен явно/ и по едно време се събудих мокра и леглото подгизнало...вече бях се поохладила...сега си представям милите ни дечица какво изпитват като са болнички
...ходих на лекар- каза ми че дишането е чисто- не е слязло надолу, което е много добре, гърлото много червено...каза ако искам да пробваме с Биопарокса до петък и ако не е по- добре, ще ми изпише 1 антибиотик, който преминавал в кърмата и променял вкуса и, но не вредял на детенце...
...и така...
...даже не мога да им се скарам на децата- гласът го няма хич 

...а това че знаеш много неща наистина тежи много,.,,вторачваш се във всичко и тръсиш и под вола теле понякога...дано се лъжеш
Милата, то при децата като че ли по-леко минава, ама при големите. Защо за Т не пиеш Нурофен. Аз пих от този на малките. В листовката на този за големи пише, че не може, но в Кърмаческия четох, че може да се пие по време на кърмене. Той помага и срещу грипа.
Добрата новина /или лоша, недай Боже/ е, че капарирахме апартамент. Сега остава да се надяваме, че работата по строежа ще се движи по план - превиден е Акт 16 за 30.09. Да видим 

Ама направо ни разори този доктор...прегледи, операция, пак толкова прегледи, че направооо
Нещо се задъхваме финансово и май ще трябва да пътува в чужбина...а лошото е, че вече нямат възможност за командировки
Сега ще чакаме и май ще оставам сама с дечицата за да закрепим положението, което хич не е розово 

Дано нямате ядове, защото се напълни с мошеници. Пак ли сте в квартала?
Уж си на дъното, а потъваш и още, и още...а в един момент не можеш да повярваш на теб ли се случват всичките тези хубави неща едно след друго
Дано по-скоро дойде при вас този момент
. Ти каза, че сте отчуждени с мъжа ти, но не знам, опитай с неговото рамо 

Не знам какво да кажа вече, напатихме се от тия болести. Кураж и бързо да се оправя Ивчо 
Дано да е за хубаво, при всички ситуации е голяма стъпка, но пък няма нищо по-хубаво от това, нали