Норвежки моми -20 тема!

• 15 940
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Не само в месенето, ние специално поръчвахме каймата при месар, не знам колко си кайма от различно месо с някакъв процент мазнини и подправките са важни, също трябвало да е смляна много, като паста да стане, обаче най вече месенето. Абе сложно е, от тогаз не съм се пробвала, той Веско е мераклия и се занимава, аз само се надявам да ме покани на гости  Laughing

# 211
Винска, за съжаление я нямам...  Confused

# 212
Да,бе нИ ги е срам,аз имам много случки с доФтори,имах един очен лекар,като ме преглежда на апарата и направо отгоре ми,ех,ама и аз не се дърпам,я. Crazy Whistling Joy
Ох,размечтах се пак,ади да се спра вече... Mr. Green Laughing

А тук каймата не е като бг каймата,правила съм кИфтета ,ама не стават и толкоз. Crossing Arms
Ама дали е от месенето верно? newsm78

Норич...ах тези доФтори... Joy А аз не съм ходила по много доФтори, та нямам особени спомени... newsm78

А иначе мойте кИфтета стават ок...ама кебабчетата не стават баш както трЕбва да са... Crazy

# 213
  • България
Да,бе нИ ги е срам,аз имам много случки с доФтори,имах един очен лекар,като ме преглежда на апарата и направо отгоре ми,ех,ама и аз не се дърпам,я. Crazy Whistling Joy
Ох,размечтах се пак,ади да се спра вече... Mr. Green Laughing

А тук каймата не е като бг каймата,правила съм кИфтета ,ама не стават и толкоз. Crossing Arms
Ама дали е от месенето верно? newsm78

Норич...ах тези доФтори... Joy А аз не съм ходила по много доФтори, та нямам особени спомени... newsm78

А иначе мойте кИфтета стават ок...ама кебабчетата не стават баш както трЕбва да са... Crazy

Винце,майка като идва на гости и каза, че ако искам хубава кайма да си купя месо и да си го смеля на робота,и става точно,ама не съм пробвала. newsm78
А аз съм ходила много по доктори в България,докато кихна и ме водят,а сега ..може да умирам,няма кой. Rolling Eyes
Палачинке,гледай ако може Веско и мен да покани тогава ,като е майстор. Wink Laughing,нали е градски,кво сега,трябва да се уважаваме. Joy

# 214
Ох Норче...мани мани, ами идва Великден, и ми се  иска да помоля мама да ми прати бои за яйца.Тук са скапани...

Ама ме притеснява, че тези прахчета няма да ги приемт тук в Nordic Post... newsm78
Нали знаеш какви са тука, кой знае  тез мнорежци за какво ще го помислят този цветен прашец...  Crazy

# 215
Аз пък чакам нашите за РД на Мартин и за БГ Великден. Ще им кажа да ми донесат. А тук даже не съм виждала.

# 216
  • България
Ох Норче...мани мани, ами идва Великден, и ми се  иска да помоля мама да ми прати бои за яйца.Тук са скапани...

Ама ме притеснява, че тези прахчета няма да ги приемт тук в Nordic Post... newsm78
Нали знаеш какви са тука, кой знае  тез мнорежци за какво ще го помислят този цветен прашец...  Crazy

Ааа пристигат,ама ги бавят,моите фервекси и антибиотик месец и половина пътуваха Mr. Green,но не са конфискувани. Peace

# 217
  • България
Аз пък чакам нашите за РД на Мартин и за БГ Великден. Ще им кажа да ми донесат. А тук даже не съм виждала.
Късметлийка си ти,и аз мисля да каня майка скоро,че имам рожденик,а той само за баба си говори... Simple Smile
Твоят Марти на коя дата е?
Аз миналата година боядисвах със сладкарски бои..

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 17:16 от norah

# 218
Момичета Добър ден  Hug
ВИНЦЕ благодаря много за рецептата,кажи обаче накрая колко буркана ( големи от айвар ) ти излизат и те колко грама побират,да си направя аз тука сметка да събирам бурканчета,че моя ми се смее кат го питам що ги хвърля  Laughing Ако е майка ми тук щеще да го пребие с точилката заради това  #2gunfire Mr. Green Laughing
Ох с тая мешана скара какво ще правя незнам-трябва скоро да я ям  Blush LaughingВерно боя за яйца от къде ще взема,а те тука боядисват ли яйца,а и козунаци правят ли ???  newsm78 Simple Smile

# 219
Леле, Норче, какви работи ставали по болниците!! Их, аз пък като съм влизала по болници само някакви лелки ми бъркат между краката    Grinning  Как не можах едно развалено кебапче да изям?! Тюх!  Grinning

П.С. През март сме в Бг и смятам да си донеса боя за яйцата! Ако иска някой да казва (ако трябва да дойда до Тронхайм да го донеса  Grinning )

# 220
  • България
Момичета Добър ден  Hug
 Ако е майка ми тук щеще да го пребие с точилката заради това  #2gunfire Mr. Green LaughingОх с тая мешана скара какво ще правя незнам-трябва скоро да я ям  Blush LaughingВерно боя за яйца от къде ще взема,а те тука боядисват ли яйца,а и козунаци правят ли ???  newsm78 Simple Smile

Ох ,паднах,и моята майка така,и освен това какви хубави буркани имало,че и капачките ooooh! Grinning.Аз първите години ги събирах ,ама като се местихме след 7 години хвърлях буркани,така и не ми затрябваха за друго ,освен веднъж за едно малиново сладко (от диви малини ,от гората Laughing).А пък баба ако види как ги ФЪргам,не ти е работа ... ooooh!
Аз миналата година тъкмо се бях регистрирала във форума и се вдъхнових..за първи път правих козунак Crazy,и яйца боядисвах. Grinning

Последна редакция: чт, 21 фев 2008, 20:31 от norah

# 221
  • България
Леле, Норче, какви работи ставали по болниците!! Их, аз пък като съм влизала по болници само някакви лелки ми бъркат между краката    Grinning  Как не можах едно развалено кебапче да изям?! Тюх!  Grinning

П.С. През март сме в Бг и смятам да си донеса боя за яйцата! Ако иска някой да казва (ако трябва да дойда до Тронхайм да го донеса  Grinning )
Марйо ,какви лелки са ти бъркали между краката бе? hahaha Joyаз като ходя на гинеколог винаги гледам да е  мъж,някак ми е гадно ,ако е жена,пък и са много груби ... Sick
Аз преди 2 часа инструктирах майка да купува боя,тя каза,че не са ги пуснали по магазините.Ако този план се провали ще ти се обадя,да знаеш LaughingХем и гостите да изкарате ,да видите Тролхейм. bowuu

# 222
Аз наготвих...Наденички с картофено пюренце, запечени с кашакавалче на фурна...  chef

Молинка..сега ти видях  поста. Sunglasses Ами те са само два вида буркани на Айвар, малки и големи. Нямам етикети  з ада ти кажа грамажите им. Етикетите се отлепиха при миенето на бурканчетата.

Иначе от две големи бурканчета  Айвар, аз  накрая пълня 3 големи  и 1 малък с лютеница newsm78 А от малките става около 8-9 бурканчета малки. Но аз купувам от големите.

Айде отиваме да ядем...до после... Wink

# 223
  • България
Аз наготвих супа от спанак преди малко,дИтето ме призна като готвачка ,рецептата от наше 4ервеноВинце!  bouquet
И от мен човек може да излезе накрая... Crazy

Норче...гордея се с теб  дружке Hug  Е ся и лютеничката като направиш... Heart Eyes

Кристиян обича ли лютеница? Макар че е норвежче, сигурно си е хапвал филийка с лютеничка в БГ  Grinning

И аз се гордея със себе си.. LaughingАма за лютеницата трябва да съм на 2 ракии за да се наема...ей сега се разписах в една тема"Домакиня ли е жената,която не умее да готви?",там поставих "ребром" въпроса за ролята на  мъжа,какъв мъж е този,който не знае да готви. Crossing Arms Mr. Green
Крисито яде лютеницакато живяхме в БГ,и баница и какво ли не,ама тука се "норвежее" Joy Joyи не иска..но баница яде наскоро,като го оставих гладен преди това къде ще ходи.  Whistling Grinning

# 224
ЕХ АМА НЕ КАЗАХТЕ ТУК ДАЛИ БОЯДИСВАТ ЯЙЦА И ОТ КЪДЕ ДА СИ ВЗЕМА БОЯ,ЧЕ ДА НЕ ВИ  ЗАНИМАВАМ ДА МИ ПРАЩАТЕ  Laughing
ВИНЦЕ ех само лютеница не бях правила ( не че само нея не съм ама нали така е приказката )
Аз ще се чипкам и лягаме,че утре ще се ходи до полицията,че нали в понеделник ме върнаха защото ми беше 80 % първоначално договора ама след час го смених на 100 % -тая от фирмата се закучи че и със 80 % е стане  Laughing
Ох и утре сигорно (дали не беше сигурно  newsm78 ) ще усетя какво е зор- в същото време с което разполагах предните дни сега и 30 WAFLES  трябва да направя  #2gunfire  chef bowuu  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт