Норвежки моми -20 тема!

• 15 936
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Молинка..ще се специализираш в норвежките  вафлерите май май... Grinning

Ние ги правим почти всяка неделя. Аз ги обожавам с Brunost/ с кафажия им кашкавал/ . Никъде го няма...само в Скандинавия.
Майка ми се чуди какво е това чудо...кашкавал, тъмно кафяв па и сладък на туй отгоре... Joy

А за боята за яйца, питай Норчето..тя знае, тя е боядисвала тука със сладкарски бои. Ама каза че не ставали....  newsm78

Норче ....що на две ракии бе душа да си,  за да се наемеш с лютеницата... Joy

Недей така, че ще вземеш да объркаш дозата и голям майтап ... newsm78  bowuu  hahaha

# 226
  • България
Молинка..ще се специализираш в норвежките  вафлерите май май... Grinning

А за боята за яйца, питай Норчето..тя знае, тя е боядисвала тука със сладкарски бои. Ама каза че не ставали....  newsm78

Норче ....що на две ракии бе душа да си,  за да се наемеш с лютеницата... Joy

Недей така, че ще вземеш да объркаш дозата и голям майтап ... newsm78  bowuu  hahaha

Joy JoyАми 2 ракии,понеже иначе нямам вдъхновение..
Molinka,става с боя за сладки,ама е голяма играчка,не е много надеждно,затова по -добре истинска боя Peace

# 227
  • Stavanger,Norway/ Varna
Молинка, няма да се притесняваш, очаквам нашите д ами пратят, така, че само свиркаш и ще се видим да ти дам. Няма да те оставим с небоядисани яйца я. Ако пак ти трябва тиква, намерих аз най- накрая, казвай да ти обяснявам къде  Laughing

Аз миналата година правих козунак, ама тая година нещо н еми се захваща с цялата хамалогия. Като сте се разписали за готвене, точно днес точих лиги по една рецепта за пърленки на скара от готварския. Мисля в близко време да ги спретна с пилешки кюфтета.

Между другото, забелязали ли сте, как като направи човек пилешки кзфтета от тукашната кайма, така се надуват, какво ли слагат вътре. След като изстинат, обаче се спаружват като стафиди- хамава работа  Crazy

Аз на Винска лзтеницата ще я правя, че много ми липсва това удоволствие  bowuu

# 228
Добро утро  food010 Аз малко се поувлякох вчера newsm56 Когато се прибрах беше достатъчно късно за форума Joy
Премислих и отидох снощи на срещата, супер си изкарахме. За самата среща не съм решила точно какво мисля, ама след това отидохме в едно ливанско кафе наблизо и..........
Гледам вие много важни неща сте обсъдили тук по това време Joy

# 229
Знам, че трябва да се пише само на български, ама не мога да се сдържа. Просто трябва да го споделя.
Четете, докато не са го изтрили

En hestekraft er den energien som trengs for å trekke en hest fem hundre meter på ett sekund. (Eyvind 10 år)

En vibrasjon er en bevegelse som ikke vet hvilken vei den skal gå. (Rune 8 år)

Arsenikk er et sterkt krydder som lett kan ødelegge hele middagen. (Jeanette 10 år)

Kroppen må ha mat for å overleve. Italiensk salat koster over fem kroner kvadratmeteren. (Henrik 7 år)

Blåbær er innmari godt, fordi det er syltetøy inni dem. (Bjørn 5 år)

Noen steder er det så varmt at de som bor der må bo andre steder. (Elin 8 år)

Anarki er et land hvor kongen er dronning. (Tore 11år)

Jomfruelig land er et sted hvor menneskehender aldri har satt sine føtter. (Hans Petter 7 år)

I de ti bud skal du ikke:
Du skal ikke stjele fra de fattige hvis de ser det. (Frida,6 år)
Du skal herde din farmor så hun kommer til himmelen. (Caroline, 7år)
Du skal bevare deg vel. (Kristin, 8år)

Disipler er noe vi har i halsen som ligner på mandler, men som heter polypper.

Hvis du dør, så skaper Gud deg om til jord. Da skjønner du ikke bæret.

I gamle dager brukte de foldeskjørt. Nå er det gått av moten, men presten bruker det fortsatt rundt halsen.

Ørene er to flak som er skrudd fast i hodet. (Frans, 5 år)

Kroppen består av vann og brød.(Julian, 5 år)

Spøkelser har ikke kropper av kjøtt, men av sengetøy. (Olav, 5 år)

Øl gjør ofte at kroppen blir usymmetrisk. (Halvdan, 9 år)

Vi har hjerne for at håret skal ha noe å henge fast i. (Nina, 5 år)

Skjelettet er et stativ som han kan henge fra seg kroppen på. (Sander, 7år)

Kona til Gud heter Gudmor. Hun er moren til alle barnebarna hans: Moses, Jesus og Julenissen.

Å være engel er et typisk kvinne-yrke.

Hvis Gud hadde holdt det han sa om å la alle barna komme til seg, så hadde vi ikke trengt barnehager.

En fjert er en liten fugl med grå vinger. (Stig 9 år)

Mamma'n min er så veldig pen, for hun har så veldig lange pupper. (Bjarne 6 år)

Når jeg blir voksen vil jeg bli akkurat som pappa, bortsett fra at jeg ikke vil ha hår over hele meg. (Tony 8 år)

# 230
Milva2003 JoyОт къде ги намери тези бисери? Laughing
Я аз да се отчета какви ги свърших днес Laughing Видяхме се с Деата и Марйо&наследници Laughing Е, малко е мрачно и ветровито, ама си изкарахме супер.Марйо, магазина, за който говорихме е за прежди, конци, копчета......ама няма платове

# 231
Здравейте и от Вафло готвачката  Laughing
Е то днеска голям смях с тоя обяд бе:
1.Машината за яйца ми направи лош номер и ги "излюпи" 7 рохки ,а аз сам 100% сигорна че сложих точно вода,та им ги сложих в една чиния обелени и щом ги изядоха значи няма проблем  #2gunfire  chef bowuu
2.Машината за вафли,тяхната беше двоина, е ама нещо е прецакана каквото и да направиш винаги залепват,че хвърлих 3 двойни,ама и пакета не излезе 15 двойни както трябваше да е
3.Пакета за вафли беше с изтекъл срок на годност от12.06.06 , та даже и не ги кусах,защото аз пък искам да си кусвам от каквото правя,баси аз да не съм от желязо я  Laughing
От сутринта ми се разсополиви носа ама моя ми купи някакав спрей от аптеката и уж спря,иначе май на разболяване е/беше работата (внимавайте как ще го прочетете,без да си мислите глупости ей  Crazy )Сутринта в полицията ми излезе късмета ,една полицайка каза че мога да вляза вътре в 07:35,добра женица беше та за 3 минути работа с визата,само дето с моя бяхме дръпнали от старая или може би сгрешен в нета формуляр,е ама жената беше пекана и написа отгоре нещо и каза че няма проблем  Simple Smile
БОБЧЕНКА ау ако ми дадеш боя за яйца много много ама много ще те бичкам   bouquet Hug Flutter
За тиквата казвай,че знае ли човек, а ако и помниш колко е килото супер  Laughing
ВИНЦЕ на наште не съм казала за Бруност ама смятам да им занеса  Crazy
Нора Благодаря,ама адано не ми се налага със сладкарски щом БОБЧЕНКА ПРЕДЛАГА . . .  Hug

# 232
  • Stavanger,Norway/ Varna
Молинка дааа, 40 кр килото  Crazy #Crazy, е как да купи човек.

# 233
БОБЧЕНКА  хехе значи аз съм дала 70 лева за тиква предния път,ако е била същата цена  Crazy #Crazy Joy
Ех ама не каза от къде  newsm78 Grinning

# 234
Милва...голям смях с тези детски бисери... Grinning

Много се смях на този "Mamma'n min er så veldig pen, for hun har så veldig lange pupper." (Bjarne 6 år) Joy Joy Joy

Молинка... Joy Боже с  тези вафлери умрях да се хиля,ама как са с изминал срок бе... ooooh! Joy  Направо съм в шок  от тези хора... #Crazy
 То бива пестеловост..зма чак пък толкова.. Joy

Добре че не си ги опитала, че вечерта да няма нон-стоп висене в тоалетната... Mr. Green Ама вината не е твоя... #2gunfire

Ех Ословчанки... браво на вас.  Hug Срещички, кафенце...а ние тук на север нещо се излагаме.  Crazy

Ние май чааааак на 8 март ще се съберем пак..ако намерим ресторант де, че още не сме намерили... Joy

# 235
Винце те доставят пакети в седмицата веднъж или 2 пъти месечно,понеже само в петък им се приготвят ...
Но момичето което работи там или все е приготвяло от новодоставения пакет,или си го е сменила с нейн стар за да не го хвърля,или доставчика е някой мърльо и тарикат.Само се надявам компанията да не фалира от липса на работна ръка ,ако съм натровила към 15-тина човека  Whistling Wink Laughing

# 236
  • България
Гледам вие много важни неща сте обсъдили тук по това време Joy
Ркб,нали,никой не ни бие по важност,голям лаф му ударихме вчера! Joy Joy
А ти по -добре ли си вече,гледам пак си по живота ,ех ,не си за мислене.. Laughing
И ние тук, в провинцията Crazy ,трябва да сме по -ативни,ама пусто студ... Mr. Green

# 237
  • България

Arsenikk er et sterkt krydder som lett kan ødelegge hele middagen. (Jeanette 10 år)

Anarki er et land hvor kongen er dronning. (Tore 11år)

Øl gjør ofte at kroppen blir usymmetrisk. (Halvdan, 9 år)
Vi har hjerne for at håret skal ha noe å henge fast i. (Nina, 5 år)

Å være engel er et typisk kvinne-yrke.

Hvis Gud hadde holdt det han sa om å la alle barna komme til seg, så hadde vi ikke trengt barnehager.

Mamma'n min er så veldig pen, for hun har så veldig lange pupper. (Bjarne 6 år)

(Tony 8 år)

newsm62 Ето ги моите фаворити..особено това за бирата,ха наздраве Joy

# 238
  • България
Моля ви,oтделете минута и подпишете тук и пратете на контактите си,ако можете: Hug

http://www.bgpetition.com/EP_film_za_Mogilino/index.html

Благодаря предварително!  bouquet

# 239
Нора аз натиснах да подпиша ама после ми искаше имената,не обичам да си ги пиша в нета  Embarassed Имам параноя относно ( то аз от какво ли нямам де  Blush Mr. Green )

Общи условия

Активация на акаунт