LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 49. ПРОЧЕТИ първия пост!

• 65 014
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте момичета искам да попитам в Ла Редут има ли детски колички?

# 706
защо го продаваш добре изглежда малък или голям ти е

# 707
И аз принципно се интеренсувам от несполучливите покупки.

# 708
  • Пловдив
Змейковица,интересувам се от този тренч,ако не го искаш де Laughing

3 момичета чакат на лични
ще кажа, ако и те се откажат Peace

# 709
  • Варна
Момичета, някой знае ли дали тези боти си отговарят  http://www.laredoute.fr/vente-les-boots-matelasses.aspx?producti … e&pagesize=16
Аз ги чакам ,поръчах моя номер пък ще видим  Wink
Когато дойдат ще споделя  Peace

# 710
  • София
Аз не искам да всявам паника, предварително казвам. Има ли някой, на който са му изтеглени пари за поръчки от февруари? Защото аз имам доста от тогава, но не ми е теглено нищо включително и от тези от 28 и 29 януари.

# 711
# 712
На мен ми е изтеглена сумата за поръчката на 01.02. За другите 2 - на 06.02 и 09.02 - незнам че си пазаря с картата на мъжо  Embarassed

# 713
Аз не искам да всявам паника, предварително казвам. Има ли някой, на който са му изтеглени пари за поръчки от февруари? Защото аз имам доста от тогава, но не ми е теглено нищо включително и от тези от 28 и 29 януари.

И аз съм така  Peace

# 714
  • София
  Последната ми поръчка е от 9.02 и парите са си изтеглени. Пазарувам с дебитна Виза Електрон на Райфайзен.

# 715
АЗ имам поръчки от 28 януари парите ми са изтеглени при все че по цял ден си гледам сметката работя в банка така че няма страшно

# 716
Момичета, някой знае ли дали тези боти си отговарят  http://www.laredoute.fr/vente-les-boots-matelasses.aspx?producti … e&pagesize=16
отговарят си, майка е много доволна, казва че са й страшно удобни

# 717
  • БУРГАС
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-femme-la-redoute-creation.a … e&pagesize=16     искам спешно помощ, някои има ли тези ботуши  и дали отговарят на номера newsm78
да
Можете ли да кажете колко им е горе пръсеца и дали има възможност да се разширяват.

# 718
 PeaceМомичета може ли някой да ми каже какво означава това  Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse

дадеми го в 4-та стъпка -първи опит ми е  newsm78-опитах се да платя с Виза електрон  на ОББ но сега пък прочетох някъде че с тази карта на тази банка не става ooooh! има ли друг който пазарува с карта на ОББ?Май ще досаждам на някой за поръчка Laughing

# 719

Що да всяваш паника? Те да ни изпратят поръчките, пък може и да не теглят пари.  Mr. Green За статистиката - от февруари нищо не са теглили все още.

Общи условия

Активация на акаунт