LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 49. ПРОЧЕТИ първия пост!

• 65 023
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 825
как върви получаването на колетите на Митница Варна?
аз имам от 14.01 и още не съм го получила, иначе има страшно много колети от Редут-а, но моят го няма Twisted Evil

# 826
  • София
Сестра ми снощи е взела от пощата колета от 09.01. Grinning В пощата в Славейков определно са патки, но ни мина яда като си видяхме покупките. Сестра ми разопакова и мери, а аз слушам на живо коментари по телефона Laughing  И въпреки, че аз още не съм видяла нещицата ще споделя нейните впечатления:

Полите били много лека материя като за горещините през лятото. И с двете сме нацелили номера (първата е за майка ми, а по-тъмната за мен). Моите неща ги мери сестра ми, с която сме едни размери.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=218929
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=218929&photo=2
Розовия плуовер (за мен) си е бонбонено розово като на снимката, много мекичък и приятен.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=218929&photo=6
За майка една жилетка тип "прегърни ме" в цвят пепел от рози, средна дебелина, била много мекичка също. Не съм запазила снимка, а от сайта е изчерпана, както и блузите които сестра ми си поръча. За нея една много модерна туника/блузон, от много тънка материя. На снимката изглеждаше много ефирно, с лека златиста нишка в конеца. Оплака се че е много тясна под гърдите и трудно се облича, но ще я носи. Поръча си и една туника в райе лилаво и сиво (пак е изчезнала от сайта), която обаче била една идея по-голяма и май майка ще намаже .
За приятеля й една чанта (онази, която първо беше 11Е, а после я намалиха още).
Най-приятната изненада за мен беше, че с кода, който ползвах ми изпратиха сещуар, кръгла четка, гребен и шноли. Както казах не съм ги видяла още, но били много хубави. А и нали на харизан кон зъбите не се гледат

Общ извод от първата поръчка- много сме доволни. Материите на всички дрехи, които сме купили са добро качество
не по-различно от дрехите в средно статистически магазин. Номерата ги нацелихме на 90%, което си е страхотно попадение като за първи път.

# 827
  • Sofia
Здравейте, някой може ли да ми даде мнение за тази рокля. Официална или всекидневна е. Нещо не ми се отварят снимките...

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3579107& … ue&ksource=-1

Според мен не е официална, този шифон прилича на тензух.  Rolling Eyes

# 828
  • Sofia
Някой получил ли е вече поръчка от 27.01

# 829
  • Попово
Някой получил ли е вече поръчка от 27.01
аз чакам от 22.01...

# 830
  • София
Докато чаках да ми донесат поръчката от 17-ти, успях добре да огледам първа страница на списъка, та:

Йовка Апостолова
Ирина Янчовска
Мирела Македонска
Мина....не видях фамилия
Яничка ...не видях фамилия, но пък я видях 2 пъти!!
Светлана Григорова
Марина Гелева

Ако четат тук - бегом към митница!

Не знаеш как осмисли денят ми Hug. И просто искрено се възхищавам на находчивостта ти Joy. Как успя да ги запомниш толкова имена??? Жестоко!!!

# 831
  • Бг-мама
Аз чакам от 24 , 29 и 30 като парите за тази от 30 не са дръпнати  Rolling Eyes
Дано като ви се оплача вземат та дойдат вече че така ги чакам особено тази от 30  Confused

# 832
  • София
Докато чаках да ми донесат поръчката от 17-ти, успях добре да огледам първа страница на списъка, та:

Йовка Апостолова
Ирина Янчовска
Мирела Македонска
Мина....не видях фамилия
Яничка ...не видях фамилия, но пък я видях 2 пъти!!
Светлана Григорова
Марина Гелева

Ако четат тук - бегом към митница!

Не знаеш как осмисли денят ми Hug. И просто искрено се възхищавам на находчивостта ти Joy. Как успя да ги запомниш толкова имена??? Жестоко!!!

Запомних, грънци. Извадих си химикал, листчето от касовата бележка в шепичка укрито, като не гледат, точа врат, като се обърнат към мен, се обръщам на другата страна и записвам каквото съм видяла  Mr. Green

# 833
Здравейте, някой може ли да ми даде мнение за тази рокля. Официална или всекидневна е. Нещо не ми се отварят снимките...

Не е тензух Simple Smile. Роклята е двойна, т.е. има по-плътна подплата отдолу и отгоре е "втората рокля" от намачкания шифон. Тип елинистична рокля е - със стегната талия точно под гърдите и V-образно украсено с перлички деколте (пише в описанието). Имам от такъв шифон рокля и той седи някак като много ситно, но неравномерно плисиран, прозрачен е. Роклята не е всекидневна, особено черната. Има официален вид, но не е и строго официална. По скоро според мен е за вечер - нещо за заведение, театър и прочие Peace

# 834
маратонките са супер-белите, само че аз ги купих 36лв. миналото лято от Метро
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4116771& … ue&ksource=-1

# 835
  • София
Запомних, грънци. Извадих си химикал, листчето от касовата бележка в шепичка укрито, като не гледат, точа врат, като се обърнат към мен, се обръщам на другата страна и записвам каквото съм видяла  Mr. Green

Отдавна не съм се впечатлявала толкова Mr. Green newsm20.

# 836
  • София
Joy
Ама сме мафия  hahaha Лошото е че мъж ми ходи за колетите, а него хич го няма по тази част  Sad

Аз не съм получавала колети с дата за поръчка по-късна от 11.01, а имам от почти всеки ден  newsm78

# 837
  • Русе
Да попитам някой днес звънял ли е (ходил ли е) до Митница Русе Peace

# 838

Не е тензух Simple Smile. Роклята е двойна, т.е. има по-плътна подзплата отдолу и отгоре е "втората рокля" от намачкания шифон. Тип елинистична рокля е - със стегната талия точно под гърдите и украсено с перлички деколте (пише в описанието). Имам от такъв шифор рокля и той седи някак като много ситно, но неравномерно плисиран, прозрачен е. Роклята не е всекидневна, особено черната. Има официален вид, но не е и строго официална. По скоро според мен е за вечер - нещо за заведение, театър и прочие Peace

Мерси...мислех да заменя с тази, която толкова я искам, но от 1 месец я няма...така че няма да поръчвам май нищо и без това чакам още 2-3 поръчки

# 839
  • София
ееех, MKP, а Ралица някаква не видя ли?  Party
Сега ще ме подгоните за спам, ама ооооще чакам първите си 2 поръчки от Редута - от 14 и 15 януари Sad

Общи условия

Активация на акаунт