Спамо- чат темичка (11- 17.2 `08)- айде да дъръбъраме- 4

• 52 853
  • 5 288
  •   1
Отговори
# 5 190
 ooooh!

на мойте деца е над 6 год --6 и малко Wink Wink

# 5 191
Ми де да знам, чета тука разни теми за разлика в годините между 1 и 2 дете и се сдухвам Close Close Close Щото при мен вече разликата идва на минимум 6 години Cry
Стига де.Аз кво да кажа в такъв случай.Всичко си зависи от родителите.

# 5 192
когато е писано--тогава ще стане и ще доди Peace

нема се тръшкаш за тез неща Peace

# 5 193
Ми де да знам, чета тука разни теми за разлика в годините между 1 и 2 дете и се сдухвам Close Close Close Щото при мен вече разликата идва на минимум 6 години Cry

точно така....аз няма да страдам за такива неща...уредила съм си въпроса....у главата Party

# 5 194
Пети, штъ бия  Whistling

# 5 195
# 5 196
Лека,моля другарче. Heart Eyes

Аз отивам да се депресирам с музика.

# 5 197
  • София

Ако зависеше само от мен, да съм родила колкото искам, а именно 3 броя. Но в момента няма нормални условия и за едното дето имаме, а ужасно много ми се бременее и искам още едно, тъкмо докат изкарам и магистратурата Blush А трето нема д ами разрешат дофторите Naughty

# 5 198

И аз я чета тая тема, та даже се и изказах в нея, ама......мечтииии, мечтиии...Ако трябва да съм разумна, второто ще почака още доста, но ако ми прищъка нещо.....де да знам.
Да си кажа честно, и с първото така-все изчаквах подходящия момент, все едно или друго не ми беше наред, все нещо ми пречеше......и накрая осъзнах,че правилния момент никога няма да дойде.И така....отделно, че плановете ми отидоха по дяволите щото естествено аз си мислех, че ще стне от раз, а то....
Та и за второто сега така- изчаквам подходящия момент уж, ама кога ли ше ми писне и.....

# 5 199
БИАНКА--подписа ти е  Peace Peace Peace
супер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.vbox7.com/play:0d379ec0

# 5 200
# 5 201
# 5 202
А трето нема д ами разрешат дофторите Naughty

Що бре? Ако е заради секциото- 3 може да се родят така, я виж Бекъмовица.
И аз искам 3 Blush Crazy

# 5 203
И другата тема заключили  WhistlingРуске, пак ти си намесена....... Mr. Green

# 5 204

Общи условия

Активация на акаунт