Гледах!....Харесва ми!...Препоръчвам - V

• 35 551
  • 610
  •   1
Отговори
# 120
No Country For Old Men Peace
Добри актьори, сценарий, режисура..филмът си струва.

# 121
Awake - не е лошо филмчето, хареса ми! Сюжетът е интересен Peace, малко по-нестандартен в сравнение с излезлите напоследък филми, разбира се има какво още да се желае, но няма да задиряме! Mr. Green

Моля, някой да даде линк към този филм Butterfly on a wheel  bouquet, от къде го свалихте Rolling Eyes, аз като дам заглавието в замунда, нищо не открива newsm78

# 122
Kiora, аз го свалих от тук: http://www.mininova.org/tor/1039294

# 123
Бихте ли ми препоръчали някое филмче със животни....Ще ви бъда много благодална.Отдавна ми се гледа такова,но...Сега разглеждайки се тук видях някой да препоръчва Flicka.В момента си го дърпам-пише,че бил със диви коне.

# 124
# 125
  • София
Моля, някой да даде линк към този филм Butterfly on a wheel  bouquet, от къде го свалихте Rolling Eyes, аз като дам заглавието в замунда, нищо не открива newsm78

Има го, заповядай http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=117084

# 126
Hors de prix-приятно филмч,добра игра.

# 127
но вторият снощи започнах да го гледам и нещо не ме впечатли, бавен някак и се отказах.

Дай му време да започне, нормално е да е по-бавен предвид сюжета. Според мен чудесно потапя в историята, за да видиш що за човек е героя на Джак Никълсън и в какво се превръща

# 128
After the Sunset - филма е страхотен, хем трилърче, хем ти става весело

# 129
  • tardis
Гледах The Last Samurai

Много силен филм.

# 130
After the Sunset - филма е страхотен, хем трилърче, хем ти става весело

Много е хубав, да - с Пиърс Броснан и Салма Хайек Grinning Страшно обичам филми за крадци от сорта на Броснан, Клуни, Пит... Whistling

# 131
Препоръчвам Awake с Хайден Кристенсен и Джесика Алба.Един по-различен филм,определено ме грабна,изгледах го с голям интерес.

# 132
Не знам за кой път се чудя да гледам ли Atonement, ама някой ми каза че бил отчайващо депресиращ. Извинявам се ако вече сте го коментирали, но ми се ще да чуя вашите отзиви за него. Благодаря предварително! Hug

# 133
Не знам за кой път се чудя да гледам ли Atonement, ама някой ми каза че бил отчайващо депресиращ. Извинявам се ако вече сте го коментирали, но ми се ще да чуя вашите отзиви за него. Благодаря предварително! Hug

На мен не ми хареса Naughty Муден, объркан, с неясен край...

# 134
  • София
А някой гледа ли Jumper с Хейдън Кристенсън, мисля да отида на кино  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт