Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се плащат здравните осигуровки и каква е процедурата с личен лекар?
Какво представлява токсоплазмозата и как се предава? Какви са рисковете по време на бременност?
Какви са методите за справяне с хемороиди по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се плащат здравните осигуровки и каква е процедурата с личен лекар?
За да платите здравните си осигуровки, можете да използвате СИБанк, където има готови формуляри за попълване. Осигуровките могат да бъдат платени в НАП както за текущи, така и за минали месеци. Вашият личен лекар може да издаде направление за гинеколог (тип 9), което е извън регулативните стандарти, но трябва да бъде предоставено на пациента.
-
Какво представлява токсоплазмозата и как се предава? Какви са рисковете по време на бременност?
-
Какви са методите за справяне с хемороиди по време на бременност?
-
Какви са процедурите при раждане в Гърция и Враца? Има ли налична информация за външна пелвимтомия и клизми по време на раждане?
-
Какво представлява родовият процес и какви са разликите между естествено раждане и цезарово сечение?

Само не знам дали умъртвяването на нервите няма да е противопоказно. Като се ходи на зъболекар също трябва да се каже, че си бременна. Използват щадящи лекарства и препарати и не те тормозят много. Аз сега ще ходя, че имам 4 пломби за правене. Бях се позарязала последната година 
Само това ме радва - че го приемаш както трябва - така е трябвало да стане! 
Сега разбирам защо искаш щерка на всяка цена
Аз май хич не търпя на болка ...
, толкова съм станала шкембелийка. Добре, че знам от опит, че както ги трупам тези кг като за световно (аз лично не познавам лично някой, който да качва, колкото мен 

Синът ми е Пламен на 15г.и сега след толкова време се сетих,че искам още едно дете:)Таткото е същият:)/че с такава разлика,хората питат дали не сме втори брак