Ето ний през ЮЛИ, ще сме с бебета сладури!

• 13 178
  • 273
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро момичета!
Вече просто немога да не започна деня с форума. Много е приятно да знаеш, че има "колежки", които те разбират  Wink. Стискам палци на всички с ФМ днес, аз съм утре и просто си умирам от притеснение - нито мога да работя, нищо. Притесненията ми са огромни, защото не усе6там бебчето, снощи почти не спах, за да не пропусна случайно някое почукване..... уви... стори ми се веднъж и така не заспах след това, за да не пропусна, но уви..... радвам се, че усещам подутините на различни места и това ме успокоява леко..... но тооолкова лекичко,че нямам дори място за трезв разум.
Пърл, искрено се надявам всичко да е наред......
коколин, бебчето е страхотнооо.... ...
Хубав ден мацки с много усмивки и положително натсроение!Ако може да се игнорират спадовете  #2gunfire
jollity благодаря ти

# 121
Seevgi, честита ти девойка  stork-girl
Коколина, честит ти мъж stork-boy
Много хубаво сравнение с глинените човеци си направила, вярно на такива приличат tooth

Kokolina, честито момченце! И ти като Дуци се уреди с по едно и от двата пола. Кой като вас Hug
Тоооолкова мноооого исках момиченце, даже Пепи като разбрах, че е момче лекичко се разочаровах  Flushed
Божа работа Simple Smile

# 122
Добро утро,

аз като Всито с кафето сутрин си докарвам кръвното до 100/60, а без кафе не ми се мисли. Но пич само по 1 на ден. Преди бях чела, че толкова е позволената доза кофеин някъде.

Аз сега си записах час за ФМ - другия петък - много се радвам, че може да отидем всички Heart Eyes Чудно ми  каката дали ще покаже някаква реакция Simple Smile Тя се е научила като ми види гол корема веднага да идва и да ме целува - даже вече появява собственически чувства към него и не дава на таткото да се докосне Crazy

# 123
искам да попитам по опитните майчета..... някоя ходила ли е при Мазнейкова за фетална морфология? По принцип ФМ външна ли е, или вагинална? Питам, защото мойто доки до скоро все ме бъркаше.....и се чудя.... все пак съвременна апаратура.....би трябвало и по тумбака да е....

# 124
Добро утро, дами  bouquet!

Сеевги, честито ти розово щъркелче Hug

Коколина, на теб честито мъжле Hug. Много е сладък бебока Heart Eyes.

Аблой, и твоя юнак е страхотен Heart Eyes, пък пишката му само колко хубаво се вижда Grinning. Явно няма да е срамежлив младежа Wink.

Веси, радвам се за резултата от БХС. Сега вече трябва да си спокойна Peace.

Мариголд, и аз като Майра и като Веси_то не мога да не пия кафе, защото кръвното ми е много ниско. Пия по едно сутрин, моят лекар също ми каза, че това е доспустимата доза за бременни.

Дуци, много съжалявам за кученцето. Представям си колко ви е мъчно Sad

Джолити, много ви е хубава кухнята, страхотно ме впечатли Peace. Банята също е супер.

Блуменце, аз ходих на ФМ при Марков. Гледа на коремен ехограф. Би трябвало в този период на бременността  и Мазнейкова да гледа на такъв.

Стискам палци на всички, на които им предстои ФМ. И не се притеснявайте Hug.

# 125
Астарта благодаря ти!  bouquet колко малко му трябва на човек.

# 126
искам да попитам по опитните майчета..... някоя ходила ли е при Мазнейкова за фетална морфология? По принцип ФМ външна ли е, или вагинална? Питам, защото мойто доки до скоро все ме бъркаше.....и се чудя.... все пак съвременна апаратура.....би трябвало и по тумбака да е....
Гледа и на двата, ако е ранна бременност гледа на вагинален. Предполагам, че при теб ще е коремен. Аз съм ходила при нея, искаше вагинален, но аз отказах и тя видя каквото трябваше през коремния.

# 127
Здравейте, дами.

Снощи изкарах нощта спокойно, нямах болки, само корема си усещах малко по-твърд, но получих много грижа и се почувствах още по-добре. Тази сутрин рано-рано отидохме в болницата. С лекарката си поговорих по вчерашния въпрос и в момента имам всички възможни телефони на всички лекари, които могат да ми помогнат в подобни случаи. Както и вече знам, че денонощно в болницата има дежурен гинеколог и дори и през нощта да отида, винаги ще бъда прегледана спешно.

След това ме прегледа, матката ми е малко втвърдена, заради което ще пия Магнерот известно време, но няма никакви други притеснителни процеси. Каза ми да не пия Но шпа, че магнезия ще си свърши работа и няма нужда от друго обезболяване. Шийката на матката не е скъсена, всичко е в нормата. Излезли са ми и резултатите от кръвната картина, която си правих преди няколко дни и там всичко е нормално също. Просто съм се изсилила с чистенето онзи ден и организмът ми показва как трябва да си почивам. Каза ми да лежа наляво или надясно по 2-3 часа на ден, което ми е задължителна почивка и да не прекалявам повече с енергичните движения.

Най-хубавото от цялата работа е, че видяхме бебчо малък сладък Simple Smile Той по същия начин като миналите пъти си показа първо пишлето, а след това всичко останало. Малък ексхибиционист Simple Smile Явно това е нормалната поза, в която обича да си седи и така го сварваме всеки път. Отговаря си на седмиците, добре е и тежи 300 грама Simple Smile Всичко ми мина като го видях. Спинкаше по време на прегледа и ни най-малко не го обезпокоихме, в това отношение прилича на мен  Joy

Та така Simple Smile Всичко е наред и още веднъж ви благодаря за съветите и подкрепата. Аз ще гледам да не се подавам на бременните си мании и да се преуморявам, само трябва да си намеря по-интересни занимания, може да започна да рисувам Simple Smile

Майра, и аз другата седмица съм на ФМ. Мисля да взема и майка ми, така и нашата дружинка ще бъде голяма Simple Smile Но искам да я зарадвам, тя така се кефи на първото си внуче Simple Smile

# 128
 blumence аз ходих при Мазнейкова в 15 седмица на ФМ и ме гледа само на коремен ехограф!Вземи си едно СД да ти запише прегледа Wink!Успех  bouquet

# 129
Та така Simple Smile Всичко е наред и още веднъж ви благодаря за съветите и подкрепата. Аз ще гледам да не се подавам на бременните си мании и да се преуморявам, само трябва да си намеря по-интересни занимания, може да започна да рисувам Simple Smile
Ей, това с рисуването е супер. Нали казват, че успокоява. А и после ще показваш на бебето и ще му казваш, че заедно сте рисували Hug

# 130
  • София
Здравейте! Станах в ранни зори, щото си бях наумила да нарисувам едно нещо..  Crazy Тъкмо приключих, сядам да ви видя и гледам за същото говорите...  Joy

Поздравления на всички, които са били на преглед и са си видяли бебчовците! Честито момченце на Коколина и момиченце на SeevgiHug

Само аз ли не си знам пола??

# 131
Здравейте и от мен, току що се върнах от амниоцентезата. Мина толкова леко, че в момента се чудя защо е цялото това шумене около тази процедура. Разбира се, риска  още не е отминал съвсем, до една седмица все пак може да се получи усложнение, но аз се притеснявах от самата процедура, а се оказа излишно.На всички, на които им предстои такава процедура - не се шашкайте,  причиняваме си излишен стрес като се фокусираме върху рискове. Резултата също ще е готов след седмица, поне първия и ще знам и пола със сигурност. Страшно съм доволна от обслужването в Майчин дом във Варна, всички са страхотни, много внимателни и мили, наистина надминават очакванията ми. Не се колебая и за раждането, смятам да е там.
Веси, радвам се за добрия резултат от  твоето изследване.

# 132
Aгата, много ми е интересна хомеопатията, макар освен Осцилококциум да не съм пила нищо друго, което да е хомеопатично. Ти каква разлика намираш в организма си след като вече 2 години се лекуваш така?

Оксилококцинума не се препоръчва от никой класически хомеопат, макар и да е съставен от хомеопатични лекарства. Точно това му е проблема, както и на всички рекламирани хомеопатични препарати - че са смес от много, което обърква организма и лечението. Аз те съветвам да отидеш при класически хомеопат, лечението при всеки винаги е различно. А как си чувствам организма - ами много добре, много по-лесно се справяме с болестите, когато имаме нещо. Сега мъжа ми изкара страшния грип за 3 дена, беше наистина много страшно - с много болни, Т отиваща към 39 и малко над, кашлица раздираща. Само с хомеопатия /и много чай, мед, лимони, кивита и т.н. съдържащи вит Ц./ се излекува и на 4 ден беше на работа. Малко след това с малката се разболяхме, но минахме само с лека кашлица и малко хрема. Като че ли организма се справя сам. Така се усещам. Много е различно усещането обаче при лечението с класически лекарства и с хомеопатия. Не мога да го обясня много добре, трябва да го изпита всеки сам, ако има желание. Ако искаш мога да ти дам координати на нашата хомеопатичка на лични Simple Smile

# 133
  • Sofia
Само аз ли не си знам пола??

И аз Embarassed

Толкова отдавна не съм писала и съм изпуснала сума теми Sad
Но ми стана по-спокойно, че всички сте на вълна ФМ, пък аз си мислех, че само мен ме тормозят гадни мисли. И аз съм следващата седмица, дано всичко да е наред. Praynig

Притеснявам се малко заради този антибиотик, който пих в трети месец, дано не се е отразил.
Сега ще се върна да прочета кой как усеща бебето, че нещо се чудя имам ли усещания или нямам newsm78

# 134
  • Варна
Здравейте и от мен, току що се върнах от амниоцентезата. Мина толкова леко, че в момента се чудя защо е цялото това шумене около тази процедура. Разбира се, риска  още не е отминал съвсем, до една седмица все пак може да се получи усложнение, но аз се притеснявах от самата процедура, а се оказа излишно.На всички, на които им предстои такава процедура - не се шашкайте,  причиняваме си излишен стрес като се фокусираме върху рискове. Резултата също ще е готов след седмица, поне първия и ще знам и пола със сигурност. Страшно съм доволна от обслужването в Майчин дом във Варна, всички са страхотни, много внимателни и мили, наистина надминават очакванията ми. Не се колебая и за раждането, смятам да е там.
Веси, радвам се за добрия резултат от  твоето изследване.

Благодаря, Таня. Много се радвам , че всичко е минало добре!!! Hug Знаех , че ще е така .. Grinning Сега и изследването ще е ок. Ама така сме бременните все се притесняваме .... Mr. Green за нещо си..
Честито на майчетата дето си знаят пола на бебоците  Hug
Ве4е бебетата са шарени - сини, розови ... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт