Ето ний през ЮЛИ, ще сме с бебета сладури!

• 13 189
  • 273
  •   1
Отговори
# 105
Пърл, как си?

Коколина, снимките от Марков и аз не успях да ги кача в Мултиплай, но една дружка ги качи в нейния сайт и от там аз ги копнах в снимка.бг. Мисля, че тя доста ги намали newsm78

Джолити, много хубава къща или поне това, което си показала от нея. Пожелавам ти да я напълните с детски смях Grinning

Днес мъжът ми се прибра много крив, а малко преди да се прибере се чухме и беше свежарка. И като се прибра ми предаде от настроението си. Подпитвах го какво има, но не каза. На мен ми стана много тъпо и депресивно чак, имам понякога такива спадове в настроението. Отделно ме подтиска това, че не усещам бебето и постоянно следя корема си за местещи се подутинки. Толкова съм психясала, че случайно се хванах за врата, напипах си пулса и спрях да дишам дори, защото усетих, че нещо мърда. Пък то вена, че и на врата.

Накрая мъжът ми ме попита от стрес може ли да му стане нещо на бебето, казах му не, на мен може и все пак ми каза какво го е натъжило така - сгазили са кучето, което нямаше годинка, то живее зад къщата и не съм разбрала изобщо Cry Много ми е мъчно cry

# 106
Kokolina, честито Simple Smile)) Много се радвам за вас Simple Smile BMP е доста тежък формат и е добре да ги запазиш като jpg или нещо по-леко, за да имаш успех с качването.

Дуци, добре съм, благодаря. И на всички, които се поинтересуваха  Hug Hug Hug

Сега съм спокойна и нямам болки (не съм пила нищо). Но утре ще отида още рано-рано на лекар, няма да мирясам, защото трябва да видя какво става.

Жалко за кученцето. Понякога животът е такъв.

# 107
Kokolin@, честито мъжленце!! Тъкмо се засилих да ти слагам син биберон и видях, че вече имаш  Laughing

Мерси момичета за комплиментите за къщата. Има още за оправяне, но ще ви държа в течение.

Pearl,
ще те глезят и още как. Tи си мама герой! И да не се вълнуваш излишно дори и утре да ти идва да я насметеш лекарката. Ама все пак тя си е за бой, че кара бъдещите майки като теб да се чувстват така.

Aгата, много ми е интересна хомеопатията, макар освен Осцилококциум да не съм пила нищо друго, което да е хомеопатично. Ти каква разлика намираш в организма си след като вече 2 години се лекуваш така?

# 108
Добро утро на всички.  Grinning
След вчерашния преглед такива емоции са ме завладели, сън не ме хваща. Цяла нощ се въртя, заспах чак към 3ч. и се събудих в 5ч.  Shocked. Какви ли не мисли ми се въртяха в главата – как ще си играят двете дечица като пораснат, после пък се връщах в по-ранен етап как ще го видя бебето за първи път в болницата, как ще го кърмя, как ще го обличам, какво ще разместваме в къщи преди да се роди. А бе луда работа беше в мозъка ми,  #Crazy Crazy Направо съм изпаднала в едно умиление, ще се разтопя. И така сега съм недоспала, но щастлива. Ами да, в такива моменти човек се замисля, че не му трябва много, за да е щастлив. Нали така??!?
Я сега пак да се пробвам да видим дали ще мога да го покажа малкия юнак. То малко прилича като във филмите на ужасите – едно размазано и сякъш направено от глина.
http://july2008.multiply.com/photos/album/3#18
Ако не се отваря така, качила съм го в нашето албумче, ехографски снимки.
Клипче нямам, защото кактио писах по-горе в 18 седмица образа не е много ясен, а и заради предната плацента образа се размивал.  Sad Нищо де, ketito стискам палци и при теб всичко да е наред. А може и клипче са ви направи доктора.  Mr. Green

# 109
Добро утро на всички!
Kokolin@,много сладко бебоче!Ох,нямам търпение и аз да си видя мъничето!

jollity,браво за хубавата баня и кухня!И мен това ме чака,и тръпки ме побиват,като си помисля за ремонти!

Лек ден на всички!

# 110
Kokolin@, много готино бебе (пу-пу да не му е уроки) - едни такива сладурски скули има... Готин бебок!

# 111
  • Варна
Здрасти мацки,
Днес пекна зимно слънце и аз съм  в хубаво настроение ..
Иначе си е студ пак, но поне не е сиво и гадно ..
Взех си резултата от БХС 1: 6665 , което е добре при очакван възрастов риск 1: 1208
Сега съм по-спокойна.
Желая на всички приятен и изпълнен с хубави емоции ден!! Hug

# 112
Днес е ДЕНЯТ за първата ми ФМ ! Толкова се притеснявам ! Дано всичко да е наред и дано да успеем да разберем и пола Praynig
Стискайте ми палци!

# 113
  • Варна
Днес е ДЕНЯТ за първата ми ФМ ! Толкова се притеснявам ! Дано всичко да е наред и дано да успеем да разберем и пола Praynig
Стискайте ми палци!

100% ще е наред, Ели. Не се притеснявай. Чакаме да кажеш как е минало!!! Стискам палци да видите пола! Hug Hug  Grinning

# 114
Ели, стискаме палци всичко с бебето да е наред  Praynig.
На ФМ със сигурност ще се види пола на бебето. Няма начин.

# 115
  • София
Момичета, тази сутрин за първи път ме боли корема, не ми е твърд, но боли, и не силно, но е нещо, за което си мисля! Та по този повод да ви питам вие си пиете сутрешното кафе, нали? Мъжът ми на чата ми се кара да го хвърлям това кафе, че щял лично да дойде и да отвинти главата на бюфетаджийката, защото видиш ли ми продавала кафе! То не че на жената й е работа да ме пази. Вашите гинеколози забраниха ли ви изрично да пиете кафе, или поне на тези от вас, които имат контракции? Това, че е на гладно, има ли значение за контракциите, или просто си цакам стомаха? newsm78

# 116
  • Варна
Момичета, тази сутрин за първи път ме боли корема, не ми е твърд, но боли, и не силно, но е нещо, за което си мисля! Та по този повод да ви питам вие си пиете сутрешното кафе, нали? Мъжът ми на чата ми се кара да го хвърлям това кафе, че щял лично да дойде и да отвинти главата на бюфетаджийката, защото видиш ли ми продавала кафе! То не че на жената й е работа да ме пази. Вашите гинеколози забраниха ли ви изрично да пиете кафе, или поне на тези от вас, които имат контракции? Това, че е на гладно, има ли значение за контракциите, или просто си цакам стомаха? newsm78

Пия кафе всеки ден, иначе абсурд да се събудя...Моята лекарка каза - никакъв проблем, понякога дори и след обяд пия. Не ми вреди , дори е идеално за мен , тъй като съм с ниско кръвно и след кафето става 110/70 ...Едва ли от кафето те боли корем освен ако не си с гастрит, тогава просто не е добре да е на гледно .. Naughty

# 117
Здравейте на всички. Редовно чета темата ни но нямам възможност да пиша, че съм на работа. jollity може ли да те помоля да сложиш след името ми бебче облечено във розово. Ще си имам момиченце и съм много щастлива  babydust7  Леко бременеене на всички и послушни и пухкави бебчета през юли  bouquet

# 118
Кафе пия всеки ден!Ако не е чисто,пия 3 в 1.Но задължително пия,защото няма събуждане и почва едно главоболие  #Crazy!Така правех и през първата бременност и не съм имала проблеми!Не мисля,че вреди!

# 119
  • София
Eли, спокойно, дишай, подготви се за едно приятно изживяване, а не подхождай със страх Hug Всичко ще е наред! И ти отиваш по никое време на ФМ. Аз вчера си мислех, че се пада да съм на ФМ в 17 седмица. Как пък съм го изчислила така. Но нищо, няма за кога да сменям вече. А и Kokolina както казва, че и в 18 седмица било рано Rolling Eyes Аз поне съм със задна плацента. Дано се види бебчо, че нямам търпение.
Vessi_to, днес денят ти се струва по-хубав не само заради времето Wink Друго е да си е спокоен човек с добър резултат на БХС, а Laughing
Kokolina, честито момченце! И ти като Дуци се уреди с по едно и от двата пола. Кой като вас Hug

Общи условия

Активация на акаунт