Ето ний през ЮЛИ, ще сме с бебета сладури!

• 13 152
  • 273
  •   1
Отговори
# 90
Пърл, наистина е ужасно неприятно и изнервящо това, което ти се е случило, но стискам палци всичко да мине безпроблемно  Hug Дано скоро да напишеш пост, в който нищо да не те боли. Също не е полезно да се притесняваш и изнервяш, само дето как ще стане това при такава бюрокрация.......

# 91
Пърл, това е много куца работа. То дето има една приказка "Добрият лекар на телефона не можеш да го отркиеш, защото обикновено е с друг пациент", ама това пък изобщо да не можеш да се свържеш и да ти се обади когато има възможност - на нищо не прилича.  #2gunfire
Можеш наистина да отидеш просто да те погледнат на ехограф тази вечер (дори в спешен кабинет), но най-важното - почивай си и но-шпа моят лекар ми е казал - пиеш 2 сега, след 2 часа още две и ако болката продължава - на преглед. Дано това да ти е от помощ

Новите мамчета - вече са ви коригирани данните  Grinning Чудя се - сега сме на 128 - кой ще закръгли на 130?

Относно кожата и косата - и аз моята си я харесвам повече. Готиното е, че косата ми расте по-бързо, но слава богу, че бавно ми расте окосмението по тялото (еее, като изключим корема  ooooh! )

Ей, забравих - ето ги кухнята и банята Simple Smile http://www.snimka.bg/album.php?album_id=218472&photo=1 Нали ги бях обещала още миналата седмица..

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 18:11 от jollity

# 92
Pearl, в такива моменти, ако наистина си много притеснена и ти се струва, че болките не са от най-обикновените, отивай в най-близкото родилно отделение. В така наречената Рискова бременност са просто длъжни да те прегледат. Ами ако се случи през нощта или събота и неделя? Не винаги в ДКЦ-тата може някой да те прегледа.

# 93
ames , добре дошла и леко бременеене   bouquet
Какво стана с Abloy? Къде се изгуби това момиче?

ТУК СЪЪЪЪЪМ! Grinning Просто тръгнах на работа от няколко дни и нямам никакво време. Три колежки ще поемат моята работа и трябва да ги обучавам. В нета влизам само да прегледам пощата. А в къщи съм като пребита.
Иначе шефа ми каза в момента в който не се почувствам добре да си тръгвам без давам обяснение на никой. Пък и заплатата ми увеличи с 25% ...  Crazy

Днес успях да прочета нещо тук-таме. На мен пък токсоплазмозата ми я пуснаха по касата.  newsm78 сега си чакам резултата. Преди 2-3 години съм правила, но беше (-).

Аз няма да правя БХС нито амниоцентеза, защото изживях голям ужас.
Док ми беше пуснал РАРР-а тест, но се оказа, че някой се е наакал яко в една от лабораториите (кръвта минава през няколко такива) преди да ми изпратят кръвта в Германия. Изкараха ми акъла няколко пъти и 2-3 дни не бях на себе си. Направих консултация с проф. Кременски и той е на същото мнение. Иска да направим БХС и преглед на бебо.
Аз вярвам на моя лекар и не искам да се подлагам отново на същия стрес. Заради това смотано изследване последният ми преглед на УЗ продължи от 15,30 до 18,00ч. Док каза, че няма дори най-малко съмнение за нещо, което да не е наред на бебо. 

Офф, забравих да кача снимка. Сега ще го направя.

# 94
# 95
  • София
jollity  Hug страхотна баня и кухня !!
Амес добре дошла при нас  Grinning
Abloy честито мъжле   bouquet
Pearl - по добре отиди на спешен, и ако утре не мине добре при докторката - сменяй я !!
На мен косата - понеже ми е дълга - си ми пада и сега, затова се надявам след раждането да не наваксва допълнително Wink

# 96
  • София
Здравейте, всеки път се впечатлявам колко сте бързи, ден-два да не чета форума и няма смогване после!

Дуци, племенничката ти е страхотна сладуранка, но майка и ме впечатли страшно много - такава свежарка веднага след раждането!

greatalex, аз от две седмици по лекарско предписание заради контракции трябва да лежа и да си пия Магнерот и Но-шпа. Моите не са никак болезнени, но ги усещам - понякога са около 10 на ден. Днес пак ходих на преглед, матката все така е неспокойна, увеличиха ми магнерота и ако до седмица нямам подобрение ще ми правят вливания на магнезий в болница. Според това, което съм чела, не е хубаво да са болезнени контракциите, дано при теб да е заради разпъването на матката, ако продължават болките непременно отиди пак на лекар.

Aгата ® , какво е хомеопатичното лекарство,което взимаш. Ще се радвам, ако ми препоръчаш хомеопат, после и за бебка бих отивала при такъв специалист.

alisa_13, аз не съм повръщала нито веднъж и въобще не ми се гадеше и чакам момиченце:) При мен се потвърди това, което се говори за пулса на бебето - че ако е над 140 ще е момиче.

Pearl, много се ядосах като четох какво ти се е случило днес. Вместо да намериш помощ в такъв в момент, те само ти вдигат кръвното и ти става още по-зле #Cussing out  Дано да си по-добре вече  Praynig

# 97
Благодаря ви за милите думи, момичета. Аmes , добре дошла при нас

# 98
  • Варна
tanita66, не се притеснявай за утре всичко ще бъде наред  Hug
Аз утре си взимам резултата от БХС - то , надявам се да е ок, ама съм решила каквото и да е да не се впрягам, така или иначе е теория на вероятностите..
Преди малко вечерях и ми е тежко/ и киселини имам/, като се нахраня винаги ми е по - зле ...Ама глад какво да се прави..
Цитат
При мен се потвърди това, което се говори за пулса на бебето - че ако е над 140 ще е момиче.

а при мен не - пулс 148 - пол мъжки
даже в епикризата от ФМ го пише този пол  Joy

# 99
Хора, благодаря за загрижеността.  Hug

В момента се чувствам по-добре, лежа и се грижат за мен. Ще се наблюдавам как е положението, ако пак ме заболи имаме готовност да ходим на лекар.

# 100

Aгата ® , какво е хомеопатичното лекарство,което взимаш. Ще се радвам, ако ми препоръчаш хомеопат, после и за бебка бих отивала при такъв специалист.

Пия каквото ми е предписала хомеопатката. И да ти кажа, не теб няма да е същото. Ще ти пиша координати. Ходим цялото семейство при нея, заедно с малката -вече 2 години само така се лекуваме. Ще ти пиша на лично координатите й.

Пърл, изобщо не се замисляй, ако имаш болки в колкото и часа да е, отиваш в най близката АГ болница в спешния кабинет. Дори и да не си записана там са длъжни да те прегледат. Не се притеснявай, по-добре да отидеш през нощта и да се спокойна, от колкото да се ядосваш.....Стискам палци - ще е наред всичко  Heart Eyes Hug

# 101
Ето ме и мен. Току що се връщам от прегледа при Марков.
Малиииии, то атмосферата като в кино салон. Затъмнена обстановка, голям екран.
Бебето е мъж с пишка Wink)). Всичко си му е наред. Размерите отговяарят на тези за 18 седмица. Тежи около 240гр.  newsm68 Най-обстойно му гледа – главичката, мозъка, сърчицето, други вътрешни органи, крайници ... а бе въобще всичко гледа човека. Много съм щастлива.  newsm44 newsm44 Гледам си снимката и само се усмихвам. А на прегледа то милото маха с ръчичка, сякаш искаше да ни поздрави.  Отваряше си устичката –дали се прозяваше или говореше на мама и тати  Mr. Green Mr. Green. Показахме го на сестричката си, ама тя нещо не му обърна подобаващо внимание (типично за бебе на 1г.3м.) smile3534.  Охх отдъхнах си, най-сетне и аз да се успокоя. Снимките не станаха много ясни защото бебето е в 18 седмица, а и плацентата ми е предна (т.е под корема) точно и образа се размива. Но нищо ще се опитам да кача това което имам, да го видите моя малък мъж.
Не мога да кача снимките. Те с разширение BMP. Какво да направя за да ки кача????

Последна редакция: вт, 12 фев 2008, 21:45 от Kokolin@

# 102
  • София
Kokolin@, честит ти син! Все така добре да се развива и да те радва:)

# 103
  • София
Kokolin@   Hug Честитоооооо, моля те пусни снимките, че много ми се гледа. А нямаш ли клипче Heart Eyes
И аз утре съм на ФМ стискайте ми палци, моля ви Rolling Eyes Много ми е притеснено.

# 104
jollity, честито ви обзавеждане. И кухнята и банята са страхотни, а оранжевото е просто страхотно......в момента съм яхнала и аз една оранжева вълна.......чакаме средата на март да ни пристигне ОРАНЖЕВАТА холова гарнитура  hahaha
Abloy, не се претоварвай много много с работата, все някак си ще се оправят и без тебе. Аз лятото като бях в отпуска всеки ден ми звъняха..... ама се оправиха и без мене. А снимките на бебока са много сладурски  Hug
Kokolin@ , честит ти мъж   bouquet
Да видим на мен кога ще ми кажат какво е бебето. Всичките ми познати и роднини казват, че ще е момче. Иска ми се да им видя физиономиите ако е момиче  Joy защото много са сигурни, че не е.

Общи условия

Активация на акаунт