Ето ний през ЮЛИ, ще сме с бебета сладури!

• 13 173
  • 273
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за съветите Дуци. И на теб душичка 32 Simple Smile. Много праткично за СД-то при Мазнейкова.
Благодаря от сърце, утре ще пиша как е минала фм.....оооо,стискайте ми палци да ми е наред бебончето и да го видим какво е.....дали предчувствието ми за момиченце ще се сбъдне? Crazy. Каквото и да е.... но да си е с пол, не все "то" Simple Smile

# 136
Сакси и аз не си го знам.......... ъъъъъъъъъъ тъй де моя ми ясен ми на пришалеца не го знам ooooh! Надявам се след две седмици да го разбера  Crossing Arms

# 137
И аз съм от тези, които още не знаят пола на бебока. Успокоявам се с това, че по-добре по-късно да ми го кажи лекаря, отколкото да ми каже нещо сега, а после да се промени.
Току що мъжа ми ми каза /понеже той ми взе резултатите/, че резултата от БХС не е много добър 1:226, а нормата била 1:250. Препоръчват ми да направя амниоцентеза. Направо ми се сви корема като чух за резултатите. Незнам защо бях решила, че всичко ще си е наред, а то......
Утре ще ходя при гинеколога да ги види и да си каже мнението. Надявам се да се размина само с ФМ.

# 138
  • Sofia
.....оооо,стискайте ми палци да ми е наред бебончето и да го видим какво е.....дали предчувствието ми за момиченце ще се сбъдне? Crazy. Каквото и да е.... но да си е с пол, не все "то" Simple Smile

Стискаме Peace

Аз искам да попитам за спането. Четох, че трябвало да се спи наляво или надясно, ама аз като легна и все се обръщам по гръб. Уж все се старая, ама по гръб ми е най-добре. Вредно ли е за бебето спането по гръб? Rolling Eyes
Освен това сутрин като стана и първата ми работа е да се протегна едно хуууубаво, и после се усещам, че май не трябва да се протягам и разтягам, или може? newsm78

# 139
  • Sofia
Току що мъжа ми ми каза /понеже той ми взе резултатите/, че резултата от БХС не е много добър 1:226, а нормата била 1:250. Препоръчват ми да направя амниоцентеза. Направо ми се сви корема като чух за резултатите. Незнам защо бях решила, че всичко ще си е наред, а то......
Утре ще ходя при гинеколога да ги види и да си каже мнението. Надявам се да се размина само с ФМ.

Аз затова се чудя дали изобщо да правя това БХС? Само притеснение носи.
А при теб как мина феталната? Там споменаха ли за възможен проблем?

# 140
Не съм ходила още на фетална. Исках да видя резултатите от БХС и тогава да реша. Всъщност бях си решила да ходя на фетална, но сега с тази амниоцентеза....Настройката ми е да отида само на фетална, но ми се ще да чуя и мнението на гинеколога ми, та затова ще изчакам до утре.

# 141
  • София
Hristush, поговори с гинеколожката си, и тогава преценете дали да правите амниоцентезата.
А, и не пречи да направиш и една ФМ, сигурна съм че няма да има никакви проблеми.
Някой скоро беше споменал, че нарочно се завишавали резултатите от изследванията
за да се прави и амнио после, но и в това не можем да вярваме.Стискаме палци, и да кажеш какво е
решението.

# 142
  • София
Момичета, благодаря ви за коментарите за кафето - аз също знам, пък и попрочетох из нета, че стига да не е в големи количества, не вреди. Въпреки това друго си е да не си сам Simple Smile.
Аз днес явно ще се оплаквам - миналата година преди да спра приема на контрацептиви холестерола ми беше 7.48. След разговори с няколко доктора решихме, че е от хапчетата (имайки предвид, че съм 50 кг, не пия, пушех по 3 цигари дневно, тлъсто не ям и т.н и т.н.) и след като ги спра ще се оправи нивото на тва чудо (аз така и така щях да ги спирам, с цел бебеправене). Онзи ден, като ми точиха кръвчица за другите изследвания, си платих и за холестерол и ооооо, майко мила - днес мъжа ми ги взел - 7.75 #Crazy. Щях да падна, ако не бях седнала. След като посърфирах малко из нета пак се поуспокоих малко (по време на бременността се повишавало нивото му), но кажете ми дали някоя от вас има завишени стойности сега, ако въобще сте си го следили?

Някой скоро беше споменал, че нарочно се завишавали резултатите от изследванията
за да се прави и амнио после, но и в това не можем да вярваме.Стискаме палци, и да кажеш какво е
решението.
А тази амниоцентеза колко струва, че да го правят нарочно? И моя резултат не ми хареса - 1:387, при положение, че тук някой беше казал за 1:хиляди някакви.

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 13:21 от Marigold

# 143
В "Продавалника" може ли да се намери нещо сносно? Предпочитам нови неща, но попаднах на него видях разни неща, що пък да не е от полза нещо и от там?

Ама какво гениално изречение съм написала...

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 13:27 от Pearl

# 144
Здравейте и от мен, току що се върнах от амниоцентезата. Мина толкова леко, че в момента се чудя защо е цялото това шумене около тази процедура. Разбира се, риска  още не е отминал съвсем, до една седмица все пак може да се получи усложнение, но аз се притеснявах от самата процедура, а се оказа излишно.На всички, на които им предстои такава процедура - не се шашкайте,  причиняваме си излишен стрес като се фокусираме върху рискове. Резултата също ще е готов след седмица, поне първия и ще знам и пола със сигурност. Страшно съм доволна от обслужването в Майчин дом във Варна, всички са страхотни, много внимателни и мили, наистина надминават очакванията ми. Не се колебая и за раждането, смятам да е там.
Веси, радвам се за добрия резултат от  твоето изследване.
Танита, радвам се, че всичко е минало така добре. А ти по принцип при някой лекар в Майчин дом ли ходиш на консултации, и ако да, кой е той?

# 145
В "Продавалника" може ли да се намери нещо сносно? Предпочитам нови неща, но попаднах на него видях разни неща, що пък да не е от полза нещо и от там?
Mоже Simple Smile Но има и някакви странни обяви от рода на употребявани обувки за деца и бебета Stop които просто подминавам. Всъщност сега си търся количка от там. Другия вариант е Щатите Thinking
Но има находки, стига да са нови нещата. Сега си взех един сутиен на Виктория Сикрет(чисто нов, разбира се), чакам да го получа Grinning

# 146
rita zita и аз така смятам да направя. Мисля, че ако има нещо ще се види на ФМ /надявам се поне/
Marigold освен хемоглобина всички други резултати си ми бяха в норма, така че не мога да ти кажа нищо за холестерола. ФМ струва от 60 до 80 лв. /поне така съм чувала/

# 147
Танита66,радвам се много че процедурата е минала нормално при теб.Опитвам се да се успокоя и да се подготвя и аз за другата седмица.От 10 дена почти не мога да спя от притеснение как ще мине и т.н.
Рискът от аборт ли продължава една седмица?

# 148
И мен ме сложете към мамите,които не знаят пола на бебето! Sad

Момичета,дайте малко по-ведро и кажете,как се подготвяте за утрешния празник на влюбените Heart Eyes-за тези,които го празнуват?Нещо по-специално замислили ли сте?И още нещо,към мамите,при които сексуалния живот е активен-какви пози използвате сега? Embarassed

# 149
Сега си взех един сутиен на Виктория Сикрет(чисто нов, разбира се), чакам да го получа Grinning

Да си го сложиш и да ни го покажеш  hahaha

Ми аз ще го наблюдвам този Продавалник, в крайна сметка може да изкочи нещо.

А иначе като бяхме в Пиги'с хаус... то това количките много марки и модели newsm78 Просто... аз като разглеждам в нета дизайна на някои много ме кефи, обаче като ги видя една до друга откъде да знам кое е най-доброто и най-важното да е удобно за мен?!

Общи условия

Активация на акаунт