клиника Щерев

• 799 342
  • 6 728
  •   1
Отговори
# 900
Утре отивам на Деня на отворените врати. Да видим как ще ме посрещнат - дали ще останат учудени, че има такъв ден или всичко ще е наред. Ако пак има проблем вече ще ги  #2gunfire

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 18:29 от elzas

# 901
Утре отивам на Деня на отворените врати. Да видим как ще ме посрещнат - дали ще останат учудени, че има такъв ден или всичко ще е наред. Ако пак има проблем вече ще ги  #2gunfire

Не се нерви толкова Елзас, не е хубаво за бебето Wink

# 902
elzas нещо не мога да те разбера? Защо като само се оплакваш и не ти харесва ходиш там? Нещо все си недоволна, само ги хулиш и пак...
Не го разбирай като лична нападка - все пак не се познаваме. Но обикновено като на човек не му харесва нещо и е нодоволен просто не се занимава повече с това и си търси друг вариант... newsm78

# 903
  • София
elzas, за съжаление, има само две руси девойки на регистратурата, които са готини и са в час, останалите,които се въртят-все едно "не са оттам и са за малко",не си струва да им се ядосваш и да си разваляш общото впечатление-контактът ти с тях е до досието  Peace

# 904
наистина има едни нови девойки там, но какво пък. кой им обръща внимание?
аз съм много позитивно настроена към клиниката и лекарката ми и ми е добре, когато ходя там. днес пак бях на контролен - мерихме тонове, Доплер и всичко както му е реда и винаги всичко е навреме. още от началото е така и се чувствам много добре в клиниката.
аз съм сигурна, че всичко зависи от собственото ни отношение към нещата  Peace.
предполагам, че elzas просто има по презумция негативно отношение и забелязва тези неща. давай го по-ведро.
darida ти при кой лекар беше? нормално ли ще раждаш?

# 905
tansu  Hug при д-р Коновалова съм. За раждането още не сме решили окончателно. Докторката за момента предлага секцио, защото бебчето е по-голямо, но изчакваме да измерим и таза в 36-та седмица.
Права си, че има едни девойки на регистратура, които и мен особено не ме кефят, но като цяло обслужването в клиниката е на ниво. Ако си бил някъде другъде преди това прави впечатление. В Шейново си е чист късмет изобщо да ти вдигнат телефона...

Аз имам едно въпросче ако някой е запознат: Как стои въпроса в клиниката сега за проследяване на бременност? Знам, че от тази година Медицински център репрудоктувно здраве на работи вече със ЗК.

# 906
darida ами как да не се ядосвам като тия девойки от информация са в повечето случаи неинформирани за нещо. Иначе като цяло мнението ми за клиниката и за персонала като цяло, отношение, внимание и т.н. е отлично. Нямам никакви оплаквания. Днес беше Деня на отворените врати в клиниката. Е кажи ми сега darida и ти щеше да се ядосаш ако отидеш, попиташ и хубавиците от регистратурата те гледат така сякаш им вземаш заплатата. След като направиха кратка консултация слезе главната акушерка и каза - да заповядайте, днес е всичко е наред, нищо не сте объркали. И така де разведоха ни - показаха ни това онова, обясниха това онова и така. Приятно си е вътре, най-общо казано. Имаше дори една мама, която днес е родила и в едната стая беше бебчето й, тъй като тя беше в реанимация - ако знаете колко сладко гледаше това човече, просто ми се стопи сърцето. И такааааааа - това е от мен за днес.  Sunglasses

# 907
elzas аз вече казах, че не оспорвам информираността и вежливостта на някои от момичетата на регистратура. Това май от доста момичата, които ходим там се призна и потвърди. Ти ходила ли си преди това в друга болница, за да видиш как е? Още по-зле е работата...
За това предлагам да не се повтаряме постоянно с изказвания и  #2gunfire
Знаем си как стоят нещата и всеки си е преценил защо е там.
В крайна сметка темата за клиниката според мен е по-скоро за лекарите и процедурите, които се извършват, отколкото за мацките от рецепция, нали?
Важното е вниманието и отношението, което получаваш от лекаря. Това ще определи на финала дали си доволен  Peace

# 908
Вчера бях в клиниката на преглед. Прегледа ме д-р Чавеева, макар че имах записан час за д-р Андреева, но се оказа в последния момент, че я нямало и д-р Чавеева я замествала. Искам да питам с какви впечатления сте от д-р Чавеева? Аз четох много добри мнения точно за д-р Андреева и затова държах именно тя да ме прегледа и сега малко се притеснявам дали съм попаднала на добра лекарка Thinking Също ми прави изследвания и ми връчи пробите сама да си ги нося до съответните лаборатории - Кандиларов и Геника и няма да ви казвам какво препускане като ненормална трябваше да направя, за да стигна навреме поне в едната лаборатория, за да си оставя пробите за изследване Tired ooooh! При вас така ли е също - дават ви пробите сами да си ги носите да ги изследват? И последно да питам - нормално ли е да са толкова скъпи изследванията Shocked Първо ми взеха 60лв за прегледа и ултразвука(предполагам, че в цената влиза и самото взимане на пробите) и после като отидох да си дам пробата в лаборатория Геника там ми казаха още 160лв за самото изследване! Били високоспециализирани излседвания за HVP също цитонамазка, за хламидии изследване и май това беше и се облещих като ми казаха толкова пари. Така ли е и при вас?

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 07:55 от Amra

# 909
Никога не са ме пращали да нося някакви изследвания на друго място.  Peace

# 910
Никога не са ме пращали да нося някакви изследвания на друго място.  Peace
  Shocked Много странно защо мен ме накараха да ги нося сама Thinking

# 911
Мен също никога не са ме пращали да си нося пробите от изследвания на друго място. А относно д-р Чавеева тя, ако не греша е лекар - ординатор все още, т.е. обучава се. Под контрола така да кажа е на д-р Андреева. Аз ходех дълго време при д-р Ганева, но в един момент  - аз бременна, д-р Ганева в болничен и то доста дълъг и не ми се искаше лекарката, която работи съвместно д-р Ганева, а именно д-р Магунска да  ми направлява така да кажа бременността. Нямам нищо против младата докторка, напротив, но въпреки това ми се искаше да е някой с повече опит. А д-р Магунска е също като д-р Чавеева, лекар - ординатор. И така де - прехвърлих се при д-р Юнакова. Доволна съм за сега.  Simple Smile

# 912
Охх... защо все на мен се случват такива неща, Боже Tired  ooooh! Cry Защо на мен се падна тази лекарка, а не д-р Андреева?! Два часа преди да отида на прегледа ми потвърдиха, че имам записан час за д-р Андреева, а като отидох се оказа, че нея я няма и тази младата д-р Чавеева ще ме преглежда Confused Аз също нямам нищо против младите лекари, но все пак и на мен ми се иска доктрока с повече опит, по-сигурна ще съм! Това за мен е меко казано некоректност от страна на клиниката да ми потвърдят часа при лекарката, при която съм се записала и после да се окаже, че ще ме преглежда друга лекарка, аз все пак записвам час при точно определен доктор и съответно очаквам тя да ме преглежда, а не друга докторка. Вярно, случва се, но все пак... Не ми е много приятно да разбера, че съм била прегледана от обучаващ се лекар, сега съм малко несигурна в диагнозата си Thinking И много странно защо мен ме накараха да си занеса сама пробите за изследване, а при други не се случва това?! Единственото логично обяснение, което имам е, че вероятно мойте проби евентуално са били по-различни, т.е. такива, които те не изработват и затова се е наложило да ги нося в други специализирани лаборатории, но знам ли вече така ли е или не Tired От не знам колко години вече, не мога да преброя колко лекари съм сменила през годините  се лекувам от едни съвсем банални на пръв поглед проблеми. Не мога да преброя колко лекари съм сменила през годините и все не могат да ми улучат точната диагноза, да ми направят точните изследвания и да ми предпишат лечение, съответстващо на проблемите ми, което в крайна сметка да доведе до окончателното ми излекуване Cry Вече губя надежда направо!

# 913
Само последно искам да питам често ли се случва това да си запишете час при една лекарка и да ви преглежда накрая друга лекарка, обучаваща се под надзора на еди коя си лекарка? Както в моя случай стана.

# 914
  • София
Струва ми се,че младите лекарки не са много наясно с някои изследвания и процедурите при тях. Лятото трябваше да пускаме SDI тест за мъжа ми,уцелих се при д-р Магунска,моята лекарка беше в отпуска и след като ми каза,че само в Плевен можем да го направим,при положение,че питах три пъти изумена,наистина ли няма клиника в София,която да ги прави, убеди ме,че няма,като се разрових в нета, ги направихме в клиниката на д-р Владимиров в София  Twisted Evil...не,че Плевен е толкова далеч, ама все пак решението можеше да е наше дали да пътуваме или не
Amra ,от миналия февруари съм на процедури в клиниката,почти всеки месец,с поне 5-6 прегледа,случвало ми се е 2-3 пъти да не ме преглежда моята лекарка, а единия път д-р Магунска, другите два д-р Арабаджи,но винаги са обсъждали с нея после по телефона. Сериозните неща,като инсеминация и трансфер при ин-витро, когато я нямаше,ми ги прави опитен лекар-д-р Александров,като нямаше разлика в отношението му,за това,че ,примерно, не съм му пациентка.

Общи условия

Активация на акаунт