клиника Щерев

• 799 343
  • 6 728
  •   1
Отговори
# 960
Честито на вече родилите!
Имам питане, каква е цената към момента на секцио в Щерев.И ако си здравно осигурен, касата поема ли и каква част от тази цена?

# 961
dora7511
Цената за здравноосигурени пациенти в Щерев за раждане /независимо дали е секцио или нормално/ е 1950 лв. Аз раждах там преди почти месец. Страшно съм доволна  Peace

# 962
Именно и мен с това ме спечели - спокойна, последователна и уверена. През цялата процедура се чувствах спокойна и за това успяхме!
Но все пак в '"Щерев" не са изродили толкова бебета, колкото в "Шейново"?  newsm78

Киара , повечето лекари преди да работят в "Щерев" са работили в Майчин дом , в Тина Киркова ... ,  така , че не се съмнявай в професионализма им при израждане на бебетата , плюс това при раждане са винаги в екип по двама.
Аз раждах при д-р Андреева и д-р Александров и макар и да беше секцио изживяването беше невероятно ,  а за престоя после толкова много е изписано тук /включително и аз/ , че повече няма какво Wink
Късмет и спокойствие ! baby_neutral

# 963
А тази цена за секцио 1950 лв. за здравноосигурени включва ли и вип стая, или изобщо някакъв престой в болницата?
И това ,че там няма неонатология и такива специалисти не ви ли тревожи?То да не се налага, но човек нкога не знае , а понякога времето е фактор(ако трябва бебето да се мести в друга болница), а и ти оставаш там , а то другаде.... newsm78

# 964
dora7511   Hug ако обърнеш една - две странички назад ще видиш, че сме коментирали това, какво се включва и какво е хубаво да си вземеш за престоя там.
Всички стаи са хубави  Peace Всичко за теб и бебето е осигурено и е качествено  Peace Носиш само за себе си лични тоалетни принадлежности.
Всички лекари там - целият екип на клиниката са страхотни професионалисти  Peace Но ако се чувстваш неспокойна от това, че няма неонатология просто не раждай там. Защото бъдещата майка трябва да е спокойна.
Само за справка - в Шейново спешните случаи също ги препращат в Майчин дом.
Ако искаш неонатология - Майчин дом или Токуда. УСПЕХ!!!
А на сайта на клиниката също има информация и цени - ето тук:
http://www.ivf-bg.com/index.php?n=parviv  можеш да си прочетеш за раждането и да видиш всички цени  Peace

# 965
Чета позитивни мнения за почти всички лекари.Което е добре.Но ме мъчи въпросът кой от тях би бил склонен на най-естествено раждане, без окситоцин, епизотомия, компромис със позите в процеса....искам и бебо да е при мен от самото начало, в първите два часа сукателния рефлекс е най-силен и тогава е  най-добре да засуче и.т.н.
Или пък да ида на по една консултация с всеки от тях newsm78

# 966
  • София
Здравейте и аз да попитам нещо....Следя си бременноста в Щерев и отделно по ЗК.Искам да раждам в Щерев обаче.Преди няколко дни бях на преглед,всичко е наред с бебето и сега ме викат чак на 26 май,това е средата на 8-ми месец.Дали трябваше да говоря с лекарката която ме следи ,че искам да раждам при тях или най-добре да изчакам 26 май и тогава да си правя уговорки?Ако дотогава бебчо тръгне....нямам с никой никаква уговорка....Дали да и се обадя или да изчакам прегледа?

# 967
pepsinka, по принцип в Щерев те изражда лекаря, който те следи в екип с още един лекар. Можеш и на следващия преглед да кажеш, че искаш там да родиш - не е проблем, не се притеснявай за това  Peace
Бебчо обаче да си стои на топло до 9-ти месец, защото в Щерев не могат да се грижат за преждевременно родени бебета и ако стане така, че бебето тръгне по-рано препращат в Майчин дом.
Стискам палчета всичко да е наред!

# 968
Здравейте, момичета!
Отдавна не съм писала в темата, но съм една от много доволните жени, имала късмета да забременее, следи бременността си и роди детенцето си в клиниката. Интересува се сега каква е цената на пакета за проследяване на бременност и нужно ли е направление?

# 969
Здравейте,момичета. Някой знае ли, юни месец, от коя дата някой лекари няма да ги има заради някакъв световен конгрес в чужбина???

# 970
  • София
didre,от 27-30 юни има среща на ESHRE /European Society of Human Reproduction and Embryology/,срещала съм из бюлетините в клиниката,че редовно взимат участие там,да не би да става въпрос за това  newsm78

# 971
didre,от 27-30 юни има среща на ESHRE /European Society of Human Reproduction and Embryology/,срещала съм из бюлетините в клиниката,че редовно взимат участие там,да не би да става въпрос за това  newsm78

Не Христинка  Heart Eyes .Намерих датите са 13-16.06 някакъв световен конгрес май беше newsm78.

# 972
  • София
До колкото знам сме при една и съща лекарка  Grinning. Стискам ти палци да удържиш да родиш при нея,поне за това да нямаш притеснение  fingerscrossed fingerscrossed Hug

# 973
За съжаление, има огромна вероятност, точно по това време да ми е секциото, но тя разбира се ми уговори лекар в Токуда( сама избрах болницата като вариянт)! Божа работа, още тая надежда да се случи преди да замине и да си родя при нея. За мен клиниката ни е най-спокойното място да родя, единственият минус е , че няма неонатология. Дай Боже, след години да се разрастне и да има хубава бонична част, с неонатологично отделение  Peace
А на теб ти пожелавам скоро да заформиш , като моето коремче, че последно време при нея все близнашки мами се очертаваме  Heart Eyes Hug Hug
Сори за спама   Embarassed

# 974
  • София
Това последното страшно ми хареса  LaughingЗа това се боря този опит  Blush Стискам ти палци всичко да мине леко и безпроблемно при теб и както ти го планираш,защото тук наистина е страхотно и освен лекарите, акушерките са страшно мили,внимателни и грижовни  fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт