клиника Щерев

• 799 049
  • 6 728
  •   1
Отговори
# 345
Казаха че от юни може да се променят цените.

Надолу ли?  newsm78  Joy

Те ако още малко ги вдигнат, ще има ли кой да ги плаща тези цени?

# 346
Е в Токуда са по-високи  Money

# 347
Е в Токуда са по-високи  Money
И при Мазнейкови също

# 348
  • Близо до София
Някой с близнаци раждал ли е в Клиника Щерев? Следя си там бременността и бих искала там да си родя при моята лекарка.
Едно момиче, ти там ли ще раждаш?

# 349
Там ще раждам.Надявах се някоя родила майка -на близнаци да се изкаже,но очевидно не са видяли тази тема.Десико-може би трябва да питаме и в близнашката тема

# 350
Има родени близнаци там ,но може би мамите не влизат тук  Peace

# 351
  • София
Кой е ходил на лекциите за раждане в клиниката? Разкажете подробности,аз си водя там ЖК,но не съм си взела пакета за бременност. Предполагам са интересни и полезни,все пак иеята ми е там да раждам!

# 352
Аз и таткото ходихме на тези лекции.1 път седмично по 2 часа.3 пъти общо.Отидохме защото са ни включени в пакета.Иначе си ходя и на лекциите на 9 месеца в цум.Ако са платени-не бих се включила.
в първата лекция разказват за бременноста как преминава,после е за раждането, къпането и кърменето.Правят презентации на различни продукти.Пускат анкети.Това което ми хареса е че ни разходиха из родилното и сега ще знам къде ще раждам.
Само да ви кажа че ми казаха че ако тръгна да раждам преди 35 седмица трябва да тичам в Майчин дом.

# 353
Момичета, колебая се дали да си платя пакета или не? Вие какво ще ме посъветвате? Бременността ми не се води проблемна, не съм с резус -.

А и още нещо искам да попитам - вие правихте ли си биохимичен скрининг в Щерев? На мен ми го препоръчаха, но той не бил задължителен, а и, доколкото разбрах, бил нож с две остриета. Какво мислите?

# 354
Моят съвет е да си платиш пакета и 9 месеца да забравиш какво е плащане.
БС не съм правила,при близнаци е е директно фетална морфология.
А защо да е нож с две истриета,това не е ли изследване newsm78

# 355
edno_momiche,  благодаря ти за отговора. Колебанията ми за пакета идват от това, че понеже се наложи на два прегледа да бъда при различни лекари, единият го препоръчва, а другият - не.

По отношение на БС - нож с две остриета е, защото разчитането му не е напълно обективно и може да доведе до излишни притеснения, че дори и до по-лошо (пепел ми на устата). Моят хомеопат твърдо ми препоръча да не го правя ако нямам никаква нужда. А според него - нямам. Затова се колебая.

# 356
Първо да се включа с благодарности към д-р Ганева! Постигна много за моето емоционално равновесие по време на бременността. Без да се държи показно мило, направи всичко необходимо за бременността ми!   bouquet (единствено мъничко ме е яд на себе си, че не събрах повече кураж и да родя в клиниката заради непознаването на микропедиатрите в заведението).  
Джема, аз си плащах при всеки преглед, но и уговорката ни с д-р Ганева беше да се появявам при всяка моя психо-нужда. Не съм прекалявала много. Не съжалявам никак, че не съм била с предплатен пакет.
В "Щерев" БХС се прави в по-късните седмици - 16 до 19-та. В тяхната лаборатория вземат кръв и я пращат служебно в МД.
За БХС не е нож с две остриета. Просто не трябва да изпадаш в несигурност и страхове, ако резултатът е по-лош. Ще трябва да си осигуриш и добра ФМ. Въпреки че при мен д-р Ганева направи много обстойна, имах прегледи и при доц. Димитрова във "Фемина". Оказа се, че Димитрова високо цени качествата на бившата си ученичка.  Grinning Зарадва се, че водя ЖК при много качествена нейна колежка.
edno_momiche, БХС е статистически резултат за вероятност да съществува риск.  Изследване е, но не гарантира точност. Често има фалшиви тревоги, които се проверяват с ФМ и най-вече с амниоцентеза. При второто грешка няма.  Peace

# 357
Препоръчвам Ви феталната морфолгия да я направите при Марков,той невероятно добър със страхотна техника и 4 Д.Още в 3 месец ни каза пола на 2те бебета, и направи обстойно проучване за това дали имат някакви аномалии,даун и т.н. Има сайт,

# 358
В "Щерев" БХС се прави в по-късните седмици - 16 до 19-та. В тяхната лаборатория вземат кръв и я пращат служебно в МД.
Хм, странно - мен ме викат за това изследване в 12-та седмица. Може би по-добрия вариант е ФМ. В Щерев правят ли това изследване?

Препоръчвам Ви феталната морфолгия да я направите при Марков,той невероятно добър със страхотна техника и 4 Д.Още в 3 месец ни каза пола на 2те бебета, и направи обстойно проучване за това дали имат някакви аномалии,даун и т.н. Има сайт
edno_momiche, къде се намира този лекар и може ли линка, моля?

# 359
http://www.mc-markovs.com/

Записва се месец по-рано час.За 1 дете могат и в 12та седмица да ти кажат,аз за по-сигурно в 13та отидох.Вижда се абсолютно всичко.

Общи условия

Активация на акаунт