Търся донор на яйцеклетка-дайте съвет.

• 106 457
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
 Аз съм в Испания и тук е нормално даряването на яйцеклетки. Обикновено са студентки, които даряват по 4-5 пъти, по закон е безплатно, но за указаното "неудобство" се заплаща от 600 евро и на горе, зависимост от клиниката и няма условие да има дете. А иначе в сръбския сайт "rodjteli portal" видях , че се интересуват дали е по добре да се дари в Сърбия или Турция, попитайте там .

# 106
  • Варна
Аз съм в Испания и тук е нормално даряването на яйцеклетки. Обикновено са студентки, които даряват по 4-5 пъти, по закон е безплатно, но за указаното "неудобство" се заплаща от 600 евро и на горе, зависимост от клиниката и няма условие да има дете. А иначе в сръбския сайт "rodjteli portal" видях , че се интересуват дали е по добре да се дари в Сърбия или Турция, попитайте там .

Изкривяваш темата към печелене на пари, а тука не говорим за това.

# 107
Аз също. Само казвам, че не всичка виждат нещата по този начин: че после няма да има за тях и така нататък и че ако тук не могат да намерят яйцеклетки  могат да потърсят на друго място.В Испания донорството на органи е много развито на едно от 1-те места в света е.

# 108
Да споделя и аз от досегашния си опит с донорска яйцеклетка, поне в клиника Щерев е задължително жената донор /неудобно ми е да се обръщам така ,но няма как/ да има едно успешно живо раждане и де се стимулира за второ детенце. Бях се свързала с една жена ,но не я одобриха за донор въпреки,че е имала една извънматочна бременност щом не е раждала казаха въобще да не си помисля за донорство и така ни отрязаха и двете. Тя разбира се продължава с опитите ,а аз с търсенето на донор. Дано успеем всички. newsm10

# 109
Логично и често би било да се разделят поравно яйцеклетките между донорката и реципиентката, независимо колко са на брой.
Оттам нататък кой какъвто късмет има.
В случай, че донорката реши да не си дава яйцеклетки, поради малкият и брой, е редно да си заплати разходите за стимулацията.
С този манталитет, дано успееш да намериш някоя жена, която да си пробва късмета и накрая ти да забременееш с нейната яйцеклетка! Не само, че трябва да й платиш процедурите , но при всички положения, ще се наложи и добре да й заплатиш, че изобщо ти дава яйцеклетка.
По-добре е да дадеш на някоя жена безплатно една надежда за дете, отколкото на такава хитрушана, като теб!

Медовинка,

или ти не си ме разбрала или аз не разбирам постинга ти.
Не виждам какво хитро има в разсъжденията ми.

Аз не мога да дам яйцеклетки, аз имам нужда на мен да бъдат дарени яйцеклетки. Освен това момичета с по 15 хубави яйцеклетки не могат да забременеят а ти предлагаш да получа 1 яйцеклетка и да платя цялата стойност на процедурите. Не е логично, разбира се.
Прочети повече и ще разбереш, че даряването на яйцеклетки се регламентира строго според закона и се оформя с договор. Кой ще забременее успешно - донор или реципиент, и двете или никоя от двете няма как да знаеш след като процедурите са минали.

По-добре е да дадеш на някоя жена безплатно една надежда за дете, отколкото на такава хитрушана, като теб! Това изобщо няма да го коментирам.

# 110
Момичета,моля ви, не се карайте !!!
Темата е за благородно дело !   bouquet

# 111
Момичета Hugнякой може ли да ми обясни ако искам да стана донор на яйциклетка къде да отида и на какво трябва да се подложа-естествено не искам да го правя за пари а за да помогна на някоя жена да забременее Simple SmileВъпросът ми е дали е някаква болезнена процедура защото съм голямо шубе

# 112
Здравей  KLUM ,има тема ..донора.. там rut e описала достатъчно за това което питаш.Поздрави ако си решила да станеш и ти една ГОЛЯМА жена .Успех ти желая и на всички момичета тук които се борят за бебе  независимо по кой начин. newsm10

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 21:23 от evridiki

# 113
  • Варна
Момичета Hugнякой може ли да ми обясни ако искам да стана донор на яйциклетка къде да отида и на какво трябва да се подложа-естествено не искам да го правя за пари а за да помогна на някоя жена да забременее Simple SmileВъпросът ми е дали е някаква болезнена процедура защото съм голямо шубе

Ще се подложиш на това няколко седмици сутрин и вечер да ти бият инжекции около пъпа, в ръката, в дупето. Ще ти е дискомфортно, защото това са куп хормони, много фоликули, които също създават дискомфорт.Следва пункция, тоест да изкарат яйцеклетките от тебе.Става с упойка. Това ще е ако ще си само дарител и няма да правиш самата ти инвитро. Лекраствата са много скъпи, така че не те разбирам, хем да си платиш сама лекарствата, хем да се подложиш на това?  newsm78  Самата ти постъпка и достатъчно благородна, не се товари и финансово. Уреди си поне да ти поемат лекарствата и всички разходи около процедурата, защото става въпрос за няколко хиляди лева, а не стотинки.

# 114
Ееееееееееее пуканкаz, информацията ти е неверна ,ако реши да стане донор която и да е жена на даден човек нищо не плаща , а се поема всичко от приемната жена ,и колко плашиш момичетата които са решили да стават донори ,не боли изопщо,както и да е. Много негативно си настроена по тоя въпрос поне така ми се струва ,неискам да си мислиш че се заяждам ,естествено че е твое мнение ,но не мисля че си права. Rolling EyesИ какви са тея седмици ,не мога да те разбера аз поне съм ветеран в тая област от 8г. и не само аз де има много други като мен.

# 115
KLUM има предвид, че не цели печалба, тоест разходите за лекарства, прегледи и изследвания е естествено да се поемат от реципиентката.

# 116
Нищо не се плаща, ако искаш да станеш донор. Просто не е логично - представяте ли си - да искаш да станеш донор, че и да си плащаш. Лично от една позната го знам. Аз съм си записала час за събота за разговор и консултация по този повод в Клиниката в Плевен, искам да стана донор. Има тема на Рут "Донора" тук в този форум, прочетете я. Ако ме одобрят и се включа в програмата им и да мине всичко, обещала съм, че ще опиша всичко тук.

# 117
  • Варна
Ееееееееееее пуканкаz, информацията ти е неверна ,ако реши да стане донор която и да е жена на даден човек нищо не плаща , а се поема всичко от приемната жена ,и колко плашиш момичетата които са решили да стават донори ,не боли изопщо,както и да е. Много негативно си настроена по тоя въпрос поне така ми се струва ,неискам да си мислиш че се заяждам ,естествено че е твое мнение ,но не мисля че си права. Rolling EyesИ какви са тея седмици ,не мога да те разбера аз поне съм ветеран в тая област от 8г. и не само аз де има много други като мен.

Ей, ветеранке, тебе с кво те стимулираха? Щото и аз и всички дето правим процедурата ни биха 2 седмици прегнил в коремчето, а преди това още две седмици Диферелин пак в коремчето. сутрин и вечер. Нима ме обвиняваш че лъжа???????? И с кое плаша би ли обяснила, и къде пиша че БОЛИ???????? Обяснявам възможно най щадящо как и какво представлява процедурата, като даже спестих начина на излизане от упойка и вредите от нея, спестих и риска от хиперстимулация, така че си скрий кривото настроение и злобата, и фантазиите.И не ми слагай думи в устата, които не съм използвала.  #2gunfire Момичетата които ще се подложат на това имат пълното право да знаят какво ги очаква. Ти искаш да рискуваш здравето им , гледайки собствения си интерес. Имам снимка на момиче с хиперстимулация, и маркучите които излизат от корема й цял месец.  Close  #Cussing out Това не бях го споменала , нали????? Ама такива като тебе дето се чудят къде да си начешат езика, не ги понасям. Мисли малко преди да пишеш.

Не исках да пиша страхотии, но тая ме предизвика.

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 23:10 от ПуканкаZ

# 118
Знаеш ли,пуканкаZ            от такива като теб немога да се обидя,да си жива и здрава и дай боже да не ти се случва никога да стигаш до някой неща,второ при всеки е различно за стимулацията,на мен например от третата инжекция (когато имах мои яйцеклетки)искарвах добри яйцеклетки-15-18 са добро число,но това беше отдавна и е друга тема.Мисля че като съм се обърнала към   теб,никъде не виждам да съм те обидила с нещо,но то си личи по твойто писане каква си ти няма да коментирам.Успех все пак ти желая,дано да ти се збъдне мечтата докрай    че да може да се укротиш най после.Не мисля че си гледам интереса защото всичко се казва от доктора при който отидеш,така че не мисля че мога да кажа нещо което не е така.Както ида е по добре да приключим ,нямам намерения да се караме и то за глупости.Лека и успешна бременност.

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 23:47 от evridiki

# 119
Знаеш ли,пуканкаZ            от такива като теб немога да се обидя,да си жива и здрава и дай боже да не ти се случва никога да стигаш до някой неща,второ при всеки е различно за стимулацията,на мен например от третата инжекция (когато имах мои яйцеклетки)искарвах добри яйцеклетки-15-18 са добро число,но това беше отдавна и е друга тема.Мисля че като съм се обърнала към   теб,никъде не виждам да съм те обидила с нещо,но то си личи по твойто писане каква си ти няма да коментирам.Успех все пак ти желая,дано да ти се збъдне мечтата докрай    че да може да се укротиш най после.Не мисля че си гледам интереса защото всичко се казва от доктора при който отидеш,така че не мисля че мога да кажа нещо което не е така.Както ида е по добре да приключим ,нямам намерения да се караме и то за глупости.Лека и успешна бременност.

evridiki,напълно те подкрепям ! Peace
И наистина няма нужда да се плашат момичетата,а и си има лекари,които да обяснят всичко надълго и нашироко.
На мен в дупето не са ми били инжекции ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт