Търся донор на яйцеклетка-дайте съвет.

• 106 499
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Момичета чакането наистина е много подтискащо и колкото повече време минава толкова е по изнервящо но нищо не може да се направи  освен да се подкрепяме и успокояваме взаимно . Искам да се обърна към момичетата които , искат да ни помогнат нека пишат от във кой град им е удобно тъй като ние не всички сме от София и ще е по лесно и за тях и за нас. А знаете много добре че отнема време и няма как даряващия да пътува във далечен град това усложнява положението допълнително .

# 211
аз бих искала да даря яйцеклетка пишете ми на скайп elli901

# 212
от перник съм а софия ми е на 30 мин.път

# 213
elli901 това, което искаш да направиш - благодаря, дори само за това че си готова да направиш някоя жена безкрайно щастлива  bouquet

# 214
няма проблем Simple Smile

# 215
Момичета верно ли е ,че са променили закона и за да дариш яйцеклетка трябва да направиш отделна стимулация от своята. Аз ще правя есента ин витро и искам да даря,но ми казаха,че не може вече така ,а  трябва да направя стимулация само за дарение, отделно от моята. Дано ме разбирате,че малко объркано стана  Praynig

# 216
офф нз и аз

# 217
Няма такова нещо , ако вие правите ин-витро яйцеклетките се разделят по равно .

# 218
да ви кажа даже се обадих в клиниката на др-щерев че искамм да стана донор на яйцеклетка Simple Smile

# 219
да ви кажа даже се обадих в клиниката на др-щерев че искамм да стана донор на яйцеклетка Simple Smile
И аз там ще бъда. Първото си ин витро правих там .
Какво ти казаха Ели ?

# 220
emi da se obadq utre i da si zapisha 4as

# 221
общо взето по-добре някоя от вас която има нужда да ми се обади и да си запиша час да отида с нея така не е ли по-добре?

# 222
  • София
Две страници по-нагоре се говореше, че не може да познаваш донора. Naughty

# 223
  • София
Две страници по-нагоре се говореше, че не може да познаваш донора. Naughty
ако заведеш донор, няма да ползваш точно него, но ще ползваш друг по-скоро, така че е по-добре да иде с някой отколкото сама

# 224
emi da se obadq utre i da si zapisha 4as
А ти ще правиш ли ин витро или само ще даряваш?

Общи условия

Активация на акаунт