Търся донор на яйцеклетка-дайте съвет.

• 106 475
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
emi da se obadq utre i da si zapisha 4as
А ти ще правиш ли ин витро или само ще даряваш?
искам да даря яйцеклетка а може би и въпроса не ти разбрах ? а може ли скайп ?

# 226
Искам да попитам как се става донор на яйцеклетка и може ли момиче, което не е раждало, да стане донор?

Я да потърся в нет-а инфо.. Thinking

# 227
Прочетох, че се заплаща, което не го знаех. newsm78
Никъде обаче не откривам информация за това каква е цялата манипулация по даряването, нито дали може нераждала жена да дари, нито дали е опасно. newsm78

# 228
Никъде обаче не откривам информация за това каква е цялата манипулация по даряването, нито дали може нераждала жена да дари, нито дали е опасно. newsm78

http://www.ivf-bg.com/index.php?n=news&id=33

# 229

http://www.ivf-bg.com/index.php?n=news&id=33

Мхм, мерси. Значи и донор на яйцеклетка не мога да стана, понеже не съм раждала. Sad

# 230
emi da se obadq utre i da si zapisha 4as
А ти ще правиш ли ин витро или само ще даряваш?
искам да даря яйцеклетка а може би и въпроса не ти разбрах ? а може ли скайп ?
да,мила, разбрах,че искаш да станеш донор. Само че ,за да станеш донор се прави стимулация с хормони, същата,която се прави при ин витро

# 231
Търся донор на яйцеклетка-дайте съвет.
pavlinaparoni@yahoo.com

# 232
аз исках само да кажа, от това което прочетох в Зачатие и темичката там - ние няма да имаме възможност да участваме по програмите на фонда с трите безплатни опита......... някак си не бях разбрала до този момент, но в момента ми стана много тъжно..........., извинявам се за спама

# 233
аз исках само да кажа, от това което прочетох в Зачатие и темичката там - ние няма да имаме възможност да участваме по програмите на фонда с трите безплатни опита......... някак си не бях разбрала до този момент, но в момента ми стана много тъжно..........., извинявам се за спама
Защоо???? #Crazy

# 234
Момичета наистина нас няма да ни включат във програмата тъй като са сметнали че сме твърде малко и едва ли не е прищявка от наша страна направо съм меко казано възмутена Как може такава дискриминация ? Как може такава долна и нагла постъпка от страна на държавата ? Как не ги е срам да ни хвърлят на Боклука ? Те нарушават правата ни на равноправни граждани на тази страна . Семейства със едно дете имат право да кандидатстват/ правилно / ние НЯМАМЕ !
 Значи могат да ни управляват педофили а не могат да ни включат във програмата. Във Зачатие писаха че имаме право на възражение когато публикуват условията , и приканвам всички да направим , за да видят колко сме много . 

# 235
Момичета наистина нас няма да ни включат във програмата тъй като са сметнали че сме твърде малко и едва ли не е прищявка от наша страна направо съм меко казано възмутена Как може такава дискриминация ? Как може такава долна и нагла постъпка от страна на държавата ? Как не ги е срам да ни хвърлят на Боклука ? Те нарушават правата ни на равноправни граждани на тази страна . Семейства със едно дете имат право да кандидатстват/ правилно / ние НЯМАМЕ !
 Значи могат да ни управляват педофили а не могат да ни включат във програмата. Във Зачатие писаха че имаме право на възражение когато публикуват условията , и приканвам всички да направим , за да видят колко сме много . 

Моля,ако направите петиция ( понеже мен не ме бива по тая част ) да пишете тук във форума и всички ще се присъединим към вас ,мили момичета !

# 236
 Tea - fea  Hug

# 237
Аз също не мога не ми е ясно как става ако някои от вас е наясно как се прави петиция нека го направи и да започваме да се подписваме , нека и останалите момичета които ни подкрепят се подпишат и те . Същото важи и за Зачатие . Хайде да действаме,докато не е станало прекалено късно.

# 238
Здравейте,момичета!
Прочетох всичките 16стр.и се запознах сравнително добре с всичко,което сте описали.Чудех се,обаче,дали варянта с дарение на клетка без стимулация не е добър,заради това,че ще има мн.повече желаещи?Разбрах,че някои клиники не взимат яйцеклетки без да е правена такава.А какъв е случаят с роднинството?Ако да кажем дадеш за сестра или братовчедка,пак ли отива в банката,а на нея и дават друга?(и как се доказва роднинство с братовчедка,например)И друго-защо тогава за вас е важно донорът да има същата кръвна група като вашата или тази на мъжа ви,след като те взимат яйцеклетка от банката отговаряща на някоя от вашите?

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 14:22 от avgusta21

# 239
Мила avgusta 21, важно е  донора  да е с една от групите на реципиента и партньора му ,защото децата имат една от кръвните групи на родителите си. Ако вземаш яйцеклетки от сестра или братовчедка ти дават взетите от тях защото имаш кръвна връзка с тях, не вземаш ако приятелка ти даде поради ред основателни причини / напълно съм съгласна с това, защото след време при възникване на неприятности помежу ви тя може да претендира за детето ти/. Няма доказателство,
че ще получиш точно тези от роднините яйцеклетки просто се доверяваш напълно на лекарите и екипа им в повечето случаи те си знаят работата!

Общи условия

Активация на акаунт