Търся донор на яйцеклетка-дайте съвет.

• 107 001
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
"delight_d" писах ти на мейла на лч не можах изтрий си съобщенията кутията ти е пълна

# 181
'delight_d не мога да ти пратя лс. пълна ти е кутията

# 182
Здравейте, момичета! На 30 години съм и се сблъсках със същия проблем! Боря се вече толкова години, но все не става. Съвсем наскоро разбрах, че се нуждая от донор на яйцеклетка. Готова съм на всичко, за да успея да стана мама! Ако се включа в програма, отново ще се наложи да чакам много. Вече съм на ръба на отчаянието и нямам сили! Ако някой може да ми помогне, нека ми пише на лични! Благодаря ви, момичета!

# 183
Здравейте момичета аз съм на 36години също съм от търсещите донорска яйцеклетка и чакането е ужасно , обиколила съм доста клиники Щерев,Владимиров и др.. навсякъде ми казват че може със години да чакам за Донор а има толкова двойки които нямат финансова възможност да направят ин-витро . отчаяна съм чакането и безсилието че не мога да направя нищо ме убива само надеждата ме крепи все още . Ако има момиче от Пловдив желаещо да ми стане Донор нека ми пише на личния Благодаря предварително .

# 184
stef78, kari_13, пожелавам ви бързо да намерите донор.  Praynig  Hug

Няма ли някаква пациентска организация или сдружение или каквото там, което да помага? Не знам как е регламентирано на пациентско ниво това в България? Това ли е единственият начин да получите яйцеклетка - да търсите сами? Не може ли да говорите с клиники да ви свържат с финансово затруднение двойки и да се договорите? Осъзнавам колко "бит-пазар" звучи това, но според мен е идеално решение и за двете страни.

Стискам ви палци! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 185
stef78, kari_13, пожелавам ви бързо да намерите донор.  Praynig  Hug

Няма ли някаква пациентска организация или сдружение или каквото там, което да помага? Не знам как е регламентирано на пациентско ниво това в България? Това ли е единственият начин да получите яйцеклетка - да търсите сами? Не може ли да говорите с клиники да ви свържат с финансово затруднение двойки и да се договорите? Осъзнавам колко "бит-пазар" звучи това, но според мен е идеално решение и за двете страни.

Стискам ви палци! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
За съжаление си е точно пазар само дето повече ми прилича на годините през комунизма " чакаш 10 години да си купиш кола или телевизор списъци връзки и поч....." .Много грубо се изразих но си е истина във нашата "мила родина" е така  има клиники няма донори , или имаш донор нямаш финансова възможност . Но това е единствената надежда за някой от нас , молим се щастието да ни се усмихне и ние да станем мами . МАЛКО Е ТЪЖНО НАЛИ !!!

# 186
  • последна надежда
Няма донорски яйцеклетки, защото потенциалните донорки са неимформирани. Ако се направи кампания по радията и телевизиите, само за една година нещата ще се променят.
Аз самата разбрах за проблема много случайно (ровейки се в нета). Помислих, проучих и реших да помогна на някоя бъдеща Мама. Обсъдих идеята си с моя съпруг, първо беше категорично против, после сам четейки статистиките, каза че застава твърдо зад решението ми. Страх ни е и двамата , но другото чувство че ще помогнеш е по силно. Сега се молим всичко да е наред с мен  с бъдещата МАМА и нейните дечица.
Писах и в другата тема "КАК ДА СТАНА ДОНОР" и сега чакаме всичко да се случи

# 187
iveeeta включвам се само да ти кажа, че ти се възхищавам за решението, стискам палци на теб и бъдещета мама всичко да е наред Praynig Praynig Praynig,
благодаря че има такива ЖЕНИ, благодаря ви че ви има, защото това което вие правите дава надежда, че и ние ще успеем  bouquet Hug

# 188
Здравейте  и от мен момичета! Аз също съм от търсещите донорка на яйцеклетки.  На 38 години съм, с 4 неуспешни ин-витро процедури и силно намаляващ яйчников резерв. Четох, търсих...и нищо не намерих, та реших да пусна един постинг тук..знае ли човек.  Да описвам колко е мъчително, няма смисъл, които са минали по моя път знаят, а които имат имат дечица, също знаят колко е голямо щастието.

Виждам, че някои от  вас вече са описали как стоят нещата с процедурите около донорството...Ако някой желае да ни помогне, много много ще се радвам ако ми пише на лични.

Приятен ден на всички   bouquet

# 189
  • BG
iveeeta включвам се само да ти кажа, че ти се възхищавам за решението, стискам палци на теб и бъдещета мама всичко да е наред Praynig Praynig Praynig,
благодаря че има такива ЖЕНИ, благодаря ви че ви има, защото това което вие правите дава надежда, че и ние ще успеем  bouquet Hug
Peace

# 190
До момичетата, търсещи донор на яйцеклетки:

Момичета, пуснете си една нова тема, в която само да се записвате. Не за коментари и дискусии. Така ще е по-лесно за всеки, който е решил да дари да ви издири и да се свърже с вас на лична. Сегашната ситуация е затруднява малко търсенето, защото темите са дискусионни. Може да пишете на модератор с молба да ви закове темата.

Аз също смятам да даря яйцеклетки. Така или иначе съм в процедура и ако има достатъчно и лекарят даде зелен светофар, няма да се замисля нито за миг. Обсъдихме ситуацията с мъжа ми. Той е абсолютно съгласен. За съжаление не живея в България и не мога да помогна на нито една от вас. Но търсещи и нуждаещи се жени има по целия свят, така че се надявам все някоя да зарадвам.

# 191
Кюбит е напълно права нека се закове една тема със пълна информация за донорска яйцеклетка и момичетата които търсят донор като мен да се запишем във нея , защото информацията е много разпръсната и трудно ако някой има желание да стане донор . Нещо като Каталог за търсещите донор да се запишем там със кратко обяснение за се беси и клиниките , метода по който се прави и ако има желаещи момичета да ни помогнат да пишат там.

# 192
  • последна надежда

Кюбит, Pepa Dimova идеята да се закове тема само с истории на момичета, които си търсят донор е страхотна. Това би провокирало и улеснило много момичета които искат дарат малко от собствените си яйцеклетки  Peace.
За предаването съм разкрита  Embarassed

Аз не съм специалист и бях много шашната   #Crazy и не можах да обясня всичко, но предаването на БТВ е гледано от доста хора. Говори се за това и се надявам да се променят нещата.

Много хора ме разпознават, зяпат ме или ме разпитват. Много често се налага да обяснявам точно каква е процедурата, кава е целта и ползата от нея и защо ще се подложа на нея. Много голям процент от хората които срещам не са знаели че има жени които имат подобен проблем.

Аз малко се притесних покрай това предаване - сега доста хора научиха за мен, най-близките ми се страхуват за възможните усложнения и страничните ефекти. По далечните познати са на два лагера: едните казват че съм луда, а другите ме поздравяват и съжаляват че и те не могат да го направят, но не отговарят на критериите.

Оказа се че около мен има и много семейства които имат по няколко неуспешни опити инвитро. Явно статистиките въобще не отговарят на истината и семейства с проблем са много.
Моля се да дойде денят когато няма да има нужда от такива теми и донорите ще бъдат повече от нуждаещите се момичета.

# 193
iveeeta  bouquet  bouquet
процедурата не е страшна, нито болезнена аз я направих но го казвам от опит
моля се повече жени да разберат  и да откликнат

# 194
Здравейте, момичета!
Аз съм на 39г. и може би също ще ми се наложи да правя инвитро с донорска яйцеклетка. От няколко месеца следя различни форуми и все още нямам ясна представа кой ще бъде най-ефикасния начин да дам обява за това, че имам нужда от донор. Много се радвам, че сте стигнали до извода за нова тема, в която нуждаещите се да се записват. Надявам се модераторите да предложат такава.

Общи условия

Активация на акаунт