Търся донор на яйцеклетка-дайте съвет.

• 106 986
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Трябва някое момиче от търсещите яйцеклетки да пусне тема и да пише на модератор с молба да я закове. В първия постинг напишете, че не е дискусионна и дайте линкове към всички останали теми по този въпрос. Има няколко активни в момента.

iveeeta, кога са те давали по БТВ? В кое предаване? Бих искала да го гледам, ако имаш запис.
Поздравявам те за решението.   bouquet

Видях, че 1-big-girl е пуснала тема вече, но не е добавила линка тук. Ето го. Момичетата, които търсят яйцеклетки, могат да се "предствят" там.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=342045.0

1-big-girl, редактирай си постинга в новата тема и добави долното или нещо подобно:

Тази тема не е дискусионна, а ще служи само за представяне на момичета, търсещи донорска яйцеклетка. Ако искате да коментирате, моля пишете в някоя от следните теми:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=266317.0 Търся донор на яйцеклетка-дайте съвет
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=302344.0 КАК ДА СТАНА ДОНОР ?/ КАК ДА НАМЕРЯ ДОНОРСКА ЯЙЦЕКЛЕТКА ?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=339576.0 Търся донорска яйцеклетка!!!!

И пишете на модератор да я закове.

Милена, мерси за линка,   bouquet но не мога да го гледам,  Confused защото при мен не се отваря, тъй като съм в чужбина.

Последна редакция: пн, 27 окт 2008, 17:57 от Кюбит

# 196
Ето това е предаването в "Тази сутрин" на БиТиВи.

http://btv.bg/videos/?video_id=6794&section_id=1

# 197
здравейте,това не би ли трябвало да бъде анонимно?
мисля, че не е много добра идея ,защото занапред може да имаш проблеми.представи си,че донорът тръгне да си търси правата(родителските).незнам или може би с някакъв предварителен договор да се уреди въпроса.
просто си разсъждавах и реших да спомена

Аз през декември месец ще дарявам яйцеклетки срещу поемане на разходи за инвитро.Ще ми е за втори път.Но при нас всичко беше анонимно.

# 198
Момичета пожелавам Ви успех, но според мен е рисков варианта, който обсъждате, а именно да поемете процедурата на някое момиче, което не може да си го позволи и то в замяна да ви даде яйцеклетка. Тя самата ще разчита на определен брой яйцеклетки за себеси, от които не всички ще се оплодят...какво ще правите в случай че платите всичко , а не се образуват достатъчен брой фолекули???!!!
когато се извади 1 фоликул той се полага на този на когото се даряват.ако са 2 -се делят по равно.

# 199
Аз през декември месец ще дарявам яйцеклетки срещу поемане на разходи за инвитро.Ще ми е за втори път.Но при нас всичко беше анонимно.

В България ли ?
И аз мисля да даря, вие в коя клиника сте?

# 200
Момичета пожелавам Ви успех, но според мен е рисков варианта, който обсъждате, а именно да поемете процедурата на някое момиче, което не може да си го позволи и то в замяна да ви даде яйцеклетка. Тя самата ще разчита на определен брой яйцеклетки за себеси, от които не всички ще се оплодят...какво ще правите в случай че платите всичко , а не се образуват достатъчен брой фолекули???!!!
когато се извади 1 фоликул той се полага на този на когото се даряват.ако са 2 -се делят по равно.
Всъщност по-важен е броя на яйцеклетките. При мен бяха 13 фоликула ,но само 5 яйцеклетки. Така че не винаги броя на фоликулите е важен  Peace

# 201
  • София
Последно момичетата пуснаха ли отделна тема? Аз започвам да се замислям да помогна на някое семейство, но задължително трябва да ги познавам. Просто така анонимно не ми харесва... Има ли начин да познаваш хората, на които даряваш?

# 202
Има ли начин да познаваш хората, на които даряваш?

Не. Даряването е анонимно.

Не се отказвай само заради това.  Hug

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 21:50 от Кюбит

# 203
  • София
Абе, аз съм чувала, че може... Май дори в тази тема имаше хора...

# 204
.

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 21:48 от Кюбит

# 205
Момичета, извинете,че се намесвам,но като преминала 2 опита с донорски-за съжаление при втория се разви извънматочна бременност и се наложи да я прекъснат,но как си представяте,че ви вадят замразена яйцеклетка от някакъв резерв. Не претендирам да съм компетентна,но доколкото съм чела все още не е много успешно замразяването и последващото размразяване на яйцеклетки за разлика от ембриони. Освен това вие ще сте съгласни ли да ви дадат за оплождане само една яйцеклетка при положение,че вероятността да не се оплоди или развие е доста голяма. Естествено,че варианта при който оплождането става в деня на пункцията е за предпочитане и дава много по-добри шансове за успех. От тази гледна точка много по-добре е да си намерие донор ,от който да си получите горе-долу известния от прегледите при стимулацията брой яйцеклетки и да ги оплодите с материал на съпруга ви. Може на хартия да пише за някакъв резерв ,от който вие да получите яйцеклетки,но от чисто практична гледна точка едва ли е така. При положение,че толкова трудно се намират донори едва ли някоя клиника ще хаби яйцеклетки да ги замразява и после да не е сигурна колко ще оцелеят след размразяването, така че зарежете идеята за някаква банка за яйцеклетки ,а си намерете донор и си организирайте нещата така,че да си получите яйцеклетките в деня на пункцията. Всичко това разбира се със съдействието и съгласувано с лекаря ви при ,което не е нужно да прекрачвате рамките на закона.Знам колко е тежко на всички ни, пожелавам ви много кураж и постигнати мечти.

# 206
ALTEA, няма нужда да се извиняваш.  Hug Информацията, която даваш е важна и ценна за много момичета, които се нуждаят от яйцеклетка.  Peace

# 207
Здравейте.Занимавам се с донорство на яйцеклетки.Мога да отговоря на въпросите Ви,както и да помогна на някои от Вас.Пишете ми.

# 208
Наистина момичета, оказва се,че това никак не е лесно...
Докторът казва, "ще те включим и ще стане"-но, остава само надеждата и чакането! Crossing ArmsАз имам нужда от яйцеклетка-защото от ходене по лекари, правене на процедури и операции не остана почти нищо, което да ми послужи за бебче!Ще се надявам, да взема нещата в свои ръце и най-сетне да си гушна пухкаво бебенце!При разговора ми с доктора(аз съм в клиника "Малинов"-Сф-имам лекарствата отпуснати от здравната каса-но нямам донор...Надявам се чудото да се случи скоро и при мен! Praynig

# 209
topsi, от колко време чакаш в клиника Малинов? Всеки месец ли ти обещават, че следващия ще стане? Питам, защото аз там чаках 9 месеца, докато проумея, че ме мотаят и ми дават празни обещания. Явно там се разчита на жените, които правят ин-витро и евентуално, ако се съгласят да дарят. По тази схема ме тъпкаха с естрофем 4 месеца, явно за да съм "в бойна готовност" и всеки месец ме викаха около 12 ден на преглед. В края не трети ми казаха, че има донор и да чакам да ми се обадят. След като минаха повече от две седмици чакане и пълно тел. мълчание, с доста мъки се свързах с доктора, за да ми каже, че всъщност жената се била отказала, ама защо ли им е трябвало да се тормозят да ми се обадят и да ми дадат инструкции какво да правя с хапчетата... Много съм разочарована. Така че не им вярвай съвсем безрезервно и си търси сама донор. Този форум дава надежди, все пак има хора, готови да помогнат. Питай и при Владимиров, беше ми казал, че имат програми - според мен и там не е много надеждно, но можеш поне да поискаш срок - на мен ми беше казал, че до 5 месеца може да стигна до трансфер. При Щерев се чака, но ти го казват директно и не те заблуждават поне... Успех!

Общи условия

Активация на акаунт