Удължаване на косата- 5

• 25 283
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
Оф,най-сетне някой побутна темата. Party

djolii къде се губиш? Whistling

Оооо,мила тука съм всяка вечер,ти пропадна с тоя скайп забрави ме! #Cussing out

# 166
  • София
djolii , стягаш ли се Арената, намери ли си преса ?  Flutter

# 167

Стягам се,на много ефикасна диета съм да си стегна корема! Mr. Green Разбра ли се кога ще е арената,и 1 ден ли ще е ?

# 168
  • София

Стягам се,на много ефикасна диета съм да си стегна корема! Mr. Green Разбра ли се кога ще е арената,и 1 ден ли ще е ?

От 6 до 9 март.

Сигурно ще има и продукти за удължена коса.  Flutter

# 169
 Heart Eyes Simple Smile Благодаря на всички, които ми дадоха съвет кой метод за удължаване да избера, включително и на лични  bouquet
Все пак обаче се отказах Rolling Eyes По-точно отказаха ме Laughing Обявиха ме за тъпа патица, която се чуди какъв кусур да си намери Mr. Green  Laughing Според повечето ми приятелки, нямам нужда от удължаване. Доводите им бяха, че направя ли веднъж удължаване, после трудно ще пусна собствена дълга коса. Според тях махнат ли се вградените кичури ще трябва подстригване. След това пак няма да се харесам и пак ще трябва удължаване... Решихме, че до няколко месеца собствената ми коса ще порастне и процедурата се обезсмисля. Колко сме прави не знам Laughing
Междувременно минавам но тривитамол  Laughing

# 170

Все пак обаче се отказах Rolling Eyes По-точно отказаха ме Laughing Обявиха ме за тъпа патица, която се чуди какъв кусур да си намери Mr. Green  Laughing Според повечето ми приятелки, нямам нужда от удължаване. Доводите им бяха, че направя ли веднъж удължаване, после трудно ще пусна собствена дълга коса. Според тях махнат ли се вградените кичури ще трябва подстригване.

Незнам защо при махане на вградените кичури,да трябва подстригване?Не е задължително!Пък и има доста с махнати кичури и си остават с естествените дължини!А за пускането на твоята коса ,аз мисля че е точно обратното,точно сега когато съм с удължена коса ще мога да си пусна моята иначе все я подстригвам нещо!Пък и така да са ти казали приятелките,имам чуството че не искат просто да си я удължиш! Mr. Green  И на мен приятелката ми каза че съм луда и че ще "оплешивея" ,но в последствие разбрах че всичко е било от завист!

# 171
 djolii, според тях косата ми щяла да се изтощи и ща не ща ще трябва да я клъцнаnewsm78 И  аз не знам, но може би има известна логика. Аз за това бях решила да си купя треси, но като се видях с такива бях направо смешна Laughing Всъщност не ми е много къса, но понеже преди беше до кръста Party ми се искаше пак така.  Ще следя темата и ще изчета всички стари да видя дали при някой се е получило така.

# 172
  • София
Мале Руске много е хубава косичката   :....
Благодаря  Crazy Heart Eyes

....а  за прането....още не съм я прала мойта.... Whistling
...като я изпeра, ще споделя... Wink

Искам снимка и с права коса.  Crazy Hug
Ама утре.... Crazy

А къде са ни снимките ?  Outta Joint Crazy Hug

# 173
Здравейте! Simple Smile
Искам и аз да попитам нещо, до сега четох темите по въпроса за удължаване на косата - но в повечето случай става дума за дълга коса, която да стане още по дълга или по гъста.Аз обаче съм с къса коса..възможно ли е удължаване на косата чрез лепене в такъв случай? Не искам косата ми да е до кръста, а по скоро до под раменете? Благодаря и весел week-end на всички!

# 174
# 175

И аз, чакам с нетърпение. Косата ти много ми хареса, Peace
И се чудя как ще е права. Пускай снимки да видим.
Аз съм с дълга коса, и все искам да я подстригвам но, като гледам от страни дългите ви коси, се замислям. newsm78

# 176
Никакво рязане  Naughty ние тука сумати му и пари даваме за дълги косички,а ти пък ще режеш...Не я режи-радвай и се !!!

# 177
Ох, момичета! Стискайте ми палци- утре ще ми я слагат косичката!  Praynig Проблемът е, че трябва и цвета да си изравня, много ме притеснява да не се получи различен цвят  Sick

# 178
  • София
Ох, момичета! Стискайте ми палци- утре ще ми я слагат косичката!  Praynig Проблемът е, че трябва и цвета да си изравня, много ме притеснява да не се получи различен цвят  Sick

Стискам палци и после на отчет със снимки тук.  Crazy Whistling Hug

# 179

Стискам палци и после на отчет със снимки тук.  Crazy Whistling Hug
Нормално е да те притеснява... Hug
То, и моя беше различен. Доста розличен при това, ама...
....това го установих като се видях на снимка в анфаз... Crazy
Та, в крайна сметка оня ден събрах сили да я боядисам
и сега всичко е наред.... Wink

п.п....не съм пуснала снимка с права коса,
щото почивните дни бях заета с нея да я "поправям"  Wink

В крайна сметка сега ми е прилежно
навита на масурчета и прибрана в чекмеджето...
.../затова не съм пуснала и снимка с права коса/ Blush

Иля, ще пусна като я измия....вече наистина обещавам... Blush

Общи условия

Активация на акаунт