Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са преживяванията и наблюденията на момичетата относно удължаването на косата?
Къде мога да намеря достъпни естествени коси?
Какви са цените и ценовите категории за удължаване на косата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са преживяванията и наблюденията на момичетата относно удължаването на косата?
Форумът обсъжда различни преживявания и наблюдения относно удължаването на косата. Някои от тях споделят, че след удължаване на косата с треси, тя изглежда неестествена и различна от техните собствени коси. Други потребители споделят положителни преживявания, като похвалват качеството на космите, които са си купили.
-
Къде мога да намеря достъпни естествени коси?
-
Какви са цените и ценовите категории за удължаване на косата?
Цените на удълженията за коса варират в зависимост от дължината и метода на поставяне. Често прегледите показват, че един ред треса от 60 см може да струва около 180 лв., а клиентите обикновено предпочитат три реда за оптимален обем. За естествена коса цените започват от около 260 лв. за по-къси дължини до 430 лв. за по-дълги, като разходите варират в зависимост от дължината, която може да бъде от 30 до 66 см, с цени вариращи съответно от 260 до 460 лева. Освен това има и разходи за поставяне на косата, които могат да бъдат около 220 лева.
-
Кой е най-добрият метод за удължаване на косата?
-
Какви са различните методи за удължаване на косата и как се сравняват те?
Дотук добре, но сега започва една серия от тъпи въпроси от мен към вас...много ще се радвам някой ако ми отговори, че се притеснявам
Нямам представа точно къде да ги слагам и през какво разстояние гору-долу...
Имам чувството, че както съм ги сложила сега, са твърде близо една до друга тресите...а като слагам едната по-нагоре, ме е страх да не се вижда отзад