Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво съдържа сусамът и какви са неговите ползи?
Каква е цената на сусама и къде мога да го намеря по-евтино?
Каква е рецептата за покритието на тортата с марципан във Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво съдържа сусамът и какви са неговите ползи?
-
Каква е цената на сусама и къде мога да го намеря по-евтино?
-
Каква е рецептата за покритието на тортата с марципан във Варна?
Рецептата за покритието на тортата включва вода, масло, брашно и пудра захар. Също така се използва сироп от вода и кленов сироп, както и маслено кремо и сметаново кремо. Тортата се сиропира с помощта на маслено кремо, след което се покрива с марципан. След около 24 часа тортата е готова за консумация.
-
Какви са ползите от приема на фолиева киселина по време на бременност?
-
Как мога да намеря УНГ специалист в Торонто и какви са алтернативните лечения?

Много ми е мъчителен тоя край на цимата в Канада, колкото и да не е за вярване че има такъв 
, ама майка ми ще замине скоро, та май ще се наложи да вадя
Иначе досега само в близката фармация сме правили, Жан Кутю.
Скъпа Снежи, макар и на патерица най-сърдечно те поздравявам с рождения ти ден ! Бъди все така лъчезарна и усмихната !
влизам да кажа, че ние ще се раждаме секцио в началото на другата седмица, да ми стискате палци, че много взе да ми присвива под лъжичката 
като стана сутрин и видя пак бяло през прозореца, направо ми призлява
нямам търпение да се запролети поне малко, засега съм си сложила нарциси и зюмбшли в саксийки вкъщи, поне малко да ми повдигат настроението
но и аз силно се надявам скоро да и видим края, че тази си беше сериозна зима. Само зареждам семенца по саксийки и се надявам скоро да има поникнали - всъщност част от разсада е поникнал де и добре че имам едни рози в саксии та те от рано започнаха да цъфтят - сега ми радват окото.
, ще напиша писмо и ще пратя плик за всеки случай (да не ги набутвам) 
иначе и ние сме зарити със сняг, през двора ни минават проходи, буквално