Бихте ли купили кукла на сина си?

• 13 530
  • 272
  •   1
Отговори
# 105
В кашона и коша с играчки има всякакви. Единствената кукла, която предпочете малкият е матрьошката, понеже се разглобява и сглобява и куклите се крият по интересен за него начин една в друга.
Иначе за останалите кукли- язък. Имахме едно негърче с големия син, което беше фризирано веднага почти до гума и това му беше играта с него.
Те и с плюшените играчки предимно се замерят или се заравят в тях.
Просто наистина май повечето момчета сами се насочват към количките, топките, топчетата и т.н.

# 106
НЕ PeaceНо не ми е искал.Единственото което искаше е количка,Но не купих.Сега обаче си играе на воля с нея по точно играе заедно със сестра си на  майка и татко Wink

# 107
О да,бих му купила кукла и още как.Купувала съм му детска количка за кукли.Той е във възраст в която едва ли осъзнава кое е "женска работа" и кое "мъжка"-просто му харесва всичко,което се движи на колела и има възможност да го управлява.А относно куклите-има плюшено зайче което всячески обгрижва като го изпишква,храни,облича,дава лекарства и води на лекар-все неща ,които аз прилагам върху него.Когато го попитам той батко ли е или татко на зайчето ,той отговаря"тате".Това въобще не ме притеснява!

# 108
пусни анкета и покажи резултатите на мъжа ти  Peace

моят син също има кукла

# 109
Не, не бих...виж плюшени играчки имаме много!

# 110
Какво значи мъжка и какво женска работа!!!!!Нима не се радвате,когато мъжете ви пазаруват ,готвят или вършат някоя друга"женска"работа.Що за патриархат ви е обзел.Какво като детето си играе с кукли или пък с коли.От играта с кукли педал не се става.Играта с кукли не може да промени хормоните ти и да те направи жена.Играта с кукли може единствено да помогне за развиването на някой качества,за научаването на интересни неща и обогатяване на общата ти култура.

# 111
  • София
Не, не бих...виж плюшени играчки имаме много!

И те се смятат за момичешки. Да си видяла в момчешка стая леглото да е отрупано с плюшени мечета?  Laughing

# 112
Ами аз купих багерче на дъщеря ми. На нея и е много интересно да си го бута и да издава звуци все едно шофира. И бих купила кукла и на сина си (ако имам такъв след време). Все пак децата опознават света играейки и няма нищо странно в това да поискат играчка, каквато и да е тя. Ами в една игра на семейство той ще бъде таткото, все пак нали и мъжа е член на семейството и също се грижи за съществуването му. Да не е женска работа таткото да вземе да нахрани детето или да го разходи и т. н. Това са просто играчки за децата и нямат нищо общо с техния пол. Peace

# 113
И те се смятат за момичешки. Да си видяла в момчешка стая леглото да е отрупано с плюшени мечета?

Мда, у нас  Mr. Green

Моят син си играе с куклите на дъщеря ми и обратно, тя сурка автомобилчетата му по цял ден. Не мога да измисля причина, поради която да не го правят. Достатъчно тъпо ми е да обяснявам, че розово носят само момичетата, нямам сили да ги занимавам с още безумни предразсъдъци и ограничения.  Mr. Green

# 114
И те се смятат за момичешки. Да си видяла в момчешка стая леглото да е отрупано с плюшени мечета?

Мда, у нас  Mr. Green

Моят син си играе с куклите на дъщеря ми и обратно, тя сурка автомобилчетата му по цял ден. Не мога да измисля причина, поради която да не го правят. Достатъчно тъпо ми е да обяснявам, че розово носят само момичетата, нямам сили да ги занимавам с още безумни предразсъдъци и ограничения.  Mr. Green
Много точно казано Hug

# 115
Имаме познати с момиченце, което освен с пушки, коли и топки с друго не иска да играе. Моят син харесва игрите точно с това момиче, с останалите момичета не му е интересно. Simple Smile

# 116
  • Ланкър, планините Овнерог
Ако имах син, който се вълнува и иска, естествено, че бих купила. Като беше малка голямата, всички момчета от бандето(израстна само с момчета около себе си) й искаха количката. Никоя майка не е спряла детето си, защото е "женска" играчка. Даже бях чела някъде, че е по-добре момчето да играе с кукли, за да се научи да се грижи, да уважава другия пол. Ако му се забранява, може да реши, че мъжкия пол е по-по-най и така е по-вероятно да се ориентира "у лево". На дъщеря ми сме купували всякакви "мъжки" играчки, с изключение на оръжия. И момче да имах, пак нямаше да купя оръжия.

# 117
  • Някъде на път....
Не виждам нищо лошо в това!  Peace

# 118
# 119

Мда, у нас  Mr. Green

Много точно казано Hug

Мда.Дъщеря ми в къщи често стреля с автомат,бие се със саби и други "момчешки" играчки,а синът ми е много мил към нейните "бебета - кукли" Laughing.Така ги гали и целува,че някои вече са без очички,ръчичка.....
Не виждам нищо лошо в това да си играят с каквито и да било играчки.В къщи не се делят на "момичешки" и "момчешки".

Общи условия

Активация на акаунт