Бихте ли купили кукла на сина си?

• 13 520
  • 272
  •   1
Отговори
# 90
Не съм купувала кукла, но взехме на заем  Wink от братовчедка му. Знаех, че интереса му към тази играчка ще е до време и не сбърках. Сега даже и не се сеща за нея  Simple Smile

# 91
Кукла незнам дали бих купила, но когато синът ми беше на 2 годинки в един магазин прииска количка /от тия дето момиченцата си возят куклите/ и аз му купих. Слагаше вътре котката и по цял ден я разхождаше из къщи. Падаше голяма игра

# 92
Да, бих му купила.Има детска количка за кукли и в нея вози плюшените играчки.
Също така смятам като порасте още малко да го науча и да готви,защото много обича да стои при мен в кухнята и да ме имитира.
Мъжът ми няма нищо против детето да си играе с това,което му е интересно.Има и две колички, с тях си играе толкова,колкото и с кукли.

# 93
Синът ми още вози количките с бебетата на неговите приятелки, но мъжът ми беше страшно против, когато аз исках да му купя просто някаква количка за бутане/ не е казано, че в нея трябва да вози точно бебе- може и плюшена играчка напр., а и не е казано, че трябва да е розова - има и тъмно сини  Naughty / и така и не му купихме и той милия сега гледа удобен момент да побута някоя чужда, от което понякога следват викове, ако другото дете не си я даде и майките започват да говорят : "Ама ти си момче, нетрябва да си играеш с жески играчки" и се подсмихват  Shocked Е, извинете, ама момиченцата като си играят с колички, инструменти и т.н. аз казвам ли им, че ще си променят сексуалната ориентация  #Cussing out
Купи му разбира се на детето  Peace

# 94
И ние си имаме и кукла и количка. Не виждам нищо не естествено в това.

# 95
И аз бих купила кукла на сина ми, ако поиска. Мъжо ми е разказвал, че е имал кукла като дете, спял е с нея, гушкал си я е. На сексуалната ориентация не му е повлияла, но много се занимава с детето, така че ако куклите имат такъв ефект върху момченцата, твърдо съм за ( пък и да нямат, много важно, щом детето е щастливо).

# 96
Ами аз имам дъщеря - тя пък не поглежда кукли. Не че не съм купувала - има си няколко. Даже й взех една от тези, за които говориш - която прилича на Бейби Бьорн. Обаче игра с нея около час и това беше. Интереса беше главно да я храни и това че пишка след като пие вода. Голямата й страст са колите от филма "Коли" и ги знае по имена, иска да ми разкаже за тях, събираме ги от яйца, от Макдоналдс (благодарение на Продавалника и една много мила мама от там) и това е. Само с това иска да играе. Реди ги, спи с тях. Баща й няма нищо против. Много й се радва даже. Мъжа ми е имал любимо плюшено мече като дете и е спял с него. И ето че пак си е мъж  Wink

# 97
Да - бих, ако поиска. Но той в момента е на тема коли и цветовете им.   Simple Smile Не виждам нищо лошо в това едно момченце да си поиграе с кукла.

# 98
Да има си кукла бебе с кошче , дрешки , памперси и др. атрибути.Баща ме много се възпротиви , но някой слуша ли го!? Даже си имаме игра и той е таткото , а аз майката и се грижим за детето. Много по хубави ли са игрите с мечове и пистолети! Аз като малка не съм си играла с кукли.

# 99
  • София
Имам 10 годишен син.Когато беше на около 1.6-2 години му купихме пластмасова количка.Игра си с нея,бута я без кукли и след време му мина мерака.За кукла не е имал желание.
Но не мога да рзбера нещо друго.Защо няма нищо лошо в това на едно момиче да се купи кола,робот или дори пушка?А ако на момче се купи кукла се счита за голяма драма?

# 100
Купувала съм няколко кукли на сина, количка също /беше голям хит като прохождаше /. Има готварски комплект, дори и фризьорски принадлежности, с които ми прави прически. Не виждам нищо лошо в това.

# 101
Не. Същото се отнася и до коли и камиони за дъщерята.

# 102
И аз купих кукла на моят син,беше ми писнало да плаче,защото племенницата не си даваше куклите,а пък на него му беше интересно и все плачеше,но след като я купих бързо му омръзна!Не виждам какъв е проблема,според мен сексуалната ориентация на децата не се определя от играчките!Какво ще кажете пък за момиченцата,които играят с коли и камиони?Според мен не трябва да се забранява тази или онази играчка,и да се слагат някакви граници кой с какво трябва да играе.Мисля,че е глупаво.

# 103
Защо newsm78

# 104
Защо newsm78
Защото не искам.
Защото децата ми не искат.
В неделя бяхме на рожден ден. Едно момче подари на рожденичката кола с дистанционно, тя въобще не го хареса, хем колата беше хубава и скъпа, сина ми е имал подобни.

Общи условия

Активация на акаунт