СНБМ - инициативи - 18 част

• 15 898
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
Мими, доколкото си спомням Таня е отговорника за детския празник. И на мен ми се иска да се активизираме малко в тази посока, времето си минава, не трябва да оставяме за последния момент.
И според мен не е лоша идеята за отделни подтеми тук за различните задачки, но не знам дали така някои няма да останат неинформирани за нещо важно, или синтезирано да се пише тук, а детайлно в подтемите  newsm78
Томасе, бързо да се оправя малката пълзяща сладуранка  Peace

Да аз написах, че предлагам веднъж седмично, всеки отговорник на поддемичките да дава нещо като отчет как напредваме в тази общата тема. Като спешни и важни неща разбира се също са за тази тема. Целта ми е баналните неща с повтарянето на хиляда пъти на едно нещо да не разводняват основната тема.
  Досега двама са за предложението  Simple Smile

За съм за това предложение, както и за среща сряда 18,30 в Оливс на Гурко. Ако искате ще звънна за маса

# 136
# 137
Момичета, ако искате да се запознаете по-подробно с това какво се случи миналата година на Детския празник, най-лесно ще е да погледнете моя отчет, който пратих в петък. Там подробно е описано всичко, което се случи миналата година. Освен в основния текст, като анекс е даден и отчета от самото събитие, който подготвях за ФРГИ, заедно с отчета на разходи и приходи. Даже предлагам, тези които ще участват, задължително да го прочетат, защото така ще сме много по-ефективни на срещата.

Чакам до обяд и почвам да финализирам плана. Ще взема последния вариант от пощата и искрено се надявам да сте писали една след друга. Ако има дублиране кажете, за да знам да компилирам варианти   chef

# 138
Спяща, в твойте корекции си написала "Възможност за дарение, естествено на доброволен принцип, след извършена консултация или друга услуга от сдружението, включително и чрез изпращане на SMS".. Това би ли ми казала по-подробно как го виждаш, защото като се включи в точката за техниките, в следващата точка трябва да се опише подробно действията, които ще предприемем във връзка с тази техника.
Когато писахме плана, умишлено изоставихме всякакви идеи засега за платеното консултиране, поради нуждата от по-сериозното обмисляне на подхода ни в тази област...  newsm78 Та в тая връзка незнам дали да остане този текст  newsm78

Момичета, ще пращата ли някакви коментари по графика и бюджета на плана, не виждам нищо в пощата?

# 139
  • София
Аз съм писала след elpet, а преди нейните нямаше други корекции. Не мога да видя какъв е последният вариант, защото в работата мрежата не позволява да отваряме каквито и да било пощи, включително и служебната външна.  Mr. Green

# 140
  • София
Доли, писали сме едновременно! Стана дума за това на срещата - евентуално на сайта да има нещо от сорта на "Ако искате да помогнете дейността на сдружението/ ако сте доволни от предоставената консултация, можете да изпратите SMS/ да ни преведетe пари по сметка...". Ако е на доброволен принцип, според мене няма да има конфликт с целите и мисията на сдружението. Но тъй като според мене няма време да го обмислим, по-добре този текст направо да отпадне.  Peace

# 141
  • София
Аз съм писала след elpet, а преди нейните нямаше други корекции. Не мога да видя какъв е последният вариант, защото в работата мрежата не позволява да отваряме каквито и да било пощи, включително и служебната външна.  Mr. Green
доли пак да кажа мило, последното е на ева. тя е писала след мен и спящата Peace
за правното звено което съм дописала междувпрочем, е с оглед задачките му в орг. структува. Ако не си съгласна с нещо, махай. Другото е че съм оставила пак по 1-2 опции които ми харесват- пак да си избереш кое ти допада повече.  Hug
Ако има и друго, ползвай ме сега Heart Eyes Laughing

# 142
доли пак да кажа мило, последното е на ева. тя е писала след мен и спящата Peace
за правното звено което съм дописала междувпрочем, е с оглед задачките му в орг. структува. Ако не си съгласна с нещо, махай. Другото е че съм оставила пак по 1-2 опции които ми харесват- пак да си избереш кое ти допада повече.  Hug
Ако има и друго, ползвай ме сега Heart Eyes Laughing

Няма проблеми мило, видях всичко корегирано до сега и мисля е добре, т.к. помага да изчистим максимално текста. Ще се опитам да уеднаквя и нещата, за които беше писала по-рано Спящата.

Ели писмото за Б.Б. много ми хареса. Днес ще го внеса.

Имам само една обща забележка за писмата (по-скоро напомняне). Момичета в папка СНБМ вътрешно-организационни преместих новата бланка с новия ни адрес. Моля ползвайте нея като пишете. Не пращайте нищо с адрес ул. Гогол.
Другото, което е като пишем писма винаги е добре да сложим най-отпред едно "Относно: .........." и да пишем за какво се отнася писмото, за да не се чудят лелките, които "входират" как да го записват. Миналия път като носих писмата в СО ми го намекнаха  Wink

Забравих да ви пусна и тая смешка  Rolling Eyes http://dnes.dir.bg/2008/02/18/news2677191.html

# 143
  • София
  Може ли някой да ми отговори това за детегледачките прието ли е - 300лв  и 3 год. или ако не кога се очаква да се гласува?

# 144
Писмото до Б.Б. за К.Йорданов е внесено.

# 145
  • София
Писмото до Б.Б. за К.Йорданов е внесено.
smile3501 newsm10
а за "относното" и адреса, аз съм съгласна. ползвах някакво предно писмо и признавам не съм видяла изобщо какво пише в дъното на страницата, но ще внимавам Peace

# 146
# 147
Томасе, добави мен в хигиената на ДГ. Днес чакам най-накрая да ми потвърдят среща в РИОКОЗ, на която да говорим да това с тяхната шефка и ПР. Важно е, че те първи ни потърсиха. Инициативата е тяхна и ако Кали не може да дойде с мен ще се радвам, ако ми напишете наболели въпроси, които да обсъдя там.
Танче, прочети темата в нашия подфорум. Не е дълга, а има много полезна и съществена информация.

# 148
  Може ли някой да ми отговори това за детегледачките прието ли е - 300лв  и 3 год. или ако не кога се очаква да се гласува?
Мими, приеха го миналата седмица, днес ще се опитам да пусна нова тема за гледачките и ще можете да ползвате текст оттам.
Иска ми се обаче първо Влади да качи на сайта новия текст на програмата и тогава да пускате тема, за да сложите линк към нашия сайт.
така Кали и Мими, моля ви изчакайте малко за темата  Peace

# 149
Момичета, ще гледам довечера да пиша какво стана на кръглата маса вчера, че снощи заспах с Алекс към 11 и ми отидоха плановете Confused

Общи условия

Активация на акаунт