АвГуСтиНчета незнаят що е то умора, за игри жадуват, но на двора!

• 9 959
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Ей много сте гадни Twisted Evil Как може да се съберете толкова готини мами и аз да не съм там,много ме е яд,а за децата какво да кажа прекрасни са! Heart Eyes Hug Hug Hug

Ние от няколко дни сме без памперс ,спи без него ,вкъщи сме по гащи,даже и навън на кратки разстояния ходим така,днес нямахме много гафове,и се надявам скоро съвсем да го откажем.Откакто стои по гащи съм нямала проблем с кожата и. Peace

Ира ужас ,голяма гадост наистина,взимай мерки и прехвърли грижите за Ирен на татко и за известно време Hug
Блу как свършва края на схватката Ния -Лори  Laughing,отрязала си най интересната част  Mr. Green

Последна редакция: сб, 16 фев 2008, 22:11 от MamaMargo

# 166
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219982

Това е моя принос към съвремената фотография.
Рекапитулацията - имам нужда от нов апарат, и само да разбера кой ми е пипал настройките на стария, ръчичките му.... #Cussing out Е, има и някои несейнати снимки, де  Wink

MamaMargo, браво за памперса - а аз дори и не съм се замислила все още за свалянето му. Чакам пролетта.
Адрианска, кофти се е получило, но може пък това да е точния момент за сваляне на памперса при вас. За подсичане има един мехлем, който се прави по поръчка - страхотен ефект, ако намеря рецептата ще го споделя веднага, че не се сещам на кой съм я дала.

Последна редакция: сб, 16 фев 2008, 23:02 от Mama_Galia_66

# 167
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=219982

Това е моя принос към съвремената фотография.
Рекапитулацията - имам нужда от нов апарат, и само да разбера кой ми е пипал настройките на стария, ръчичките му.... #Cussing out Е, има и някои несейнати снимки, де  Wink
MamaMargo, браво за памперса - а аз дори и не съм се замислила все още за свалянето му. Чакам пролетта.
Отваря се само заглавната страница на снимка.бг  Rolling Eyes
За памперса и аз мислех на пролет,но после реших че това трябва да го направим преди да заминем,защото там стреса ще е достатъчен и едва ли ще има сили за нови занимания  Wink

# 168
  • софия
Лелееее,колко много са се променили....едни такива.....човеци  Grinning!

# 169
  • софия

Блу как свършва края на схватката Ния -Лори  Laughing,отрязала си най интересната част  Mr. Green
И аз това си помислих  Grinning

# 170
Редактирах, но ето го пак

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=219982

# 171
  • София
мама Галя  bouquet

И аз снимах, но се оказа, че не мога да сваля в момента снимките на комп, защото няма толкова място. Съответно ще трябва да изчакате

нашият добричък тати да позапише това-онова Flutter

температурата я меря под мишничката, защото когато е болно детенце не може да се противи силно,а когато се противи силно значи не е

много болно и не се притеснявам Wink

Яна сама прояви желание да си мие зъбките и сега ми прави компания и двете с по четка и паста Laughing Остават и само долните кучешки

Срещата беше много приятна и като резултат,

ще трябва да си купуваме лего Shocked аз откъде да знам , че моето дете вече може да го реди ?! Shocked

Мами радвам се, че ви видях, не мога да кажа и разпознах за всички, но то е защото не сме много редовнивъв форума.

Децата ни са чудесни,уж  еднакви, а всъшност различни посвоему.

На Яна много и хареса и мислех , че бързо ще заспи, но не се получи точно така... Laughing

# 172
  • София

Яна сама прояви желание да си мие зъбките и сега ми прави компания и двете с по четка и паста Laughing Остават и само долните кучешки

май не се разбира какво точни исках да кажа Joy

# 173
температурата я меря под мишничката, защото когато е болно детенце не може да се противи силно,а когато се противи силно значи не е

Ето това е истината  Peace

# 174
  • София

май не се разбира какво точни исках да кажа Joy
разбира се, разбира се  Hug
ама срамота е, Нори, съседки сме уж, а за малко да не позная Яна!  Crossing Arms не помня от кога не сме се виждали   Rolling Eyes дано скоро пак да има срещичка  Praynig Heart Eyes
и друг път - задължително с Блан - няма сега кой да разказва  newsm78
Марго, браво за памперса! Ивчо ги прави по 1кг докато спи  Joy и скоро няма да го махнем, поне за периодите на сън.
Лека нощ от мен!  Hug

# 175
  • гр.София
 Чудесни сте,днешните "клубарки"  bouquet

Мама Галя-излових те на една по-стара снимка червенокоса Simple Smile.Ходи ти много.

Ира, пожелавам ти бързо оздравяване Hug

# 176
  Мама Галя-излових те на една по-стара снимка червенокоса Simple Smile.Ходи ти много.

Мале, цвета на косата ми е най-големия ужас в живота. Милен ме видя за пръв път червенокоса и ме иска такава, Митко ме видя блондинка и ме иска такава и аз в крайна сметка съм изправена пред дилемата - бозавия цвят дето е в момента или да си оставя среброто в косата.

# 177
Страхотни са дечицата. Много се смях на клипчето,как всяко ходи на раzлична страна Joy. А по снимките гледам има вече zаформени двойки. Ние като не можем да идваме на срещи,ще си останем мак ергени Sad.
Ирра да оzдравявате бърzо миличка Hug

Ето това е истината  Peace

Сигурно е истина,но не и zа Сашо. Колкото и да е болен,се противи много. При него пък много странно, раzликата м/у Т в дупето и под мишницата е цели 2 градуса. Има ли някой от дечицата да е така?

Добро утро и приятна неделя

# 178
Снимките от срещата са страхотни! Hug
Виктор много хареса крясъците на Ния, пуснах му и други от нейните клипчета. Човекът просто се разтопи  Crazy
Mama_Galia_66, днес покрай снмките от срещата отново гледах и тези в другите ти албуми. Много са ти хубави момчетата Hug
Ние скоро памперс няма да махаме- ще изчакаме пролетта за това. Докато е на ясла стои на гърне, но в къщи категорично ми отказва.

# 179
Здравейте, и аз да потвърдя, че срещата мина много добре. Децата се държаха прилично и възпитано. Всички са чаровни и сладки! качих снимки.

Общи условия

Активация на акаунт