КИПЪРСКИ МАМИ......и не само (3)

• 19 388
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Муцка каква е тая комбинация от сода и оцет ... newsm78каква сода... newsm78
И все пак имайте предвид  че душувата кабинка е малка имам намерение да я изчистя а не да
се удуша вътре... Rage

Обикновена сода за хляб. Обаче не ме питай в какви пропорции.
Колкото и да сложиш все ще свърши работа. Само при смесването се пази, че да не кипне содата и да ти опръска очите случайно.

# 151

Муцка каква е тая комбинация от сода и оцет ... newsm78каква сода... newsm78
И все пак имайте предвид  че душувата кабинка е малка имам намерение да я изчистя а не да
се удуша вътре... Rage

Обикновена сода за хляб. Обаче не ме питай в какви пропорции.
Колкото и да сложиш все ще свърши работа. Само при смесването се пази, че да не кипне содата и да ти опръска очите случайно.
Ооооооооооооо кипва и то доста-----пени се , Кате,-предлагам ти,  в по-дълбок   съд да направиш комбинацията.

# 152
Здравейте КИПЪРСКИ МАМИ..... и не само  smile3525 (аз съм от вторите).Искам да ви попитам как е честит рожден на гръцки.
До скоро!

# 153
  • Larnaca, Cyprus
АААААУУУУ.....не ви е страм Embarassed
Искате да се отървете от мен явно...... #Cussing out #2gunfire
Да му се невидяло и душовата кабина....... Sick Да си седи мръсна... Mr. Green

altemada честит рожден ден....хрония пола.....  bouquet

# 154
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
буквалният превод да не е нещо - Много години, т.е. като българското За много години

# 155
Даааааааааа и за Нова година се използва и за други празници. yes

# 156
Миме, да ти кажа и аз така се досетих, че "Хрония пола" ще е еквивалент на българското "За много години".  Ейййй, награбихме разговорници и самоучители да го учим тоя език и веднага ни пролича какви сме си схватливички! Hands Clap 

Кати, мила, чак на такъв безпаметен запой нямам намерение да се отдавам. Mr. Green Пък и то както е тръгнало да се проточва пристигането на любимия, все ще изтрезнея до тогава. Joy Joy  Между другото писах му аз един имейл: "Агапи му, /викам/  я кажи кой по ред си на опашката за отпуските и ще ни огрее ли през март (ама март - тая година Laughing). И да ти кажа под секрет, вече почвам да го мразя шефа ти!" Laughing  Такива ти ми работки..... И седя сега на и чакам отговор....... Таман си виках - ей го задава се края на изборите ..... и а-ха да тръгна да постилам чаршафите на зайчета-плейбойчета   Wink newsm44 ...... и той набързо ми охлади интусиазма. Joy Joy

# 157
Браво,Blondy-mamma,много се радваме за сваршената работа..НЕ бе,не сам се обиждала,аз наистина се извиних,ако се обиждам от такива работи кво остава за по-сериозните..
Най-вероятно и ние ще сме в Лимасол.Кажете хубаво ли е там...голям град ли е,има ли работа????

За поздрав те наистина ползват-хрониа полла гиа ти генетлиа...
превежда се като поздрави за рождения ден...

# 158
ЗА ПРЕПАРАТА за душкабината,сега ми го казаха-ВИАКАЛ се казва и от Гърция сме го купували така че,ще го има в Кипър...

# 159
ееее, ще го разпердушними ний тоя език, страшни сме, а Laughing

# 160
Аз знам само няколко приказки на гръцки.
евхаристо поли
егхо име...
климера
сагапо
и до тука!

# 161
Aми,то тва са най-хубавите и важни думички.......
Всъщност има и една друга важна думичка-лефта..  Money-пари.... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 162
Хехе,стимулирахте ме да сядам да уча.От това майчинство малко съм позатъпяла newsm78.Нищо от никъде не влиза. newsm12 Все пак съм с около 200думи вече запас и ме влече.Надявам се да мина по-бързо на режим учене,че да ми е и по лесно.Целувкиии!

# 163
  • Larnaca, Cyprus
Да поясня не гледайте разговорници за да не изпаднете в смешна ситуация като мен с тия поздрави .....ей голям смях беше.... Laughing
честита нова година....честит рожден ден.....честито рождество христово...и т.н всичко дето почва с честито...се използва .....хрония пола
А ако искате да уточните конкретно е друга работа.....
честит рожден ден.....хрония пола я та генетлия соу- което значи честит рожден ден на теб
честито рождество христово....христос возкресе.......христос анести
и нашия отговор...во истина возкресе...и техния отговор...евлогименос о кириос
Това са буквалните отговори за събитията виждате че превода не е буквален и няма дори нищо общо понякога със точната фраза...така че ако не сте сигурни питайте... Peace
Днес съм на пазар в супермаркета и ще разгледам за някакъв не толкова миришещ препарат за душ да видим..... #Cussing out Мерси Герище проверя и този който си написала..
Я да ви поздравя да видим какво ще разберете.....
Браво копелес исте поли калес.... Peace.................................................Айде не търсете из речниците ще ви го преведа ма само за днес ....та ...Браво момичета много сте добри  bouquet

# 164
аааа, Кати, разбрахме го това

аз докато свикна, че копела е жена, а не шапка, мъжът ми много се смя

Общи условия

Активация на акаунт