КИПЪРСКИ МАМИ......и не само (3)

• 19 379
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
браво, Цвета, хубаво си го намислила

аз като ходих мъкнах половин кило чубрица, и си мислех, че може и да не стигна до острова, а в пандиза, ама никой не ме спря и нищо не казаха, а може да съм им била и симпатична  и да са си казали - айде,ся туй хубавото дете да го лишаваме от няколко дози през отпуската му  hahaha

# 136
Мимито в Левкосия ще сме. Пак се обаждах до България еър... тия са много заспали! Още не можели да ми кажат какви документи ми трябват за лекарствата на детето. Друса ме нервата.

# 137
браво, Цвета, хубаво си го намислила

аз като ходих мъкнах половин кило чубрица, и си мислех, че може и да не стигна до острова, а в пандиза, ама никой не ме спря и нищо не казаха, а може да съм им била и симпатична  и да са си казали - айде,ся туй хубавото дете да го лишаваме от няколко дози през отпуската му  hahaha

Ох, с тая чубрица и аз не знам какво да правя! Майка ми иска чубрица и аз си мислех да и кажа, че са ми казали, че не може да не бера срам на летището. Ма май ще взема да и занеса.

# 138
  • София
Аз на всяка манджа мирудийка Heart Eyes

За заминаващиге малко инфо:

http://www.sofia-airport.bg/pages/content.aspx?lm01=101&lm02=81
http://www.air.bg/bg/info
http://europa.eu/abc/travel/gettingthere/index_bg.htm#air

Не се и съмнявам, че сте прочели закованата тема в началото на Родители в чужбина - част шестта мисля и нататък е общо инфо за пътуване с деца и домашни любимци.
Повечко инфо не пречи! Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=74774.msg1294380#msg1294380

За чубрицата:
- Смело товарете в куфарите. Тях няма да ги проверяват сериозно никъде! Mr. Green (освен ако не плащате вносно мито за големи количества) Joy Joy Joy

За варовиковите остатъци в банята
- Комбинация от сода и оцет за почистване на всякакви повърхности

Последна редакция: ср, 20 фев 2008, 15:35 от muzka1

# 139
ADICT,nai-hubavo e da si do lubimiq,az ve4e kazah,4e ni6to i nikade bez men,4e mi pisna da prekarvam samotni no6ti v mislene na vicove za blondinki kakto kazvate Simple Smile..
Mislq,4e ima edin gracki preparat za du6 kabini,izprobvan e,deistva mnogo dobre,no sam zabravila imeto ta 6te pitam i 6te vi kaja..
Blagodariq,za info za lubimci,4e si imam edin sladur deto go obojavam i po natatk mislim da si go vzemem..
Tiq tuk s ofertata za rabota na moq maj se motat,a pak nqmame vreme i se 4udq dali da ne tragvame ei taka,a pak na mesto da vidi za rabota,a pak i da vi kaja v saitovete za kvartira ima mnogo dobri obqvi,ama samo rabota da ima...vie kak mislete,moje li da si nameri s gracki i angliiski ezik..Nqmam tarpenie da sme nqkade,na hubavo mqsto,s malkoto sakrovi6te deto 4akame i NAI-VE4E SAMI,samo dvamata..

# 140
ADICT,nai-hubavo e da si do lubimiq,az ve4e kazah,4e ni6to i nikade bez men,4e mi pisna da prekarvam samotni no6ti v mislene na vicove za blondinki kakto kazvate Simple Smile..
Mislq,4e ima edin gracki preparat za du6 kabini,izprobvan e,deistva mnogo dobre,no sam zabravila imeto ta 6te pitam i 6te vi kaja..
Blagodariq,za info za lubimci,4e si imam edin sladur deto go obojavam i po natatk mislim da si go vzemem..
Tiq tuk s ofertata za rabota na moq maj se motat,a pak nqmame vreme i se 4udq dali da ne tragvame ei taka,a pak na mesto da vidi za rabota,a pak i da vi kaja v saitovete za kvartira ima mnogo dobri obqvi,ama samo rabota da ima...vie kak mislete,moje li da si nameri s gracki i angliiski ezik..Nqmam tarpenie da sme nqkade,na hubavo mqsto,s malkoto sakrovi6te deto 4akame i NAI-VE4E SAMI,samo dvamata..

Моля те пиши на кирилица! По удобно е за четящите. Правилата на форума забраняват писането на маймуница. Ако искаш можеш да ползваш и КРЕДОР.

# 141
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=59215.0 тук е описано какво е КРЕДОр

# 142
Ок,няма проблеми...Извинявам се за усложнението..

# 143
Ок,няма проблеми...Извинявам се за усложнението..
Нямах за цел да те обидя. Ако съм те засегнала публично се извинявам.  Hug

# 144
Момичета, кво прайте вие бе?! Човек да не зачезне за има-няма 24ч. и вие сте си изписали клавиатурите. Laughing

Аз да ви се похваля, днес свърших една много важна работа, дето ме държеше в напрежение - замъкнах бившичкия и подадохме документите за задграничен паспорт на детето, а после и при нотариуса подписа декларацията за съгласие. До последно се тревожех да не би ненадейно да се отметне (да ви кажа отвратително е усещането, че човек с който дълго време си бил нещастно обвързан и накрая си сложил точка /демек си се развел/ и вече живееш със съзнанието, че никога повече няма да зависиш от него....И в един "прекрасен момент" да разбиреш, че цялото ти бъдеще зависи от една негова дума Crazy)  Днес като я свършихме работата, почувствах такова облекчение... Усетих се отведнъж така освободена, все едно съм била заложник, на който са свалили овързващите го въжета. По тоя начин не се бях чувствала дори след като получих развод. Така че искам да полея с вас повода и да ви почерпя поне виртуално  newsm38  Wine Glass  Drunk

Цвета, в Лимасол ще бъда и аз, ама кога.... още не е ясно. УФ! cry  Вчера любимия ми каза, че като повдигнал въпроса за отпуска след като приключи 2-ят кръг на изборите, шефът му му казал да не бъде толкова нетърпелив, щото преди него имало други колеги да си ползват отпуските #Cussing out  Ай стига бе, може ли да съм такъв карък, че и през март да не ме огрее!  Sob

Гери, не се трови бе мило! Като те напънат някви неприятни мисли, ти предлагам да се ободряваш със следния виц: "Какво са 100 блондинки на дъното на океана? - Едно добро начало!"  Mr. Green hahaha

# 145
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
браво, блонди, с пожелание никога повече да не искаш да си така свободна

# 146
 Айййййде   наздраве  cheers  blondy-mamma ---за хубавата работа днес! newsm24  Днес забравихме да си купим винце--------но утрееееееее-ще ви спомена в моите наздравици/реалнооооо/! Kissing Heart

# 147
браво, блонди, с пожелание никога повече да не искаш да си така свободна

Благодаря ти, Мими, за прекрасното пожелание! То е най-хубавото, което бих могла да получа - точно това, което съкровено иска сърцето ми!  Kissing Heart

Вarboranova,
то и аз пропуснах винце да си купя, ама и не смеех предварително, пък документите чак късния следобед се уредиха и после нямаше закога да ходя да пазарувам.... Ама утреее,   yesyes ако не се натаралянкам от кеф, на! Joy Joy  Пък сега, ха виртуално наздраве момичета! cheers

# 148
 newsm74 много се радвам за вас и се включвам към празнуващите Drunk cheers beer

# 149
  • Larnaca, Cyprus
Блонди Мама Браво бе жена smile3501
Ма я внимай че както си се подкарала да не слезеш залитайки от самолета ..... smile3534
И после свекървичката кат те види.. bash box..маалееее
Муцка каква е тая комбинация от сода и оцет ... newsm78каква сода... newsm78
И все пак имайте предвид  че душувата кабинка е малка имам намерение да я изчистя а не да
се удуша вътре... Rage

Общи условия

Активация на акаунт