КИПЪРСКИ МАМИ......и не само (3)

• 19 401
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
  • Larnaca, Cyprus
Според мен нещо има на компютъра на половинката ......... Crossing Arms
Аз нямам качени специални програми а ви чета без проблем и от офиса .....и от къщи.....А в къщи съм с лаптоп на който имам само две три програмки плюс интернета... Naughty

# 181
Зависи си и от пощата. Аз имах поща на Yahooo и там като получа писмо на кирилица ми излизаха йероглифи.

# 182
Еми,и аз да кажа нещо за компа,моя лаптоп е от usa и нямаше кирилица ама си сложих,но нямам проблеми с разчитането,но пък може наистина да е от пощата,ако е в yahoo,може и да дава такива отклонения.Все пак не е страшно,не мисля,че ще имаш проблем да разчиташ форума от Кипър...
Абе,и аз да си кажа се замислям дали да не пазара нещо за бебчо от тук,вапреки,че мойто мъж мрънка,че много багаж ще стане ама де да знам...

# 183
Здравейте,момичета!Първо се извинявам,че нахълтвам в темичката ви,но доста съм ви чела и знам,че всички тук сте много мили и отзивчиви.Обръщам се към вас с молба за информация.Предварително ви благодаря.Ще се опитам да бъда максимално кратка и точна-аз съм акушерка,в момента завършвам.Английски-на доста добро ниво,говоримо и писмено.Гръцки-в момента само "задоволително",но в процес на учене.Та въпросът ми към вас е-имам ли някакъв шанс да работя по специалността си в Кипър,търсят ли се такива кадри,въобще как стои въпроса с тази професия (още повече за една чужденка).Специалността акушерка позволява  и работа като мед.сестра.Дано някоя от вас има поглед върху това,всякаква информация ще ми е от полза.Още веднъж БЛАГОДАРЯ и се надявам,че не съм ви притеснила.Много здраве и усмивки за всички!

# 184
# 185
Браво бе, момичета! С общи усилия открихме най-вероятния източник на проблема - точно в Yahoo-то си пишем и явно то има свойството да превръща всяка друга азбука, различна от латиницата, в "йероглифица" Mr. Green  Ейййй, ще му изядем на моя човек хляба! Laughing  Той нали е полицейски агент, та освен рутинната полицейска работа се занимава и с разследвания.....
Ех, знаете ли, че това е страхотна идея - като се посъберем в Кипър и да основем едно бюро за разследвания  smile3530  "Investigation-BG-mamma agency" /или съответния вариант на гръцки/. И както ще сме в различни градове - идеална мрежа за разведка! Wink Всякви поръчки може да приемаме (разбирасе без "мокри" #2gunfire), пък и Кипър колко място е - обектите ни на разследване няма да има много - много къде да се покрият. Laughing

# 186
 Много благодаря за инфото за дрешките на всички Hug Приемам средния вариант - да купя туи онуй,но не много.То какво ли ще бъде и времето там през края на март newsm78.Поръчах си да съм много заета докато замина и се оказва,че наистина не мога да смогвам на задачите.А и с това хубаво време все съм навън  animal085  animal037 1swing
 Нашия тати от днес е в прекрасната ни квартира.Каза,че всичко си имало в нея,само  ние липсваме. Grinning

# 187
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
е, цвета, по-хубаво от това послание, идващо от Кипър, само здраве, много се радвам за вас и хубавите моменти, които ви очакват в най-скоро време

# 188
Разбира се питанке ,че може да си намериш работа по специалноста.Знам една клиника в Ларнака,а сигурно има много други такива. Ние вече не сме чужденци,а европейци като тях.bg bg bg

# 189
  • Larnaca, Cyprus
Гери аз на мойте малките от БГ редовно им нося само слип-боксерки ма от тези секси тесните ...тук Няма такива или се разтягат и не са хубави....
Питанкеза тебе имам готов вариант звъниш на 00357-24-667626 Клинаката на Коста Христофороу.....Той е кипърец завършил в БГ има две три сестри от БГ и търсеше .....незнам дали все още има нужда ...звънни ..... doctor
Блонди Мамаединствената агенция със успех ще е да откриваме изневерки на неверните Кипърски съпрузи #2gunfire #2gunfireЩе има голям успех thumbsup box
ЦветиВидя ли че всичко има в апартаментите пък ти се притесняваше... coolcoolСтига си се разхождала  по площадките ми качвай се на самолета и айде при нас newsm08

# 190

Блонди Мамаединствената агенция със успех ще е да откриваме изневерки на неверните Кипърски съпрузи #2gunfire #2gunfireЩе има голям успех thumbsup box

На де, на де, и аз тва най-вече имах предвид! smile3508
При това за нас ползата от такъв бизнес ще е двойна - хем ще си докарваме печалба, хем нашите собствени съпрузи като ни знаят с какво се занимаваме, ще внимават много-много да не шават! smile3521  Какъв малък зъл гений съм, а?  newsm65

# 191
Ооооооооооооо аз и ``рушвети``ще взимам -ама от тия,където и двамата кръшкат-и ще си трайкамееееееее!И ще си хапваме и пийваме при Катето.Хубаво каза мъж ми-МАФИЯЯЯЯЯсме ние------много важно!ВАЖНОТО е да сме в играта! Money    Money   Money  Сега пак имаааааа да мисляяяя,къде ще ни е централния офис? ThinkingКате,при теб ще  е централното управление-аз така ги виждам нещата.Брааааво Блонди Мама!

# 192
Ахойййй.Пак съм аз-но сериозна. bowuuОбадиха ни се днес от``Останкино``  Wink-----От Кипърска страна са излезнали разрешителните свързани с работата на мъжо.Така,че казаха да се готвим.Ще вадя тези дни на малкия паШапорт/както викаше баба ми/,нооооооо....трябва да си вземем лаптоп.Нашия ``сдаде багажа``.Какви са цените в Кипър?От тук можем да намерим сносен с що годе добра видеокарта и памет към 1200лева.Вашето мнение какво е?Немога без кАмпЮтЕр---трябва да имам връзка с``По света и у нас`` baby_neutral

# 193
  • Larnaca, Cyprus
Барборанке и тук можеш да намериш нещо на подобна цена ....
Тук вървят от 500-600 лири ( това е 1500 - 1800лв) и нагоре.......ма много нагоре има... Mr. Green
Ма ще ти отнеме време да провериш да сравниш .....та вземи си от БГ ако нямаш много багаж ....Така ще се включваш дори от самолета.... hahaha
Иначе докъто те чакаме да си намериш да се включиш ша те забравиме бе жена.... Heart Eyes Heart Eyes

# 194
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
ааа, не, не, не, в самолета чичковците пилоти и леличките стюардеси ще се карат Naughty

но пък за сметка на това лаптопа не се брои нито към ръчния багаж, нито към основния за тегло, отделно е от тях така че споко

Общи условия

Активация на акаунт