АПРИЛче весело и сладко, любимец е на мама и на татко

• 10 420
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе
Еееее, браво, че не е шарка, Бабълче! Peace
Диди още си поддържа Т (под 38, де), но е жизнена, играе, само дето не искала много да яде днес.
Аз от едно известно време се каня да ви споделя (ама да не ме чуе дявола  Praynig), че Преслав май е излязал от "ужасните две" (но, пък Диди влезе  Twisted Evil) - това за успокоение на мамите с палави момченца.  Laughing Огромна разлика откривам..., абе порастна ми момчето!  Thinking

# 256
  • София
Ей, Бабъл, напарво с тая шарка ми изправи косата!

Ние ще си празнуваме с родата - просто нямам алтернатива - това е традиция. Но не съм решила нито къде, нито кога, защото РД на Мати във вторник - много не удобен дне! Нито да го отложиш за почивните дни, а на самия ден е кофти, че е работен...незнам!

Иначе ще има и празненство в парка с децата, но зависи кога ще е другото празненство.

# 257
Бубс, честито ти рожденник със закъснение  bouquet, много да слуша и ти много да го обичаш Mr. Green

Болната графа гледам пак пълна. Да свършва таз зима, че се измъчиха децата. На всички болнички, бързо оздравяване Hug

За триколките да кажа, че Лекса получи за Коледа ама не стига педалите. Може да има разбира се и други модели дето да им се стигат педалите, ама нея като я гледам скоро няма да ги докопа. Ей така си седи вънка на терасата.

# 258
Той моя какъвто е дълъг, сега е 95 см., май ще ги стига педалите, значи ще е триколка. За рождения ден ще сме в къщи с роднини.

# 259
  • София
И Мати е 95 см. и идеално му стигат педалите, обаче не схваща да върти още! Ние имаме триколка, но за сега само го дърпам!

# 260
  • Варна
Привет!
Ние уж сме по-добре с Никето Praynig
Триколка имаме, но не ползваме, мисля да й махна пръчката и да се търкаля из къщи.
Рожденният ден ми проблем, ще слугувам като идиот! Сума ти народ ще се извърви у нас и направо не ми се мисли.
Моят РД беше отврат, ама аз се оплаках вече.
Мартеници в ДЯ няма да подарявам. Без това ме ядосват, постоянно въртят персонала. Вече не знам кой койе и откъде идва! Много се карали по между си и директорката ги върти из групите  Sick
Вчера на живо видях тръшканица и рев, и истерия на 2 годишният племенник, е нема такъв филм...пълен ужаст! Дано ни подмине, че направо не знам как се търпи такова чудо!
Лека седмица!

# 261
  • 2 етажа над тавана
Така.
Знаех, че не трябва толкова да се радвам, че не е шарка, щото ето я пак мойта мома с Т - 38,2. и естествено кисела до безумие. Едвам заспа, а днес за целия ден е спала само 35 минути.
Да видим каква нощ ще изкараме, надявам се да е по-спокойна от предишната.

Тинче, все да питам - чинчето, което бяхте взели на Ема, къде точно в Джъмбото беше - да не се лутам много, че мисля в близките дни да ходя натам и ми се искаше да го видя на живо, ако все още ги има, де. newsm78

# 262
200лв zа детски рожден ден?  #Crazy  Това не бих го направила, не и на таzи въzраст, когато не раzбират ниЩо. По добре с тия пари да се купи един хубав подарък на детето  Peace  Ли4но аz бих канила само блиzки и то на кафе и торта, която може да се купува от някъде и готово  Crossing Arms
На Милена РДто се пада в сряда и поради липса на блиzки сме реШили тати да си вzеме един ден отпуска и Ще ходим някъде тримата, например в Сий Лайф юроп (супер аквариум). На детето Ще му харесва, а това е най важното, нали тя е рожденни4ка  Wink

Болните много скоро да оzдравяват  Praynig На Милена напоследък кожата й е по zле, малко де, а миналата година пак беШе така то4но по това време. Явно е алерги4на към неЩо което цъфти сега  Thinking  Идеи какво може да е то, по това време на годината?  newsm78

Бубке, как е Дани? УШите болят много гадно, съ4увствам  Hug

# 263
  • София
Енви, как е хлапето?
Нуни, Давид пие много вода, но не съм забелязала да е супер жаден след като го вземем от ясла. По принцип съм предупредила да му дават по-често водичка, а иначе им дават,когато иска самото дете или на 1,5 часа, доколкото си спомням  newsm78
Бабъл, децата не ги ли ваксинират срещу рубеола?
Венианд, имай впредвид, че може да стига педалите, но да не е толкова силен, че сам да ги върти /като Давид например/

# 264
  • Варна
Татянка, направо ти завиждам. Ама в Бг тез не минават. Родата е супер нахална, дори като се разделяха на моя РД се уговоряха как щели да се видят на април месец  Rolling Eyes
Само прабабите минават с по едно парче торта, бабите и дядовците искат мАса и пиене.
Честно, не усещат ли, че скапват на хората празниците  Rolling Eyes

# 265
  • 2 етажа над тавана
Бабъл, децата не ги ли ваксинират срещу рубеола?

Ами ваксинирани са, но точно на това приличаше тази сутрин. И лекарката каза, че е подобен обрива при рубеолата, а също и при скарлатина.

Татянка, айде и мен да ме вземете в аквариума Mr. Green

# 266
Татянка, направо ти завиждам. Ама в Бг тез не минават. Родата е супер нахална, дори като се разделяха на моя РД се уговоряха как щели да се видят на април месец  Rolling Eyes
Само прабабите минават с по едно парче торта, бабите и дядовците искат мАса и пиене.
Честно, не усещат ли, че скапват на хората празниците  Rolling Eyes

Ооооо, минават и оЩе как  Close  То4но така направихме zа 1вия РД, тогава бяхме във Варна. Бяхме ние 3мата, татко и приятелката му, стринка ми дойде с малката братов4едка и двете ми тогава бременни приятелки. Бяхме вzели една торта, имаШе и ядки и алкохол zа декорация, и готово. Нали важното е да се уважават хората, според мен това не се иzраzява нито в по4ерпката, нито в подаръка.

Ели, zаповядай  Hug

# 267
Много болнички пак  ooooh! Някой да е подавал молбичка да е болен? Да има разрешенийце? Не е..така че бързо да се оправяте  Naughty  Heart Eyes

Аз изпратих току що нашите и ми е криво до дупка  Confused Cry Sad Наревах се хуууубаво, братчето и то, добре че Али заспа по-рано  Tired Много е тъжно всичко това, на никого не го пожелавам.

Не съм ви чела сериозно да си призная, но гледам за РД обсъждате. Решили сме оттук нататък - с дечица. Това е негов празник, който иска да се сърди. В детски клуб и така. Ще поканим сигурно и кръстниците на по биричка с нас и това е. Нека детето се забавлява. Това е неговият ден, не на баби и дядовци. Та която форумска мама е във варна по 13ти април - да си признава без бой  Mr. Green
За яслата си мисля - като е в събота 1ви март дали ще им дадат мартенички там? Аз си мисля да купя на дечицата там по 1, на лелките и госпожите също, заслужават жените  Hug Но за децата ще го обсъдя.
Сетих се още какво исках да напиша, з анещата които са научили в яслата. Али се научи да:
-ми прави "шшшт" винаги като му повиша тон;
-да си бърше ръцете в дрехите като е изцапан  Rolling Eyes (за това мисля да говоря с лелките там)
-да си хваща чурката и да казва пишшшшшшшшш, без да прави нищо, т.е фалшива тревога;
Ми май е това...нищо положително засега  Mr. Green Радвам се, че още не е станал роботче, все още си е с неговия характер, което макар и да ми е трудно ми харесва.

Хайде лека нощ от мен, че и утре е ден!

П.П. Чух се с Цачката днес, добре са, як бач, а наборчето се чуваше да пищи  Mr. Green

# 268
Привет!
СмиНсЧо,  Hug Hug Hug

На болните-бързо оздравяване пожелавам  Praynig

За триколката-ми имаме и ние и то си беше чисто моя прищявка,въпреки че не ги харесвах много.Вози се в нея,ама не ми е удобна  Rolling Eyes
За Рождения и ден-първият беше сред много деца в заведение.Сега за вторият не знам наистина,пада се във петък много удобен ден,но най вероятно ще пак на заведение със приятели с деца  Rolling Eyes Ще видим,понеже тази година ще я и кръщаваме,а тогава мислим да поканим доста хора на една хижа,та още не съм се ориентирала кое как,но има време.  Rolling Eyes

Аз да питам-спят ли децата ви в колички?Понеже с Дея излизаме преди обед и на обяд я прибирам да поспи и после пак малко в двора да поиграе,но виждам много майки с деца по на две години,които ги оставят следобед в количките да поспят  Rolling Eyes

За градините и водата,онзи ден чух тук какво правят с децата Tired и просто съм без коментар,сериозно се замислям дали пак ще я дам на детска градина  Tired

# 269
  • Boston, MA
Дани е на приливи и отливи, с температурата му се движи и жизнената енергия. Още един ден ще траем без антибиотик, капах му капки Отипакс, някой ползвал ли ги е?

Бабълче, забравих да ти пожелая бързо да си намерите работа, и да се решат тези ваши проблеми. Дано и Маги оздравее бързо!

Имаме триколка от лятото в България, бутахме се в нея, сега като се затопли, ще я вадим пак.

Дани не спи в количка, той и да се вози не ще, всеки път е революция. Но няма начин, ако сме тръгнали нанякъде (особено по летища с багажи), не мога да го гоня, връзвам го в количката сред крясъци и извиване.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт