АПРИЛче весело и сладко, любимец е на мама и на татко

• 10 395
  • 298
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Мило, мое, Иленче!
От все сърце ти желая, нааааай-вече да сте много здрави ти и твоето прекрасно семейство! ЗАЩОТО - защото само така ще имаш време и за нас, да ни развеселяваш и успокояваш! Много те обичам и най-официално те каня на среща, на срещата на Априлската чета! Вземи и съпружеското тяло както и децата, за да са свидетели на моите най-почтенни чувства!

Да е жив и здрав тоз, който създаде Телеидиотчетата, че да мога да пиша тук  Mr. Green

# 31
  • София
Честит Имен Ден на Вальочето ни!

Енви, за тв-то незнам, предполагам, че нямат в яслата.
За възглавницата - от много време, за да спи трябва да гушка една възглавничка, без нея няма заспиване, днес й беше ден за пране, да не влизам в подробности как успях да я изпера и изсуша за следобедния сън. Иначе, спи на възглавница да. Надявам се, чийто деца спят на възглавница да кажат какви са, защото тази на Стаско се води за баня  Embarassed

# 32
  • София
Данче, много се радвам да ти видя писанията, че се бях затъжила от липсата ти!
Между другото, в коя ясла даваше Стаско в Мл 2 и как го записа (може и на лични).

Честит имен ден на Вальо!!!!

За възглавниците - Тони има една не много висока и преди спеше на нея, но сега иска да спи само на моята!

# 33
  • София
Честит Рожден Ден, Иленке!

Много здраве и любов ти желая!
Честит празник на всички празнуващи днес!

Днес празнувам празника на влюбените във виното, защото празник на любовта си правим всеки месец на 17 и 18 -и.  Blush

В ДЯ няма телевизор никъде, учителките през целия ден занимават децата имат си учебна програма и в нея няма време за гледане на филмчета (още по-малко на сапунки).
Емо спи на възглавничка отскоро, но като го гледам как обикаля из леглото май никак не му е до нея  Mr. Green

# 34
Данче! Освен да взема и аз да измисля някакви телеидиотчета, защото много ми липсваш!

Енви, Иво спи на една малка възглавничка от бебешкия му комплект му за спане (чаршафче, пухенка и възглавничка с калъфка). Всъщност има 2 възглавнички, защото има и два комплекта и ги менкам. Те са мънички и много ниски. Пълни са с памук и се перат лесно с пералнята (програма за вълна). Данинцето също си има две от неговите комплекти, но още не си ги ползва - нали е Данинце. Като стане Данище (скоро, мноооого скоро  Crazy ), ще оборудвам и него.

# 35
  • София
Телевизор май има в нашата ясла, защото още един от първите дни лелката ми каза, че са гледали филмче.

Възглавница има по препоръка на ортопед, защото вече телцата им порастнаха и възглавницата обира луфта между вратлето и леглото /ако ме разбирате/

# 36
Иленка, честит рожден ден   bouquet. Много здраве , щастие , усмивки и всичко най-хубаво.

Тук до нас има ДГ и онзи ден видях , че във всяка стая има  работещо ТВ /отвън се вижда/ , мен също ми се стори странно, но си мислех дано го пускат само следобяд  като станат. Въпреки че аз Ема доста често я строявам да гледа , за да си свърша работа  Embarassed.

Спи на голяма възглавница, отдавна не иска малката и щом търси тази , значи й е удобно.

# 37
  • Русе
Мдааааам, кака ви Иленка пак одъртя... Mr. Green newsm27
Благодря за прекрасните пожелания, мили ми приятелки! Hug Hug Hug
Слагам почерпка, предвечерно - с винце за любителите!

Честити ви празници и на вас! Да сте винаги влюбени (в подходящия мъж!), и да имате винаги повод за чаша хубаво червено вино! Наздраве!
Wine Glass

Честит Имен Ден на Вальока! smile3525

Честито бебче на приятелката ти, юлче!  ylinfant

Много прегръдки на болничките и оздравяващите! Hug
Бабълче, заинтригува ме с тез капки... Thinking А за какъв тип кашлица са?

Данче енви - понеже ме подбъзна  Wink), много ми се идва на среща..., ама с нашата работа, е много трудно да планирам отсега... И заради проблема, който изникна преди време, нещата станаха съвсем несигурни... Confused Не мога да знам на какъв хал ще сме дотогава... При най-песимистичния вариант, може да се окажем двама изнервени безработни... и нали се сещате... Rolling Eyes

# 38
  • Русе
На въпросите на енви:
1. Няма ТВ в ДЯ (слава богу, поне там им е спестено!)
2. Диди си има възгавничка за гушкане и спане (правена от майка ми - ниска, с гъши пух), но понякога спи на моята възглавница.

# 39
  • 2 етажа над тавана
За капките Умкалор пише следното в листовката:

За лечение на кашлица и простудни заболявания, остри бронхити, остри синузити.
Ако състоянието не се подобри в растояние на една седмица, при температура, поддържана няколко дни, при затруднено дишане или кървави храчки, трябва незабавно да се консултирате с лекар. Не трябва да се употребява от деца под 1 година.
Да не се използва при повишена склонност към кръвоизливи и/или ако вземате лекарства, подтискащи съсирването. Не трябва да се прилата при тежки заболявания на черния дроб и бъбреците, тъй като няма достатъчно наблюдения при тези случаи.
Съдържа 12%обемни алкохол.

Май това е най-общо.

# 40
  • София
Иленко, ще си остане форумска нашата любов  Confused....

Юленце, да е живо и здраво бебчето на твоята приятелка!   bouquet

По повод пожеланията и празника днес да ви разправям - този следобед пак чаках куриер на Еконт, онзи ден дойде един стахоооооотен младеж та подприпвах около час след това. Та, днес, звънка се на вратата, аз отварям и...ха! същия младеж. Дотук добре, но Стаско ме избута,  обут с чорапогащник (нали знаете какви са образи само по чорапогащник), заръфал един крещник на хляб (той не яде нито крайче, нито току така хляб, но за мои късмет....) и се изтъпанчи между мен и момчето  #Cussing out Mr. Green Не помръдна и след като с момчето си оправихме сметките и си тръгна  #Cussing out Mr. Green Смях си се и на мене си и на моето циганенце  Mr. Green

# 41
Данче, каза ли му "тате"?  Joy 

Ето ви един валентиснки поздрав от Данинцето:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5162224

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 19:38 от юл4е

# 42
  • София
Иленка, честит рожден ден! Всичко най-хубаво!  Hug  Страхотна почерпка!

Честит празник на виното и любовта!   bouquet

Юлче, много е сладък Дани!  Heart Eyes И честито бебче на приятелката ти!

По въпросите : За телевизор незнам да има. А без възглавница не заспива! Може би след като навърши годинка бяхме последно на ортопед и по негова препоръка
започнахме да и слагаме възглавничка.

Нежна вечер на всички! Целувки от нас тримата!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 43
  • Варна
Иленка, мила, честит рожден ден! Много целувки от мен и Ники!
Честит имен ден на Вальо! Да е жив и здрав!
ТВ май нямат, поне не съм чула работещ такъв.
На мен проблема ми е, че Ники отива първи и го вземам последен (17,00). Много ми е кофти. Чакат само да дойда и почват да се преобличат. Знам, че нняма нужда се вживявам, ама гадно мие.

# 44
Юлче, много сладко това Данинце. Като гледам такива бебоци и ми се струва, че моя никога не е бил толкова малък.
За възглавницата- има, но понеже вършее из цялото легло, не виждам голяма полза от нея.

Общи условия

Активация на акаунт