Мина празника на любовта, НОЕМВРИйче се вихри без умора у дома!!!

• 12 300
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Ние с Теа сме на линия  Hug

Благодаря, че се съгласихте за сряда  Heart Eyes

Аз я чакам да се събуди и излизаме на разходка.

Лек и слънчев ден на всички   bouquet

# 106
  • София
И аз ще опитам да дойда да ви видя  ако успея за избягам от работа Simple Smile е, без деца, но все е нещо  Hug

# 107
  • София, Дианабад
Ех, сладурки, този път ще ми се размине да ви видя.  Sad
Но следващия път ви искам в градинката на Народния театър или и аз като Весето - мамешка среща  Laughing  Laughing Не ме взимайте много насериозно, въпреки че много ми е домъчняло за вас, а и в това време едвам издържам зад бюрото. Ще се насладя на снимковия материал от сряда - да не забравите фотоапаратите Hug

Ние сме добре, Борис ни побърка вчера - не мигна цял ден и пак се започна с приспиването, а и помрънква на сън. Мисля, че са зъбки. Дано да премине. Иначе тази седмица ще е лудница, че татито отива в командировка за 2 дена, а в събота, живот и здраве, отиваме в Трявна  - за 3 дена - малко почивка Laughing
Весе, къде бяхте в Чифлик?
Мариянка, Емката и станала страшна мадамка Laughing

# 108
Ей мами привет!  bouquet
Ние бяхме болнички 10-тина дни. ooooh! ooooh! ooooh!
Изживяхме кошмарни дни, бебчо го хвана гаден вирус, майка ми беше тука 3-4 дни и я хвана въпросния вирус и побърза да си отиде, но уви...и бебчо го хвана
Болки в ушичките с пищене няколко нощи, миналта събота се събуди с 38.8, водихме го в дежурен кабинет, там казаха ако Т не спадне до през нощта, антибиотик, ужас...
Слагахме 3 дена свещички ефералган, първо с панадола сиропче, но не ни оправи а и много бавно действа през устичката, хладки компреси и с 1-2 градуса по-хладка вана за бебчо и рев милия от ушичките а и от зъбките и направо миличкия много се измъчи Tired

Отгоре на всичкото ни казаха в дежурния кабинет че има пъпна херния
мами има ли някое бебче такава херния?
Но било късно с лепенки да се лекува, за сега отворчето е много малко и може да се израсте, но...може и да се уголеми, направо много се изплашихме...

После бебчо имаше и зачервено гърло, възпаление в ушичките, хрема и няколко пъти ходихме на УНГ...капахме капки Берлицетин в ушетата като издебнеме да заспи стабилно и т.н.
После аз го изкарах и полсе и мъжа ми...сега да чукна на дърво сме по-добре, но ме  е страх да се похваля че напълно оздравяхме

Днес бяхме на дълга разходка и много ходи мили в градинката, точно миналия петък направихме прощапулника, на който хвана Ангелчо лъжицата Mr. Greenи  в събота се събуди болничък Sad

Не бяхме излизали 6 дни навън, точно в големия студ ни хвана вируса

ето такива бяха изминалите дни за нас, дано престоящите са много по-добри!

# 109
Отгоре на всичкото ни казаха в дежурния кабинет че има пъпна херния
мами има ли някое бебче такава херния?
Но било късно с лепенки да се лекува, за сега отворчето е много малко и може да се израсте, но...може и да се уголеми, направо много се изплашихме...

пиши на д-р Оги. Така му е ника тук във форума, иначе е доц. Огнян Бранков- шеф на детската хирургия в Пирогов- много разбран човек и компетентен лекар. Аз бих го завела на преглед при него преди да се уплаша  Peace

# 110
Цвети, мерси, ще пиша! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А за елдата, хапва ли я детето? Аз направих от тая дето се вари, леле миришеше ми на тежки метали, а Ангелчо така се погнуси, че повече не му я предложих, но каша от леда харесваше като по-малък Grinning

# 111
не я харесва, но аз му слагам захар и приема по няколко лъжици

# 112
не я харесва, но аз му слагам захар и приема по няколко лъжици

браво!!! мене почваше да ме бие през ръцете Mr. Green Mr. Green Mr. Green

писах на д-р Оги сега чакам отговор Crazy

# 113
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дребен аз готвя често елда, но я слагам примерно в супи вместо ориз или фиде, или като готвя нещо с ориз, добавям и елда. Също става много хубава кат осе свари с прясно мляко като сутляш, мммм. Ема също си хапва с удоволствие. Иначе съжалявам, че малкият е преживял такива мъки, дано не повтаря повече.

# 114
Момичета Добър ден!  bouquet
Реших да метна и нашата темичка по-нагоре в списъка, няма да се излагаме, я Heart Eyes

Гадамер
, а не ти ли мирише елдата на нещо, по-особено newsm78 newsm78 newsm78
Видях снимки на Кърито, страхотно изглежда и аз се запалих и ще го приготвя Flutter

Момичета, ние с мъжа ми си взехме билети за концерта на Уайтснейк и Деф Лепард на 4 юли...има ли и други фенки на тези състави между нас?
Аз съм доста запалена Peace
Незнам дали ви казах, че на 25.04 вече имаме резервирани билети за остров Ман, само да е живот и здраве!Искам да видя този различен свят Grinning

Момичета вие поръчвали ли сте храна он-лайн, аз днес го направих за първи път, от сайта на бг-меню...искам да изненадам мъжа ми Laughing Laughing Laughing, на този ден преди две години си направихме Ангелчо, или както казва мъжа ми, днес прави 2 годинки Joy

СЕга се обличаме за кухнята и слънчеви разходки на всички мами и дребосъци!

# 115
  • София
срещичката за утре нали остава?

Ще видя как ще се придвижа с градски транспорт по НДК. Към 10.30 да си вземем кухнята и идваме.

Напоследък не мога да се включвам, че по цял ден сме навън.

За елдата - Ники си я хапва с голямо удоволствие. Първо ядеше кашата, а сега му варя и слагам сиренце и масло.
Искрено завиждам на всички, които ще пътуват някъде. И ние щяхме да ходим, но се оказа, че трябва да се прави ремонт на банята Cry
Ще се наслаждавам на вашите снимки, така че не забравяйте фотоапаратите Grinning

Дребен, за концертите. Ние ще ходим на Металика. Преди 9 години имах тежка сесия и не отидох в Пловдив. Много съжалявах. Един приятел ме майтапеше, че за мене специално  пак ще дойдат. И дойдоха. Даже на крака ми дойдоха. В София Mr. Green Е, няма да ми пеят в къщи, ама то Металика на уше не върви. Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 14:10 от kreo

# 116
Здравейте и от нас Hug
Аз скоро не съм се вясвала но от работа и разходки ,не ми остава време нито за форума,нито за чата Wink
Иначе при нас нищо ново,Симона с всеки изминал ден става все по дива и непослушна,по цял ден викам след нея-там не пипай,внимавай къде ходиш,и т.н.но детето се прави на ударено и каквото си науми тва става Simple SmileИначе за сега сме здравички,дай Боже все така да сме Praynig
За елдата-питах нашето педи и ми каза че е много полезна,но аз пробвах да дам-Симона я плюе и това си му е,не ще да я погледне.
Така че и следващия месец ако ни е нисък хемоглобина ще се лекуваме с някакви капки.
Дребен,радвам се че вече сте по-добре,дано от сега нататък все здравички да сте PraynigА за пъпната херния-дано да е фалшива тревога Praynig
Гадамер,Емка много е порастнала,пу-пу,истинска малка дама Simple Smile
Утре софийските майчета и дечица да си изкарат много хубаво,ще чакаме снимков материал Peaceи да знаете че мъничко ви завиждам,ей Grinning
Това е от мен за сега,лека и спокойна нощ Hug

# 117
има фенки, има   superuu  и на Металика и на Уайтснейк, ама и на двете групи вече съм ходила, а доста концерти ще има тая година та се чудя къде по-напред да ида!
Хайде, до утре на срещата   bouquet!

# 118
  • Бургас
Добро утро!

Дребен големи патила сте имали, дано вече всичко е зад гърба ви и това за хернията също  Praynig

На Софийските мами и аз като Симона_С малко завиждам  Wink , да си изкарате хубаво днес, то и времето отново е страхотно.

Ние сме добре, здрави сме.Зъбите още не са пробили и Велизар се буди от време на време вечер, но поне е здравичък, което е най-важното.Вчера като са го взимали от ясла не е искал да си тръгва, а днес с такова желание влезе, че направо  Shocked .Той не че плачеше, но все пак  ConfusedЯвно наистина му е хубаво на детенцето.

Чао и лек ден на всички   bouquet

# 119
Мамии, приятна среща!  Hug
Ние още не сме много стабилни и не смея да ходиме на далече, смао тука около нас...но надявам се скоро да сме по-шен!
Чакаме снимки! Mr. Green

Симона, Мария мерси за пожеланията! Flutter

Рени newsm24

Вчера бях майстор, безиросвах две дъски, които ще слагаме в пролуката на панелите на балкона, че дребния проявява интерес вече към тия пространства, та мъжа ми в почивните дни ще ги лакира и сложи Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт