Мина празника на любовта, НОЕМВРИйче се вихри без умора у дома!!!

• 12 247
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
Честит майчин празник, мили неустоими и позитивни приятелки! Много съм доволна, че с част от вас посрещнахме заедно този ден! Heart Eyes
 Дени, репетицията показа, че сме готови за твоето пристигане!!! Peace
Прощавайте за всички не/волни прегрешения! Praynig
Софко, аз научих новината още преди няколко дни, но понеже нямам възможност да влизам в чата, тук от сърце ти честитя хубавата вест!   bouquet Да си спокойна и здрава, позитивна, усмихната и силна бременна, да си все така свежа, пролетна и шеметна! Hug Ти и всички бременеещи  Hug

# 241
Честит да ни е 8-ми март момичета!

Много хубави пожелания прочетах и стихове, страхотни са!  bouquet

От сърце на всички ви желая много здраве, усмивки, щастливи дни, сбъднати мечти и вяра винаги в доброто!

Другарко Софко, вие наситина давате! Браво!  Wink
Още един път честито за новото бебче, дано всичко мине леко! Много позитивни мисли и търпение! 
много готин постинг  Mr. Green Heart Eyes

Аз днес водих мъжа ми на пицария за 8-ми, на спокойствие дето се вика... Wink, получих и хубав подарък, но без цветя... Sad, нищо простено да му е  hahaha

Лека нощ мацки!
Сладки сънища!

# 242
  • Ботевград
Честито Софко!
Толкова много се зарадвах Heart Eyes

Лека, безпроблемна и много спокойна бременност и след 9 месеца най-красивото, мечтано и желано бебенце Heart Eyes
Хайде момичета Mr. Green да си направим още едни отчетни - пак наши си Grinning
 Hug

# 243
  • София
Мили мами, с малко закъснение Честит Празник...!!! Бъдете все така хубави, обичани и щастливи!

Софко, лека и успешна!!! Много се радвам за теб и всички други бременелки!!!  Hug

Успяхме все пак да взмемем количката която исках. Намерих я и тук, та не се наложи да чакам доставка...
Страхотна е и съм супер доволна. Да се надяваме и Йоана също...

Тържествено обещавам ще дойда на събирането тази седмица... от сега съм предупедила татито, че няма да му се размине да е бавачка...та да се стяга от сега.

# 244
Софко, честито и от мен! Да е лека и безпроблемна бременността ти  Hug
Честито и лека на другата бременна мама, която все още не се е похвалила в темата ни, но аз случайно попаднах на неин постинг  Wink И да се похвали и тук  Hug

# 245
  • София, Дианабад
Добро утро в този слънчев понеделник!  Laughing
Честит празник на патерица, мили и прекрасни дами  newsm51 newsm51 newsm51
Софко, честито и тук.. Лека и безпроблемна и без притеснения... Grinning

Весел и усмихнат ден от мен.. Hug
На мен ми е заспало още, че снощи Кумувете ни бяха на гости, нали Сирни Заговезни бехя вчера тааа ще бъде тежка седмица..  Laughing Laughing Laughing

# 246
Софко, честито и от мен   bouquet Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам, здраво и красиво бебче на финала  Hug

И аз ще ставам леля пак, етърва ми ще си има второ бебче, през август! Много са смели всички решили се на тази крачка! Евала  Hug

Оставям ви и се залавям със служебните задачки  Whistling

Слънчев и приятен ден!  Heart Eyes

# 247
  • Ботевград
Честито и лека на другата бременна мама, която все още не се е похвалила в темата ни, но аз случайно попаднах на неин постинг  Wink И да се похвали и тук  Hug
Коя е, казвай бързо, че умирам от нетърпение и любопитство Flutter Heart Eyes Hug

# 248
Коя е, казвай бързо, че умирам от нетърпение и любопитство Flutter Heart Eyes Hug

А-а-а, бих казала, ама щом тя не се е похвалила, не смея  Simple Smile Предполагам, че ще се похвали в най-скоро време  Peace

# 249

А-а-а, бих казала, ама щом тя не се е похвалила, не смея  Simple Smile Предполагам, че ще се похвали в най-скоро време  Peace
preggo

# 250
  • София

preggo

Ети, ако не знаех коя е... щях да си помисля, че си ти с тази картинка на бременна анимационна мама Simple Smile
ха-ха-ха... подвеждаш хората, а?

# 251
# 252

preggo

Ети, ако не знаех коя е... щях да си помисля, че си ти с тази картинка на бременна анимационна мама Simple Smile
ха-ха-ха... подвеждаш хората, а?
не се знае,знае ли се Mr. Green

# 253
 hang newsm28 clean

Добро утро мацки! Grinning
Хайде по разходки!
Ние в събота вяхме в зоологическата градина почти цял ден, изкарахме много хубаво, а Ангелчо се радва много на животните... Heart Eyes
За жалост докато с тати хапвахме някъде загубихме свещената за нас биба! Sick
Мъжо ме обвини че аз съм виновна и настна истинска драма, щото дребния без нея не може да заспива, та ходих като гламава да обикалям местата където сме били да я търся, но напразно...
Вече си представях как някое бебе я е намерило и лапнало, или животинче се е измъкнало от клетката и вече я цока... Mr. Green
Ама на бебчо не му беше смешно...та по случайност се върнахме там където хапнахме, мъжо я видял на земята и твърди че ми викнал че я намерил, ама според мене не беше така и си ми гледаше сеира, та аз прерових 2 кофи, омацах се до лактите, там дето бяхме хвърляли нашия боклук, направох голямо шоу на посетителите, клошарка номер 1... Blush Blush Blushи накрая с оцапани от кетчуп ръце случайно вдигнах глава и гледам мъжо ми се смее и ми сочи бибата на асфалта до помещението с маймуните, щях да падна, веднага реших че е долна инсинуация... Mr. Green Mr. Green Mr. Greenама важен е резултата, бибата беше потурчена, намерена, измита и лапната, беборан заспа и настана истинско спокойствие, даже поспах и аз на една пейка и бая се опеках... Heart Eyes

# 254

Общи условия

Активация на акаунт