Въпрос към модераторите и администраторите!

• 78 779
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 165
  • varna
Защо от известно време публикациите ми не се отчитат никъде?Благодаря предварително за отговора!

# 166
  • Стара Загора
Явно пишеш във форуми където не се отчитат.

# 167
Форуми, в които броят на мненията НЕ се отчита:

Правила, условия и указания
Клюкарник, Кино и телевизия,
Форумите за обяви,
Отчетните форуми (Очакващи през януари-април, май-август, септември-декемри, Родени през 2005, 2006, 2007, 2008, По градове, По държави, Имена)
Календар на събитията,
Татковци,
Дом и семейство (мненията в подфорумите Нашият дом и Хоби се отчитат)

# 168
  • varna
Дивиана,благодаря за отговора,макар че мисля,чеписах и в Красива мама и пак не ми се отчете.Даже съм сигурна.Отговора ми се публикува в темата,а веднага след това проверявам кой последен е писал по темата,моето име не фигурира.А преди не беше така.Проверявям и след мен се оказва,че няма други отговори.Не знам дали се изразих достатъчно ясно,но ми се струва наистина,че има някакъв проблем.Ще бъда благодарна ако ми помогнете да го отстраним.

# 169
bubina, виж: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=187411.0  и пиши дали е помогнало.

# 170
Здравейте!
Искам да попитам възможно ли е следкато си регистриран член на форума при разглеждане на дадена тема да не се изписва ника ми - а както виждам на много места - 1 скрит - и как мога да се скрия?
Питам от любопитство- не ,че имам какво и защо дасе крия Grinning

# 171
Здравейте!
Искам да попитам възможно ли е следкато си регистриран член на форума при разглеждане на дадена тема да не се изписва ника ми - а както виждам на много места - 1 скрит - и как мога да се скрия?
Питам от любопитство- не ,че имам какво и защо дасе крия Grinning
Потребителски Настройки->Показвай своя статус (online/offline) на другите? - да не е отбелязано. Така ще си видима само за модераторите и администраторите.
Използвам случая за да те помоля да си смениш или намалиш аватара, който е по-голям от максимално допустимото.

# 172
Благодаря за отговора!  bouquet
Ама с намялянето на аватара май не съм успяла Embarassed
Ще се пробвам по-късно отново

# 173
  • varna
Дивиана,послушах съветите ти и сега вече всичко е наред.Благодаря ти още веднъж за помощта!  bouquet

# 174
От вчера ми изчезна квадратчето горе в левия ъгъл, където пише потребителското име и ЛС-та  Thinking
Изчезна ей така изведнъж, даже не разбрах и кога  Rolling Eyes
Бихте ли ми обяснили как да го оправя  Rolling Eyes
Благодаря   bouquet

# 175
Джей, натисни това: и ще се оправи.

bubina, радвам се. Simple Smile

# 176
Дивиана, благодаря ти  Hug Heart Eyes
Много съм завеяна, това бутонче даже не го и видях  Embarassed
Благодаря ти още веднъж   bouquet

# 177
Имам малко странно питане. на екрана започна да ми се появява това. Нямам идея от къде е и какво значи.

Попитах в друга тема във форума, насочиха ме да питам тук.

# 178
  • София
За да влезеш в сайта http://mamaiaz.com/ се изисква юзер и парола. При зареждане на сайта се появява този екран.

# 179
За да влезеш в сайта http://mamaiaz.com/ се изисква юзер и парола. При зареждане на сайта се появява този екран.

Изобщо не се мъча да влизам там , но една потребителка си е сложила картинка от там и разбрах, че се появява и на други хора, когато влязат в тема , в която е писала.

Общи условия

Активация на акаунт