Въпрос към модераторите и администраторите!

• 78 220
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 375
Ще пречи ли на някого от админите темата да е в хоби, защото в момента е в клюкарника и трябва да отговаряме на въпрос от типа защо не си гледаме децата ??? Погледнато реално на фона на преобладаващото мнение във форума, че работата е за идиоти, мисля, че няма да пречим на никого, амо наречем работата си хоби.

# 376
току що ни изгониха и от клюкарника! Това някакво гонение срещу нашата групичка ли е или просто случайно ни режат навсякъде, където решим да отидем.... Можеха поне да ни преместят темата, където и е мястото. Ако имаше тема - моля помогнете  - рева, докато режа лук със сигурност щяхте да я преместите, а не да я заключвате с такъв идиотски коментар! То бива, то може, но толкова чак не е редно! И да - Мислещи мами е доста добро заглавие за тема, но както виждаме ще бъде заключена, защото трябва да има достатъчно място за теми от типа на голи дупета или как се казва детето ви.... Просто нямам думи! Ако искате ми сложете бан за това изказване, но смятам че прекалявате!

# 377
  • на правилното място, в точното време
Хубаво е да си уточните между модератори и администратори кои теми къде ще се помещават и кои ще са причините за заключването им.
Прави ми впечатление, че модераторите реагират далеч по-остро, конфронтиращо се с потребителите.  Не си пренасяйте лошото,раздразнително настроение върху потребителите, моля. Никой не обича да бъде навикван без причина. Не сме в детската градина.
 По темата - ще има ли някъде място във форума на бг-мамма, където да може да се помещава темата на работещите майчета 2006, без това да пречи на някой.
Благодаря!

# 378
Всички списващи в темата ли ще се пренесете тук?! И смятате ли, че това ще даде /положителен/ резултат?
Хайде, върнете се и прочете какво ви е написал Tatti. Tired

# 379
с Реза си пишем на лични - явно тема за работещите няма да има. Затова моля модераторите да затрият темата на неработещите http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=278977.200  - същия т.н. спамо-чат... Иначе май е огромна дискриминация спрямо работещите - дори на бабите им давате да си водят собствена отчетна тема и да си пишат в нея каквото си искат, но работещите не може  Sick Sick Sick. Доста гадно. и нечестно... а колко е нечестно да има цял подфорум за красиви мами, където глупостите дори са им профилирани, за татковци, за готвачи... Съжалявам, че не успяхме да се класираме дори за хоби. Явно ще трябва да се възползваме от идеите ви да си говорим в скайп.  Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 18:23 от Ger4o

# 380
Темата беше затворена, защото "се губела отчетността".  Shocked Аз искам да помоля за дефиниция на понятието "отчетност", с която да се съобразяваме. До сега отчитахме първите думички на децата си (приблизително на една възраст), пакостите, болестите, трудностите с детските градини, хубавите моменти, които имаме заедно и най-вече специфичния проблем, който вълнува само нас, а именно: как съвместявате майчинството и работата. При необходимост можем да включим дневното меню на децата си и справка за нааканите памперси... ако това са правилата - ОК, ще ги спазваме или ще си търсим друго място в Мрежата. Работещите майки не искат да се месят в работата на модераторите, но и няма да допуснат да бъдат "навиквани без причина", както се е изразила Равия. Тонът ти е неуместен, Дивиана и лично мене ме обижда!
Сега, за да излезем най-безболезнено от създалата се ситуация, предлагам модераторите да отключат темата колкото да известят къде е преместена - поне това дължат на потребителките, които с нищо не са нарушили добрия тон на форума. Ако позволите едно лично мнение - не мисля, че е добра идея темата от "отчетни" да мигрира в "популярни",  където действително ще се превърне в спамо-чат.

# 381
  • Sofia
Нека приключим този въпрос.
Темата бе пусната в отчетния ви подфорум, въпреки изричното описание, и две години не сме я премахнали.
Приемам, че в даден момент ви е била ЛОКАЛНО полезна и е изпълнявала някаква полезна функция.
В момента, представлява спамо-чат на една част от списващите в "Родени 2006".
Да се твърди че дискриминираме "работещите родили през 2006", защото не разрешаваме спамо-чат в отчетните теми е все едно да твърдите, че дискриминираме "русите, родили през 2004" защото си нямат собствена тема в отчетния подфорум "По градове" (примерно).
Подобно издребняване и под-подразделяне в обособен по някакъв признак подфорум не е полезно дори за самите вас. Има десетки тематични подфоруми, където можете спокойно и далеч по-ефективно да обсъждате конкретните си въпроси. Не вярвам липсата на "добро утро"-то и картинките с кафенца да ви натъжават, но ако е така, добре сте дошли в който и да е наличен, активен "Спамо-чат" (който се трие седмично), още повече, че явно сте "агитка" и поддържате комуникация и по паралелни линии.
Това е.
Съжалявам за неудобството, явно е трябвало да вземем мерки по въпроса преди доста време.
Желая успех на всички "засегнати"  Peace

ПС   Миньон, извинете, но темата отдавна Е чист чат. Ако прегледате темите в другите подфоруми, ще видите доста други теми за това "как съвместявате майчинството и работата". Проблемът и тематиката далеч не са приоритет само на родилите през 2006 г. На останала част от въпросите ви съм отговорил вече и не мисля, че е уместно да се впускаме в упражнения по софистика.

И последно : Никой никого не навиква и не обижда. Наистина, ако искате, бих копирал това до всички 33 от списъка на темата ви, но не виждам смисъл.
За мен въпросът е приключен

# 382
Tatti, моля те да ми дадеш някакъв вариант за контакт с теб. Започваме предпечатната подготовка на календара.  Peace

# 383
Ако дори на 5 човека е необходима една тема не виждам причина да няма такава тема... Поставила съм въпроса с отчетната тема на неработещите и никой не ми е отговорил - тяхната тема защо не е заключена? Те пишат същите неща като нас???? Не вярвах, че някога ще го кажа, че днес наистина Бг мама ме отврати или поне тези, които са я създали и май са си повярвали  Sick Sick Sick... Хайде със здраве - ние ще намерим къде да си пишем, а вие си останете със здраве ....
п.п. А и къв е проблема русите мами 2004 да имат собствена тема - те имат специфични проблеми, които другите не биха разбрали и изтриването на подобна тема е повече от дискриминиращо...

# 384
  • Sofia
Явно от много стоене в отчетните, възприятията се променят.
Нямам намерение да сравнявам спамо-чат в отчетна тема с тема в "дом и семейство".
Последен жокер: описанието на всеки подфорум и предназначението му се намира в самото му начало.
Ако не правите разлика между "отчетен" подфорум и останалите подфоруми, продължаването на репликите е безсмислено. Явно над 65 хиляди теми са недостатъчни.
Всеки е абсолютно свободен да има каквото мнение иска както за форума, така и за мен.
Ако пак не стана ясно : Няма проблем да се пусне каквато и да е тема, стига тя да е по правилата, да не е чат и публикациите в нея да отговарят на заглавието и. Имате свободен избор: Хоби, Мамешки, ДиС, няма значение. Темата, обаче е обща и не е чат.
Извинете, по-ясно не мога!

# 385
Аз пак да питам  Blush
Възстанових си мейла в mail.bg, смених си паролата чрез линка който сте ми изпратили,  но акаунта ми пак не е активен   Rolling Eyes трябва ли да чакам да ми изпратите линк на мейла за BG-Mamma или пак има проблем ???

# 386

Ще се опитам да бъда още по-конкретна от Татт`.
Няма НИКАКЪВ проблем да пуснете тема "Работещи майки" (в ДиС например).

# 387
Аз пак да питам  Blush
Възстанових си мейла в mail.bg, смених си паролата чрез линка който сте ми изпратили,  но акаунта ми пак не е активен   Rolling Eyes трябва ли да чакам да ми изпратите линк на мейла за BG-Mamma или пак има проблем ???

Акаунтът Shada е активен. Това, което виждам, че дава като грешка е "Невалидна парола".
Нали си изискала смяна на парола за Shada, а не за shaada?

# 388
  • Варна
Има тема Работещи майки в ДиС  Peace, и то от няколко месеца .

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=274079.340

# 389
Има тема Работещи майки в ДиС  Peace, и то от няколко месеца .
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=274079.340

Мисля, че това изчерпва смисъла на този спор.

Общи условия

Активация на акаунт