Въпрос към модераторите и администраторите!

• 78 779
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 810
  • Варна
всички ли теми се заключват на 25 страница ( с изключение на седмичните разбира се) и има ли някакво изключение за "Кино и телевизия"? Thinking

Подфорум предназначен за теми, разискващи филми, телевизионни предавания и всякакви въпроси, касаещи киното и телевизията. Темите превишаващи 30 страници ще се заключват.

# 811
всички ли теми се заключват на 25 страница ( с изключение на седмичните разбира се) и има ли някакво изключение за "Кино и телевизия"? Thinking

Подфорум предназначен за теми, разискващи филми, телевизионни предавания и всякакви въпроси, касаещи киното и телевизията. Темите превишаващи 30 страници ще се заключват.

Peaceмерси   bouquet

# 812
Съжалявам,че трябва да пиша като гост от компютъра на сина ми,но наистина не разбирам какво става.
Не мога да вляза в профила си.Пише  нямате достъп.Пускане на еднотипни съобщения във форума.
Tecra

# 813
Потребител, с когото пишете от един IP адрес  е получил бан за разпращане на еднотипни съобщения. Банът е засегнал и Вас. Това е станало.

# 814
Единственото,което мога да предположа е,малкия да е направил нещо,докато не съм била на компютъра.Това,което е разпространил,прилича ли на умишлено действие и какво е?
Моля,отговорете ми,никога ли вече няма да мога да вляза във форума?
Благодаря и съжалявам.
Tecra

# 815
Единственото,което мога да предположа е,малкия да е направил нещо,докато не съм била на компютъра.Това,което е разпространил,прилича ли на умишлено действие и какво е?
Благодаря и съжалявам.
Tecra
Не, не е виновно детенцето...
Някой (най - вероятно напълно непознат за вас човек) има същото IP като вашето...
Това е, защото вероятно ползвате един и същ доставчик на Интернет...
Не се обвинявайте - с нищо не сте виновни...
Имаше наскоро подобен случай с една приятелка и тогава си спомням, че Мамма   bouquet оправи нещата...
Дано е възможно и при вас...
Успех... 
  Peace

# 816
Благодаря за разбирането.
Надявам се да се оправи недоразумението.Не съм компютърен спец,но винаги съм спазвала правилата,във всяка сфера на живота.
Ако все пак съм сбъркала нещо-извинявам се най-искрено.
Много ми липсва форума.

# 817
имам един въпрос, смених си профила може ли стария ми профил pipelota а бъде изтрит.
благодариа Ви!

# 818
Няма нищо за изтриване, сменила си екранното си име.

# 819
Благодаря и съжалявам.
Tecra
Не е Ваша вината. Забраната на потребителя, с когото списвате от един IP адрес е за 30 дни.
Администраторите преглеждат темата често, те ще кажат какво може да се направи за Вас в този случай.
Поздрави!

# 820
Здравейте,може ли да изтриете тема която съм пуснала тъй като се дублира(става дума за "весел бебешки речник" във "клюкарник") .Предвартелно благодаря

# 821
Когато информирам модератор съобщенията на едно място ли отиват или при конкретния модератор за подфорума? Защото аз си шерифствам на воля, но някои крайно дразнещи подписи остават, докато други изчезват до 5 мин. Дали съм полезно зло или прекалявам и ме пропускат с цел да ми охладят ентусиазма?  dontknow

# 822
Всички модератори и администратори ги получаваме. Grinning
Изтриваме на момента брутално големите, за другите, пишем лс и чакаме потребителите да благоволят да ги намалят. В случай, че това не стане до ден-два-три - трием.

# 823
Имам една молба към модераторите:

Възможно ли е когато затваряте теми да избягвате ползването на снизходителен тон? 

Много често забелязвам такъв тон и ми напомня на това как учителките в детската градина наказваха поред, независимо кой е виновникът и кой е жертвата.

# 824
  • Стара Загора
Много често забелязвам такъв тон и ми напомня на това как учителките в детската градина наказваха поред, независимо кой е виновникът и кой е жертвата.
Докато има деца ще има и учителки от детската градина.

Общи условия

Активация на акаунт