Въпрос към модераторите и администраторите!

• 77 682
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, потребител съм в този сайт под друго име, но за съжаления направих грешка. При промяна на настройките си явно съм сменила  e-mail-а без да искам. Съответно ми бе поискано да си потвърдя отново регистрацията с получените оказания на новия e-mail, но такъв e-mail не съществува. Има ли възможност да си върна стария акаунт?

Зададох си въпроса като нова тема, но никой не ми отговори за сега, затова реших да пиша тук.

# 526
За потребителско име      Siiu ли става въпрос?
Изпратете ми мейл от новия мейл адрес, който сте указали при промяната и ще активирам акаунта Ви.
Пишете ми на mamma at bg-mamma.com (естествено заменете at с @)

Не беше нужно да регистрирате нов акаунт, тук можеше да пишете и като гост.

# 527
Да за това потребителско име става въпрос, но новият мейл адрес не съществува, това е проблема, смених го по погрешка.

# 528
Активирах акаунта.
Моля, сменете грешния е-мейл адрес с реален, работещ мейл адрес.

# 529
Благодаря, в момента изписва първоначалния мейл адрес който е работещ, може ли той да остане?

# 530
Сигурна ли сте?
Този е-мейл адрес бе посочен и преди активацията, т.е. ако е действащ, то би трябвало да сте получили мейл за активация.
За да е сигурно, че това е реален адрес, моля, изпратете ми мейл от него.
Благодаря!

П.П. Ще изтрия другия акаунт samozasega

# 531
Изпратих. Благодаря още веднъж!

# 532
И аз благодаря. Надявам се вече всичко да е наред.

Блокирам новорегистрирания профил.

# 533
Здравейте и успешна седмица!!!

Извинявам се за безпокойството, но при смяна на Е-мейл адрес в профила ми, системата изпраща празно писмо - линк за активиране на новия профил липсва. В същото време, когато реших да поискам второ писмо с линк за активизация ми показва, че потребител с такъм мейл вече съществува... Какво се прави в такъв случай? Наложи се да си направя нова регистрация за да мога да пиша в любимия си дюкански форум, а много искам да си върна предишния профил.
Истинският ми ник нейм е Lucie, а паролата ми е ********.
Новият ми мейл е lucie@bol.bg (този мейл е и в новата ми регистрация, не знам дали това не е проблем)
Може ли някой да ми помогне?
Благодаря предварително за съдействието.
Поздрави
Люси

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 12:10 от Дивиана

# 534
Моля, изпратете ми на mamma(at)bg-mamma.com писмо от адреса , който сте указали при смяната и ще реактивирам стария Ви профил.

# 535
Веднага ще го направя!
Благодаря много!

# 536
Къде мога да прочета , как се започва тема?

# 537
  • Стара Загора
С този бутон

# 538
Няма да е лошо и през този бутон да минеш. Както и през закованите теми тук.

# 539
  • Габрово
Привет!
Днес забелязах, че е намалял броят на публикациите ми т.е. бяха около 810, а днес са 783 /ако не се лъжа/. На какво се дължи това? Не ми е жизненоважен броя на публикациите, просто ми стана любопитно  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт