Въпрос към модераторите и администраторите!

• 78 255
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 600
  • в очите на дъщеря ми
Бутон за бърза редакция на мнението ти.

Много ти благодаря,че аз съм  малко цапната в устата  и се притеснявах,да не съм направила нещо нередно.

# 601
не ми работи десен бутон.Преработвах една тема и сега като маркирам не мога да копирам.Като изляза от нета,на десктопа ми работи мишката Thinking

рестарт на компа и се оправи Peace

Последна редакция: нд, 30 ное 2008, 17:46 от `Деси`

# 602
Здравейте, на мен пък не ми отчита публикации. Стоят си на 752, а след тях съм писала още.

# 603
Обаче си писала само в под-форуми в които мненията не се броят. Запознай се правилата  в закованите теми по-горе.

# 604
По повод на това, че не ми отчита публикации- пробвах в теми, които не са в подфоруми и пак същото.

# 605
По повод на това, че не ми отчита публикации- пробвах в теми, които не са в подфоруми и пак същото.
Пробвала си в Красива мама и в Клюкарник...
Там мнения НЕ СЕ отчитат...

# 606
Да, сега разбрах. Благодаря за отговорите и се извинявам за невежеството Simple Smile

# 607
  • Варна
Има ли начин да си видя всички отговори които съм публикувала в подфорум Нашият дом - Хоби.
Незнам точното заглавие на темата за да проверя в архива.

# 608
  • Стара Загора
За съжаление, няма начин да отсееш точно твоите публикации в подфорум Хоби от архива...
Но те моля да си намалиш подписа и аватара... И двата надвишават максимално допустимите размери...

# 609
А като цъкнеш на Експертно търсене най-дясното прозорче по потребител: за какво е?

Но те моля да си намалиш подписа и аватара... И двата надвишават максимално допустимите размери...
И `Деси`, авторката на постинг 601

# 610
А като цъкнеш на Експертно търсене най-дясното прозорче по потребител: за какво е?
Същото като това е. Поне аз нищо по-различно не виждам.
Няма опция, която да изкара всички мнения от даден подфорум.
suzi_a , за какво е била темата, от която искаш да извадиш мнение/я? Опитай с търсене по ключова дума /тук или в архива/.

# 611
Не, в него прозорче си слага ника /екранното име/.
Маркира хоби, но трябва да знае поне една дума, която е употребила в темата.

Пробвай -
Търси: пиксела правила   съвпадение на която и да е дума  по потребител:  Вълкът с дълъг ник

Покажи резултатите като мнения
Маркирай всички

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 21:55 от Вълкът с дълъг ник

# 612
Ами, аз преди да пиша тук пробвах експертното, но резултатът не беше по-различен от този, който получих използвайки .

# 613
# 614
Здравейте,имам предложение към модераторите и администраторите:защо не направите опция, например"съхрани в любими" или просто" Съхрани" в края на всяка тема,така когато харесаш някоя тема,просто я съхраняваш и преглеждаш,когато поискаш.Правя това предложение,защото ми омръзна да виждам по няколко мнения на страница от сорта на : запис, Hug или "много сте готини ще следя темата".Опцията "Нови отговори на моите публикации" е добра,но след като я отвориш,влезеш в темата,в която си се записал и я разгледаш,тази тема се изтрива освен ако не напишеш пак нещо от сорта" Hug" за да я запамети наново.Пьк и сега видях: в готварския страниците са 63 и ако си си харесал тема от преди 2 седмици и никой не е писал в нея,върви я търси,та понякога и  с търсачката не можеш да я намериш.Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт