Въпрос към модераторите и администраторите!

• 78 779
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 855
здравейте ,
и аз имам питане  Laughing
Едва днес забелязах , че публикациите ми значително са намалели , имах над 1000 , а сега са наполовина Rolling Eyes Нещо случило ли се е , че са премахнати , или просто сте разчиствали?
Благодаря предварително  bouquet

# 856
В края на ноември месец голяма част от темите са преместени в

# 857
Здравейте, искам да попитам защо темата ми за продажба на кошара в подфорум "Продавам, подарявам" е заключена от администратор?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=360855.0

# 858
Обявата е заключена от модератор след Вашата публикация, че кошарата е запазена.

# 859
Обявата е заключена от модератор след Вашата публикация, че кошарата е запазена.

Вече направо да я трие.

# 860
защо не работи търсачката?.от 3-4 дни пробвам,но не излиза нищо

# 861
на мен ми работи перфектно Rolling Eyes

# 862
  • София
Защо когато влизам в архива ми иска винаги потребителско име и парола.А и след като ги въведа ми показва невалидно потребителско име или парола или ето това
Невалидна сесия. Моля, натиснете изход и се опитайте да влезнете отново

# 863
  • София
Защо когато влизам в архива ми иска винаги потребителско име и парола.А и след като ги въведа ми показва невалидно потребителско име или парола или ето това
Дано да не бъркам и да не те подвеждам,но мисля че в архива може само да разглеждаш и не е нужно да въвеждаш потр име и парола.

# 864
  • София
Дано да не бъркам и да не те подвеждам,но мисля че в архива може само да разглеждаш и не е нужно да въвеждаш потр име и парола.
ами разглеждам без проблем,но реших,че след като ми искат име и парола трябва да я въведа Embarassed

# 865
  • Свищов

И на мен не ми работи. Пробвам от вчера.

# 866
  • Стара Загора
ами разглеждам без проблем,но реших,че след като ми искат име и парола трябва да я въведа Embarassed

В архива не се влиза с потребителско име и парола... Не е необходимо...

А по Търсачката в активния форум в момента се работи... Администраторите са уведомени за проблема и действат по отстраняването му...

# 867
Здравейте, много ще съм благодарна, ако някои ми помогне!
От известно време като влизам във форумите на бг мама и темите ми се четат отзад напред. Например ако темата е стигнала до 15 страница и натисна първа страница ми излиза края на темата, а не началото и обратно, ако натисна 15 страница ми излиза началото. И след това върви отзад напред. Надявам се да сте ме разбрали. Много е кофти. Гледах в настроика на профила, но такава опция няма! Моля хелп!

# 868
Благодаря ви! Страхотни сте! newsm20

# 869

И на мен не ми работи. Пробвам от вчера.

Имаше малък технически проблем, свързан с търсенето.
Проблемът е отстранен и търсачката вече работи напълно функционално.

Общи условия

Активация на акаунт