Въпрос към модераторите и администраторите!

• 78 187
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 915
  • Стара Загора
Може...
Като си изчистиш кеша на браузъра...

# 916
  • София
Имам въпрос, на който може би сте отговаряли, но нямам възможност да изчета всичко. Получавам известия на e-mail -а за нови отговори в теми в които съм писала, но когато кликна на линка ми се отваря главната страница на форума. Дали е някаква настройка? Мерси предварително.

# 917
  • Дива Индия
Пуснах тема в Клюкарника, а в същата минута и друг е пуснал същата. Не се справих да изтрия моята за да не тежи. И с "Информирай модератора" не ми се получиха нещата. Моля този/тези, в чиито правомощия е да трият теми в Клюкарника да изтрият темата ми "Отвлечен автобус по линията София - Варна".
Благодаря и моля за извинение.

# 918
  • София
Бих искала да попитам, защо от няколко дни не получавам съобщения на мейла си за нови отговори, в темите в който съм писала или пиша? Активирала съм всички възможни бутони за известяване и следене на теми, и въпреки това няма резултат. Пропускам ли нещо?
Благодаря предварително!

# 919
Имам въпрос, на който може би сте отговаряли, но нямам възможност да изчета всичко. Получавам известия на e-mail -а за нови отговори в теми в които съм писала, но когато кликна на линка ми се отваря главната страница на форума. Дали е някаква настройка? Мерси предварително.

Моля, препратете ми едно такова писмо на mamma at bg-mamma.com (естествено, заменете at с @)

# 920
Бих искала да попитам, защо от няколко дни не получавам съобщения на мейла си за нови отговори, в темите в който съм писала или пиша? Активирала съм всички възможни бутони за известяване и следене на теми, и въпреки това няма резултат. Пропускам ли нещо?
Благодаря предварително!

Имайте предвид, че системата изпраща само по едно писмо с известие за дадена тема. Ако не посетите темата чрез линка в писмото, системата няма да Ви изпраща повече писма.

Може да погледнете и дали поради някаква причина писмата не са били филтрирани от спам филтър.

# 921
  • София

Моля, препратете ми едно такова писмо на mamma at bg-mamma.com (естествено, заменете at с @)

Пратих. Peace

# 922
  • София
Благодаря предварително!

Имайте предвид, че системата изпраща само по едно писмо с известие за дадена тема. Ако не посетите темата чрез линка в писмото, системата няма да Ви изпраща повече писма.

Може да погледнете и дали поради някаква причина писмата не са били филтрирани от спам филтър.

Благодаря, оказа се, че наистина са били филтрирани, но как така изведнъж мейла ми е решил че това е спам, след толкова много време без проблеми, ми е необяснимо. Както и да е, благодаря за помоща, проблема е решен.  Simple Smile

# 923
Искам да попитам защо е изтрит линка от моя подпис към игра / за което нямам нищо против, де... щом правилата са такива на форума, не съм знаела, сложила съм го/ а има модератор във форума със същия линк към същата игра. И като казах на Администратора tatti, той ми рече, че ...цитирам "Нахалството ми било безгранично!" за кое сътм нахална, че не съм модератор?

Правилата не са ли за ВСИЧКИ в този форум...Защо Администратор си позволява да обижда форумки?  #Cussing out Не е етично! Искам да се извини!

# 924

Линковете са съвсем коректни и водят към първото непрочетено мнение - адресите, към които водят са идентични с адресите, към които води иконката , която се появява до заглавието на всяка тема, в която има нов, непрочетен отговор.

Вариантите да се отваря началната страница на първо четене са два:
1. Вече сте прочели темата и няма нови мнения, които да не са прочетени.
2. Имате проблем с cookies (бисквитките) и браузерът ви не разпознава правилно до къде сте изчели темата.

# 925
  • София

Линковете са съвсем коректни и водят към първото непрочетено мнение - адресите, към които водят са идентични с адресите, към които води иконката , която се появява до заглавието на всяка тема, в която има нов, непрочетен отговор.

Вариантите да се отваря началната страница на първо четене са два:
1. Вече сте прочели темата и няма нови мнения, които да не са прочетени.
2. Имате проблем с cookies (бисквитките) и браузерът ви не разпознава правилно до къде сте изчели темата.

Ще пробвам да изтрия бисквитките, но ми се случва на абсолютно всички компютри, които пробвах. Мерси.

# 926
  • Sofia
Искам да попитам защо е изтрит линка от моя подпис към игра / за което нямам нищо против, де... щом правилата са такива на форума, не съм знаела, сложила съм го/ а има модератор във форума със същия линк към същата игра. И като казах на Администратора tatti, той ми рече, че ...цитирам "Нахалството ми било безгранично!" за кое сътм нахална, че не съм модератор?

Правилата не са ли за ВСИЧКИ в този форум...Защо Администратор си позволява да обижда форумки?  #Cussing out Не е етично! Искам да се извини!
Не виждам обида.
Премахнах линка и ви уведомих.
Споделихте възмущението си от линк в чужд подпис и написах предупреждение.
Като "нахалство" квалифицирам репликата ви "Ще ги махате ли на всички или да си слагам линк...", особено след като съм взел мерки.
Ако според вас, отношението ви е коректно, извинете.
Да, правилата са за всички в този форум и вие сте една от всички.

# 927

Не виждам обида.
Премахнах линка и ви уведомих.
Споделихте възмущението си от линк в чужд подпис и написах предупреждение.
Като "нахалство" квалифицирам репликата ви "Ще ги махате ли на всички или да си слагам линк...", особено след като съм взел мерки.
Ако според вас, отношението ви е коректно, извинете.
Да, правилата са за всички в този форум и вие сте една от всички.

ОК, все пак не видях никъде "нахалство" при положение, че .. както и да е, поздрави на всички!

# 928
Е, как не видя никъде!?
Цитат
"Ще ги махате ли на всички или да си слагам линк...",
Коя си ти, да поставяш условия на собственика на форума?
Как не се усещате, не знам...

# 929
  • Sofia
нека приключим с "проблема" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт