Въпрос към модераторите и администраторите!

• 78 192
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 930
Е, как не видя никъде!?
Цитат
"Ще ги махате ли на всички или да си слагам линк...",
Коя си ти, да поставяш условия на собственика на форума?
Как не се усещате, не знам...

ОК, това не е проблем .... наистина... и какво значи КОя съм аз Simple Smile Ми аз използвам този форум като всички тук...какъв ви е проблема, бе хора....Това е ФОРУМ....форум, за д м оже да си казва всеки мнението! За това е ФОРУМ.... аз съм еди си коя, и какво...

Въпросът е ПРИНЦИПЕН и очевидно не аз казвам какво да става тук, нали има правила, а те не са ли за всички....ха ха истински ме разсмяхте, коя съм била, много лично го приемат като посмее някой да ви каже нещо! А даже нищо кой знае каво не е станало! Само попитах! И вие нещо се ядосахте, че някой попита нещо ли какво...ми аз ще пиша и на тези НЕТ Ентътеймънт тогава...щом няма разбиране за такова елементарно нещо!

ПРАВИЛАТА ЗА ВСИЧКИ ЛИ Са.....! Коя съм аз наистина Simple Smile

# 931
От един линк стана цяла одисея.

Merry Rascal , като гледам не те интересува особено , че ти го няма линка. Стига си се мятала .
 ooooh!

# 932

Това е ФОРУМ....форум, за д м оже да си казва всеки мнението!

Цитат
"Ще ги махате ли на всички или да си слагам линк...",
Това определено не е мнение, а звучи ултимативно.

ми аз ще пиша и на тези НЕТ Ентътеймънт тогава...

Нет Ентъртейнмънт нямат отношение към модерацията във форума!

# 933

Merry Rascal , като гледам не те интересува особено , че ти го няма линка. Стига си се мятала .
 ooooh!

Права си, хич даже не ме интересува, просто ми стана тъпо за отношението...тъпо е, бе хора...защо трябва да си губим чувствителността към такива неща! Никой не обидих, никой не нагрубих, просто пуснах едни пост, щото смятам, че беше редно!  newsm78 и започнаха нападки!

# 934
Започнаха?

Пресъздавам пак историята:
- забелязан е линк в подписа Ви
- премахнат е
- получили сте писмено обяснение защо
- подали сте сигнал, че и друг има такъв линк
- взети са съответните мерки
- поставяте ултиматум с репликата "Ще ги махате ли на всички или да си слагам линк..."
- репликата е приета като нахална и Вие се чувствате обидена от това

Лично за мен обидата е по-скоро с обратна посока.

# 935

ooooh!

Права си, хич даже не ме интересува, просто ми стана тъпо за отношението...тъпо е, бе хора...защо трябва да си губим чувствителността към такива неща! Никой не обидих, никой не нагрубих, просто пуснах едни пост, щото смятам, че беше редно!  newsm78 и започнаха нападки!
Защото това са дреболии , няма нужда да се създава излишно напрежение заради един линк Simple Smile

# 936
Дреболии са, права си! Някак си ми стана тъпо! Поздрави на всички! Лека работа!  bouquet  bouquet  bouquet

Към Администраторите: Хубаво е, че се защитавате.... и аз така бих постъпила с колеги, какво да ви  кажа... и на вас лека работа .......... bouquet  bouquet  bouquet

# 937
Merry Raskal, така и така си в този подфорум, отбий се да погледнеш правилата.

еди.

# 938
Merry Raskal, така и така си в този подфорум, отбий се да погледнеш правилата.

еди.

Здравей Еди, но никой не е спорил за правилата в интерес на истината Wink

# 939
О, аз за да избегна бъдещи... дискусии.

# 940
С  този  аватар  нарушавам  ли  правилата.Ако  е така  ще  го  смена  веднага.

# 941

Това изображение е напълно в допустимите размери.
Размерите на изображението са 140px × 185px, а максимално допустимият размер е 160х200 пиксела.

# 942
Добър вечер! Имам един въпрос , като влезна от моя профил във форума и не мога да си видя полето с личните съобщения! Моля за помощ!
 Praynig

# 943
Натисни това    и ще го видиш.

# 944
Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт