Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обсъжданите теми във форума?
Защо някои бременни жени вярват, че бирата и червеното вино в малки количества са полезни?
Как да разграничим ритниците от хълцането по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обсъжданите теми във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, като прегледи, усещания на бебето, хранене, консултации с лекари, планиране на почивки и развлечения, както и споделяне на лични преживявания и радост от бременността. Основните теми включват усещанията на бебето, резултатите от прегледите , планирането на ваканции , избора на лекари , преживяванията и радостите от бременността и въпроси относно храненето и консултациите с други майки.
-
Защо някои бременни жени вярват, че бирата и червеното вино в малки количества са полезни?
Някои бременни жени смятат, че бирата и червеното вино в малки количества са полезни поради витамините, които съдържат. Това убеждение води до предположението, че консумацията им е безопасна. Въпреки това, медицинските препоръки категорично съветват избягването на алкохол по време на бременност, тъй като той може да има отрицателни последици за здравето на бебето.
-
Как да разграничим ритниците от хълцането по време на бременност?
-
Какви са мненията относно консумацията на алкохол и кафе по време на бременност?
-
Как може да се разпознае хълцането на бебето по време на бременност?

Иначе и аз имам книжка от 10г 
Много големи очи има
Което после не ти се ползва, ще предадеш нататък и тъй...И аз като Тити нямам никакво желание да купувам, защото видях сина ми как за нула време съсипа или просто израсна ужасно скъпите детски покупки. Чакам някой да ми даде, ама няма кой
Изненадата беше огромна!!!

Оказва се, че трябва безброй работи да гледаш, на мен пък хич не ми се занимава, аз по външен вид избирам
Яна беше на кърма, също и давах от самото начало вместо вода чай от лайка и от копър, тва за да няма колики уж, не знам имало ли е връзка, но нямаше наистина. От третия месец някъде и сокчета и изцеждах от ябълка. Та за тези две шишета, които имах и редувах - първите три-четири месеца май кипвах вода в едно чайниче и там ги слагах за малко или ги измивах с много гореща вода. Вече и не помня да ви кажа. сега ще гледам да карам и без чайчета и води, съвсем само на кърма, стига да е вс наред. След 6 месец и дрехите и ги перяхме с общите, по някое време след това спрях и да ги гладя. Да ви кажа гладенето ми е най-гадното домакинско задължение, но на малко бебе е някак забавно и не натоварва толкова. Други неща не гладя посмъртно, гледам така да простирам, че да не се мачка и се глади в много редки случаи, при необходимост.
Че последното качване с количка беше по кози, каменисти пътечки на почти 4000м н.в. За хаймани като нас малките нестабилни гумички на Пег Перего са доникъде

Заредих се положително, но мисля, че лятото пак трябва да го направя
Само чакам да разбера момиче или момче и малко по малко почвам да си пазаря. А и ако приятелки ми дадат каквото са запазили от техните деца,няма да се сърдя