Февруари да минава вече, та ЮЛИ да не е така далече

• 11 471
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Таткото иска също да идва. Момичета, на вашите прегледи идват ли и мъжете ви Rolling Eyes
На първите два не, но на всички следващи е бил с мен.

А аз исках да ви попитам при вас има ли го този прилив на енергия, за който съм чела и се появявал във втория триместър? Защото при мен нищо подобно няма, даже напротив, много по-уморена се чувствам и все ми се спи. И желанието ми за секс нещо не ще да се появи, а сега уж трябва да имам такова.

# 151
  • Варна
ine,ЧРД  bouquet. Много щастие и най- послушното бебе Simple Smile.
Aelia,честита годишнина   bouquet. Всички дни да са щастливи и романтични като днешния.
Бухтичка, и при мен няма никакви приливи на енергия. Днес цял ден спах. Друг е въпроса,че дори да свърша нещо после ме боли и съжалявам.
nova_badeshta_mama, много е хубаво таткото да дойде. Нашият идва отпреди да стане бебока. Сега му пращам снимки и му е доста неприятно, че не може да идва. Докторката дори веднъж предложи на свекърва ми да влезе и тя като го видя се разплака. Така че няма място за притеснение.

Последна редакция: нд, 17 фев 2008, 17:23 от inka 26

# 152
  • Варна
Здравейте сладурки, аз днес реших да правя крем супа, защото вчера си купихме пасатор. Та наслагах аз каквото имах в хладилника с идеята да се получи зеленчукова, ноооооо ..... съвсем откровено имаше вид и вкус на повърнато /вкуса много ясно си го спомням - същия беше)  Joy Joy Joy
После направих само картофена, стана добре.

Танита, много сте хубави и двамата.

Таткото много се радва да идва с мен, интересно му е и после обича той да разказва какво сме видели, прекъсва  ме ако аз започна и почва той да говори. Истински кошмар сме за небременни двойки

Аз си харесах количка Bugaboo Chameleon: www.bugaboo.com
Някой има ли отзиви за нея?

# 153
  • Sofia
А аз исках да ви попитам при вас има ли го този прилив на енергия, за който съм чела и се появявал във втория триместър? Защото при мен нищо подобно няма, даже напротив, много по-уморена се чувствам и все ми се спи. И желанието ми за секс нещо не ще да се появи, а сега уж трябва да имам такова.

При мен определено го има Grinning Пак си спя доста и сладко, но през деня се чувствам свежа и пълна с енергия, чакам само да се затопли малко времето, за да се разхождам по-дълго.

# 154
ine,   newsm59  Много щастие и здраве и най- прекрасното бебче Simple Smile.
Aelia,честита годишнина   txtloves bouquet. Бъдете щастливи и много много влюбени
Душичке, честита ти книжка. Практикувай шофирането, иначе после става трудно. Аз имам книжка от 10 години, ама май си стои само за морална утеха, щото не съм шофирала от доста време.......
Нашият татко идва само на частните прегледи- на ФМ и много се вълнува. Иначе вчера усети и бебчето как рита-то между другото от време на време доста силно подритва  Joy В началото на март съм на ФМ, надявам се тогава да разбера пола. Иначе си избрахме имена-едно мъжко и едно женско и ги съобщихме на скекитата. Общо взето бързо бзехме решение за името.
А между другото прочетох онзи ден, че сте писали, че бебетата хълцат-е това честно казано го чувам за първи път.....Кас мога да разбера дали моето бебе хълца? newsm78

# 155
Дано всичко е наред nova_badeshta_mama !
Таткото досега е идвал с мен и много се вълнува.За мен е редно бащите да присъстват,стига да имат възможност,защото бебето е и на двамата!А това дали на лекаря му е приятно или не-не ми пука!

# 156
Здравейте и от мен Simple Smile И ние ходим и двамата на прегледи и някой път той е по-развълнуван от мен Party
Днес следобяд забелязах, че от зърната на гърдите ми изтече няколко капки безцветен секрет.На друга мама случвало ли се е същото и какво е това?  newsm78
Лека вечер  bouquet

# 157
Катинче, не ме е затруднил толкова поста и 2те снимки - просто смятам, че повтарянето на едно и също във всяка тема е безинтересно Confused 20 теми обсъждахме само витамини, кг, ФМ и БХС - верно, че всички тия теми ни вълнуват ама във всяка тема едно и също ....еми скучно е .. Confused А пък и все едно като пишеш никой не ти обръща внимание ..пък после като се съсети, че му трябва - кажи пак..Нищо лично към теб, не ме разбирай погрешно Hug

Тони Барбарони - аз само съм я виждала един път в магазин тая количка - и по улиците разбира се - тук миналата година стана много модерна. На мен лично ми се струва ужасно тясна. А и тук е 800Е  Money

Нова Бъдеща Мама, моят е идвал досега 1 път. И на ФМ мислим да ходим и с детето. Нормално е таткото да иска - така усеща и той част от бремеността Wink

# 158
  • Sofia
Здравейте и от мен Simple Smile И ние ходим и двамата на прегледи и някой път той е по-развълнуван от мен Party
Днес следобяд забелязах, че от зърната на гърдите ми изтече няколко капки безцветен секрет.На друга мама случвало ли се е същото и какво е това?  newsm78
Лека вечер  bouquet

Точно чета в календара на Еврофутбол, че в 18 седмица може да потече коластра (ако съм запомнила правилно).

# 159
  • Варна
Здравейте, симпатяги!
Отдавна чета темата, но се страхувах да се регистрирам по-рано /лош опит.../. Напоследък пък почти не ми остава време да влизам във форума.
Бременна съм с второто си дете, термина ми е на 24.07. Пола е все още неизвестен.... От Варна съм, на 31 години /още 3 месеца/.
Ще ми е приятно да съм сред вас, за да споделяме радостите и проблемите на бременноста, а и след това.
А, да, вече познавам две мацки от компанията задочно - Агата и Дуци, от списание "9 месеца" отпреди 2-3 години.  Wink
Лека и спокойна вечер на всички, за да са спокойни и бебчетата в коремчетата.  Simple Smile

# 160
Отдавна не сме се снимали, днес се нащракахме и ви пускам да ме видите актуална. Ама не изглеждам много бременна, през якето не си личи. И детето май не съм ви показвала. Другите албумчета са по-летни, но и те са горе долу от не много отдавна, есента на миналата година. Там съм си по-едричка от сега.  ooooh!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=220200&view=1&photo=1

# 161
  • Варна
ДеЩоВиди, много е сладка госпожицата Simple Smile.

# 162
  • София
ДеЩоВиди, много хубави снимки!  Hug

ДОБРЕ ДОШЛИ на всички нови мами!   bouquet Надявам се, че не съм пропуснала някого като вкарвах в списъчето.  Blush

Aelia, честито ти момченце! Дано се роди здравичко, голямо и пухкаво - истински юнак.  Hug

Много е студено вън.. Хич не ми се ходи утре на работа.  Rolling Eyes

Като ви чета за количките и още повече започвам да се чудя какво да правя. Разни познати ми предлагат количка, стерилизатор, кенгуру и др. такива неща, които ще са ми нужни. Мъжът ми смята, че трябва да ги приемем и да сме благодарни. Сигурно е така, но ми е малко криво, че няма да изпитам радостта от купуването и избирането на неща за бебчо, а ще ползвам количка избирана и вече ползвана от друг... Понякога ми се иска да настоявам да си купим наша. Не, че имаме излишни пари, но не е като да не можем да си го позволим..  Rolling Eyes Не знам какво да правя. Толкова съм объркана.
Иска ми се бебчо да има новички неща, които аз съм му харесала... но пък и наистина нямаме чак толкова средства... Сега с този ремонт особено..  Rolling Eyes

# 163
  • София
 saxophone   Hug Ще има какво да му купиш новичко на бебето. И аз имам много от нещата, но все си остава нещо за купуване. А и нищо не ти пречи да вземеш нещата, пък ако не ти харесат или не са ти удобни да си купиш други Peace В това число и количка.

Сега отивам да ви чета Wink

# 164
можеш да приемеш едно по-голямо нещо и да откажеш другите, или 2-3 по-дребни. стерилизатора например можеш да вземеш, не е кой знае какъв кеф да избираш стерилизатор. Активна гимнастика ако ти хареса, защо да не приемеш. Кенгуру също можеш да вземеш от познати, а да си избереш с кеф количка. А можеш да отказваш - под претекст, че ще ползваш слинг вместо кенгуру, или пък няма да стерилизираш в големи количества..... с първо дете е готино да си избираш нещата и да купуваш новички, ако имаш възможност; ето сега например нямам почти никакво желание за купуване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт