Февруари да минава вече, та ЮЛИ да не е така далече

• 11 475
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро, момичета  Hug
Честит рожден ден, Ине!   bouquet Да си жива и здрава, много щастлива, да ви е пълен винаги дома с детски смях и много радостни моменти!
Една виртуална почерпка от нас - днес правим една година брачен живот (кога мина това време ooooh!): Имам страхотен подарък  Blush Heart Eyes - златен пръстен с рубин - много нежен и красив и страхотно любовно обяснение  Blush

mamaivi
, благодаря за пожеланията  Hug

# 136
Ч.Р.Д., Inebouquet bdbaloni
 И честита годишнина на Aeliabaloni newsm38  txtloves
 Ей,че романтично! Heart Eyes Мнооооооооооооого любов и разбирателство ви желая! 

# 137
Друг е въпроса, че аз не бих взела от тия твърдите ако трябва да купувам пак количка Peace

А каква тогава - покажи ни снимка ако не те затруднява? Имали такива със зимен мек кош, който да са толкова стабилни, колкото тези с твърдия Confused?!

Ine  newsm59 newsm38

Aelia честит празник, много  txtloves ти желая. Страхотен подарък, завидях ти тайно  Sneaky

Някой знае ли каква ще бъде темата на лекцията на списание 9 месеца във вторник?

ТоНо_79 хайде, кога ще гледаме снимки???  newsm53

# 138
Друг е въпроса, че аз не бих взела от тия твърдите ако трябва да купувам пак количка Peace
А каква тогава - покажи ни снимка ако не те затруднява? Имали такива със зимен мек кош, който да са толкова стабилни, колкото тези с твърдия Confused?!

В предната тема го обсъждахме и показвах снимки Tired. Ето още веднъж - моята е тип порт-бебе както уточни Тити, че се казва на български. Ето така изглежда количката в "зимен вариант":

Ето и самата мека чанта (порт бебе) отделно (в друг цвят). Самата чанта е мека, но отдолу има дървена плоскост, която после се маха и става на чувал за краката, когато бебето е по-голямо.

Астарта, къде изчезна? Какво стана с резултатите от рубеолата? Надявам се всичко да е наред Hug

# 139
Здравейте и от мен!

Ine  newsm59!!!Бъди много щастлива и винаги обичана!

Aelia,честито и натеб!Много любов и щастие!И почерпката....бива си я!

Утре съм на ФМ и..ох,стискайте палци!

# 140
Честит рожден ден, ине!   bouquet

ако летя бременна, бих си носила документ от гинеколога ми, където да пише коя седмица съм, нормална ли е бременността и ако има някакви забележки. Не заради авиокомпанията, а ако нещо ми се случи, ако изпадна в ситуация някой да иска от мене нещо, което не искам да правя; ако ми се наложи медицинска помощ. Това не е нечие изискване, а за собствено спокойствие.

уф, не знам за тези болести....примерно синът ми не е пазен, нито съм го мила прекалено, нито съм го пазила, нито съм го обличала, нито съм го затваряла вкъщи....верно, досега не е боледувал много, само два пъти. Но и двата пъти ангина/май наследствено  ooooh! / с антибиотик.

Атопичен дерматит и аз се чудя мода ли е, какво е. това също го получихме на годинка и 9-10 месеца, само на определени участъци от кожата. А не съм мазала с кой знае какво, отначало зехтин, после нищо, сапунче употребявах 2 пъти седмично, и през лятото слънцезащитно мляко на бюбхен. Тук във форумите чета - някои слагат скъп крем дори на лицето на мъничко бебе, и винаги съм си мислела, че такива грижи не водят до по-здрава кожа, но.......

# 141
Честит рожден ден на Ине и щастлив семеен живот на Аелиа!!!   bouquet
Аз цяла сутрин готвя някакви неща, всъщност от снощи съм започнала и малко се изморих вече, ама съм много доволна, защото ми се получи всичко!   chef
Вчера сутринта дочетох една книга за отглеждане на бебета - "Близо до бебето". Много ми хареса и горещо я препоръчвам. Мисля, че се намира в повечето книжарници и струва 10 лв. Пълна е с еко- и алтернативни идеи за отглеждане на бебе и аз лично доста се зарибих от някои от тях.
Авторката също има и блог - www.blizodobebeto.com
Абе много яко! Не й правя реклама, макар че така излезе  Blush, просто се въодушевих!  Crazy

# 142
  • София
Майра, да, за боледуването питах, мислех, че от цитата става достатъчно ясно.
Аз много контакти с германци не съм имала, но от малкото, което съм видяла, съм потресена. Тя - с дебел пуловер и кубинки, то - подтичва зад нея босо по плочките и с тънка рокличка с презрамки. Това в 7 сутринта, при температура около 18 градуса Rolling Eyes Кашлицата му приличаше най-малко на бронхит Sad Но знам ли, може пък да го е закалявала Laughing
Лично мое мнение е, че не децата ни са твърде болнави, а лекарите ни са твърде "сериозни" диагностици/ всеки сопол е алергия, всеки обрив - дерматит/ и голеееми любители на АБ.

За кошовете - и на мене тези меките сякаш повече ми харесват. За колко голямо бебе стават горе долу? Докъм 6 месеца? А портбебе-то става ли за кола или си трябва отделна кошница newsm78

# 143
Вчера сутринта дочетох една книга за отглеждане на бебета - "Близо до бебето". Много ми хареса и горещо я препоръчвам. Мисля, че се намира в повечето книжарници и струва 10 лв. Пълна е с еко- и алтернативни идеи за отглеждане на бебе и аз лично доста се зарибих от някои от тях.
Авторката също има и блог - www.blizodobebeto.com
Абе много яко! Не й правя реклама, макар че така излезе  Blush, просто се въодушевих!  Crazy

мда, в миналата тема писах за това, ама май е било с много дребни букви   Wink

малки германчета и аз съм виждала по хотелите - в одимените проветриви фоайета или в откритите басейни в края на октомври - кашлят на поразия и ядат сладолед едновременно; търкалят се по мръсния каменен под свободно и никой не им крещи Simple Smile качват се върху масата, докато всички се хранят; начинът на отглеждане е доста различен от нашия, някои неща ми харесват, други не. Но едно е ясно - абсолютно трябва да отмине времето на бебетата, неизвеждани до 40тия ден, или дори цяла зима, с шал на устата и  три ката блузи в къщи плюс плетено елече  Wink

белинда - нашия бейбипорт ни служи до шестия месец, после бебето не се събираше. Аз го возех така и в колата, но сега не бих го направила - това не е кошница, не е позволено и си е опасно. Не беше редно и тогава да го правя Simple Smile но го ползвах вместо шезлонг и легло вкъщи и на гости.

# 144
За кошовете - и на мене тези меките сякаш повече ми харесват. За колко голямо бебе стават горе долу? Докъм 6 месеца? А портбебе-то става ли за кола или си трябва отделна кошница newsm78

Не става за кола - трябва си кошница. Иначе чантата е дълга 70см - моята нали не е от най-едрите и си я возих така до към края на февруари (на 7м). След това беше вече топло, а пък и тя искаше да гледа и я направих на сак само за краката.

Иначе и аз като Тити го ползвах да си седи в него вътре - за спане или просто лежане, защото я държах при мен в хола през деня, а леглото и беше в спалнята. Най-удобно ми беше като заспи на разходка - вдигам чантата и я внасям (количката ми стоеше в коридора).

малки германчета и аз съм виждала по хотелите - в одимените проветриви фоайета или в откритите басейни в края на октомври - кашлят на поразия и ядат сладолед едновременно; търкалят се по мръсния каменен под свободно и никой не им крещи Simple Smile ...

За въргалянето по пода...немците са си направо добре  Mr. Green - идете да видите американците. На летище, на гара, по площади...по абсолютно най-мръсните места си сядат без да им пука Crazy Но принципно тук се водят от теорията на така наречения "домашен имунитет" - детето да не се държи в абсолютна стерилна среда - така организма постепенно си изгражда имунитет и се бори когато трчябва с наистина лошите неща и не се хаби за дребните нечистотии.

Да допълня, че според всички педиатъри тук, най-добрата температура за спане е 16-18гр. На което всички роднини и приятели в България са реагирали странно Mr. Green

Последна редакция: нд, 17 фев 2008, 15:03 от Майра

# 145
  • Sofia
Утре съм на ФМ и..ох,стискайте палци!

И аз съм утре! Стискам ти палци, дано утре и двете са появим във форума спокойни и щастливи Praynig

На мен досега ми беше доста притеснено, но вече идва прегледа и поне ще се изяснят нещата, а това е винаги по-добре от неизвестността Wink

Таткото иска също да идва. Момичета, на вашите прегледи идват ли и мъжете ви Rolling Eyes

Честито на всички празнуващи днес, много щастие и любов ви пожелавам, и най-важното - прекрасни бебчета през юли  bouquet

# 146
здравейте, и аз най после се уредих със снимка и бързам да видя дали ще излезе. Бебето е моя племенник Мариян.

# 147
  • Варна
здравейте, и аз най после се уредих със снимка и бързам да видя дали ще излезе. Бебето е моя племенник Марян.

Hug Hug
Много сте сладки!!

# 148
Mайра, ако те е затруднил толкова поста с количката не биваше да го пускаш!

# 149
Таткото иска също да идва. Момичета, на вашите прегледи идват ли и мъжете ви Rolling Eyes
Мъжът ми идва с мен, съвсем естествено си е. Бебето е и на двамата, много ясно че и той се вълнува. В България май някои доктори не са възхитени, ама не ми пука  Naughty

здравейте, и аз най после се уредих със снимка и бързам да видя дали ще излезе. Бебето е моя племенник Марян.
Hug Hug
Много сте сладки!!

Така е!  Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт